Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ora ana apa-apa, nanging Knutby

Amargi kita sibuk karo asline, kita ora kudu menehi tenaga lan tenaga kanggo palsu. 

Artikel paling diwaca ing Dina Minggu 28 Juni 2020.

Artikel paling diwaca ing dina Minggu, 28 Juni 2020. Gambar: Dina.

Perdebatan mung bakal nyebabake kebingungan lan tandha pitakon tinimbang titik seru. Nanging, kita kudu nambah tenaga lan energi menyang menehi jagad Yesus Kristus.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 28 juni 2020 12:04

Artikel debat ing Knutby

Dina koran Kristen saben dina ngemot akeh artikel lan artikel debat babagan kedadeyan ing Knutby lan alasan iki.

Artikel sing paling akeh diwaca "dina iki" yaiku artikel debat babagan Knutby sing ditulis dening macem-macem panulis.

Kebingungan liyane

Nanging kenapa kudu sijine energi lan energi? Perdebatan mung bakal nyebabake kebingungan lan tandha pitakon tinimbang titik seru.

Nanging, kita kudu nambah tenaga lan energi menyang menehi jagad Yesus Kristus.

Asli

Amargi kita sibuk karo asline, kita ora kudu menehi tenaga lan tenaga kanggo palsu.

Kita mung bakal kalah lan ora ana tanda tanya sing bakal diluncurake yen kita sibuk karo apa sing ora diarani.


Publicerades söndag, 28 juni 2020 12:04:26 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 4 juli 2020 18:13
Bed att Jesus helar våran vovve så hon får leva i flera år till det står i Bibeln att både människor och djur hjälper Herren så det får vi tro på. Psalm 36:7. Tack alla som ber.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp