Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Sistem perbankan Swedish

Part telung buku The cashless kongkalikong dening Cash Mung.

The Riksbank apa kabeh wektu, senadyan miturut omongane uwong "nétral" kang suda nggunakake awis. Riksbank nerbitaké tahunan laporan disebut "The Swedish Market Financial". Iku kalebu statistik ing pembayaran. Ana sing bisa maca rincian statistik kayata carane akeh ATMs lan terminal kertu kredit ana ing Swedia. 


Av CashOnly
onsdag 9 oktober 2019 16:08
Följetong/Bok

Bank-bank pribadi didominasi déning amba papat. Nordea, Swedbank, Seb lan Handelsbanken. Banks duwe dhuwit digital kapisah sing digunakake mung ing bank dhewe. Banks uga kanggo sawetara ombone saka saben liyane lan terus saben securities liyane kang uga akehe sing mbebayani efek domino krisis financial. Wis dadi umum kanggo aktor kayata perusahaan insurance lan toko rentengan gedhe angsal status bank. Internasional, Swedia disambungake kanggo peraturan banking disebut Basel III. standar iki mbutuhake stabilitas finansial ing bank-bank. Njawinipun inti iki ana rong "lapisan" disebut undakan aku lan undakan II, kang umumé dumadi saka ayahan. Iki cukup lengenmu kebak, nanging iku apik kanggo ngerti istilah sing mengko bisa uga pengin kacemplungaken piyambak liyane ing sistem perbankan.

The Riksbank lan Dewan Umum wis mesthi wis cedhak hubungan kanggo parlemen. The Riksbank uga duwe Board Executive. Ing 1600s, Swedia wis bank pribadi. Riksbank pinanggih dening bank sawise bangkrut iki dituku dening negara. Riksbank njupuk wujud sak Kabupaten boros sadurunge mrentah Karl XIs. Ing wektu kita, ing bank-bank tanggung jawab kanggo eksploitasi lan Riksbank tumindak wali saka kabèh pedunung Swedia nyegah okehe saka nggunakake awis.

The Riksbank banjur monopoli nerbitake dhuwit kertas. Ing 90s awal wiwit privasi fiskal kanggo fokus ing inflasi tinimbang kurs. Dhuwit Riksbank saged rinns mung ing Riksbank. alat utama Riksbank kanggo ngontrol tarif kapentingan kanggo ngganti tingkat repo supaya bank-bank mugia bakal tindakake. Ing kahanan financial bisa dadi aneh sing repo tarif negatif. Yen mengkono lan bank-bank ngisor iki bisa kaya ing tetanggan Denmark njedhul lan dikarepake kanggo tambah awis.

The Riksbank apa kabeh wektu, senadyan miturut omongane uwong "nétral" kang suda nggunakake awis. Riksbank nerbitaké tahunan laporan disebut "The Swedish Market Financial". Iku kalebu statistik ing pembayaran. Ana sing bisa maca rincian statistik kayata carane akeh ATMs lan terminal kertu kredit ana ing Swedia. Bank uga wis nulis laporan liyane ing pembayaran disebut "The Swedish pembayaran toko pasar."

Sapérangan ageng sistem perbankan Swedish kasusun saka RIX. The Riksbank kang RIX sys-tem bakal nimbulaké pembayaran gedhe bisa digawe antarane kabeh bank-bank utama. Paling jinis pembayaran mbukak liwat RIX apa iku awis, kertu kredit, securities utawa duit. A little lengenmu kebak biasane bilih RIX "settles pembayaran utang lan receivables conclusively diatur". Iku uga dicokot mbantah kanggo RIX hasil bakal ditulis karo awis digital. Tipe penting pembayaran, pensiun sing setor ing akun Utang ing Riksbank liwat RIX.

A sakepel saka bank-bank Swedish lan sawetara manca duwe akun ing RIX - sistem. Antarane manca ngelingke Citibank lan Morgan Chase. Sawetara bank-bank jak Bank lan Ecobank ora disambungake menyang RIX. Banks sing ora duwe akun RIX isih bisa nggunakake sistem dening proxy.

Gusti saka Putri Mint, Kartu Kredit Dragon lan Knights Black

Ana Putri jenenge Mint. Dheweke lungguh ing apa kapandeng dadi bandha ageng awis ing wangun dhuwit recehan lan dhuwit kertas. Nanging penampilan sing ngapusi. Saka tumpukan amba, iku mung lumahing ing wangun sawetara persen kapérang saka awis. Sak lumahing mengilap conned yuta kredit SIM. Ing tengah tumpukan, iku mung roso sepi ageng digawe dening Piandel ala. Ing roso sepi disebut dhuwit digital ditampa tumpukan tax katon luwih gedhe tinimbang iku bener ana. Around pojok tumpukan damping goblins becik cilik disebut pengusaha. Sanalika wong nyoba kanggo entuk duwit receh supaya padha awur lan nuduhake nuding untu landhep kang. Iku mung ing bravest sing ventured entuk dhuwit.

Naga ala lan kertu kredit cashless Knight ireng kang wanted kanggo njupuk adoh kabeh awis lan matèni putri. layangan kuwi lan keramik tax palsu wonten ing akèh negara. Sawise marang wektu, ing keramik tax meh istimewa kapérang saka awis. Nanging sawise Wizards ala saka negara sauruté segara amba SamUSAmien digawe naga singkat, kredit SIM lan longkangan karo bantuan saka ilmu hitam dadi apa dadi. Wizards perantauan sak antarane kabeh negara, ngancurake tumpukan tax dening ditableg kredit SIM lan roso sepi. Telu saka Wizards awon padha sedulur Mastro, Expresso lan DINERO.

Ayo kita introduce sawetara kesatria ala lagi njagong sak SIM Tabel-shaped lan rencana mateni putri Mint lan mbusak awis kabeh saka tumpukan. Salah kesatria jenenge Riksbank. tugas iku kanggo mesthekake yen awis tansah ing bab jumlah sing padha sanadyan tumpukan mundak akeh lan mundak akeh.

Panjenenganipun kasuwur ing negara Finansien. Aku ora ngerti apa kanggo pitutur marang kowe apa liyane bab wong.

Knight liyane jenenge FSA. Sanalika wong dadi luwih minangka dhewasa tembung perampokan nang endi wae ing negara oblong Finansien nemu metu ana, kanggo sawetara dina, wong Dalem sampun kangen sanget metu pesen sing padha ing lurung-lurung nganti temen swara serak.

キ 0 "We kudu mbusak denominations awis mboko sithik!"

Association Finance liyane Knight kang.

キ 1 "rampokan!, Rampokan!" Dalem sampun kangen sanget Knight iki.

Nanging ana saben wong nyolong dhuwit awis cilik siji nang endi wae ing Finansien.

キ 2 "Yen kita mbusak sangu awis, ana apa-apa kanggo nyolong!", Panjenenganipun pangucapé dhiri.

(Authority Pengawas Financial minangka agensi ing Kementrian Keuangan. Diwangun ing taun 1991 saka gabunge loro liyane terjemahan. Tugas utamane yaiku kanggo ngawasi dagang securities lan perusahaan financial. Ing FSA uga wis ditugasi kanggo "ngiyataken posisi konsumen ing pasar financial." Kabèh cashless mutusaké rampung liwat kepala kita .)

saperangan liyane saka ksatria memper propsar ing masyarakat cashless Grosir Development lan Trade Swedish. Tilas madegé riset lan terakhir organisasi bisnis. Saiki Ksatriya mutusaké apa bakal kelakon ing dongeng topsy-turvy iki. Padha mung mlaku bebarengan lan diusir pedhang ing jantung miskin putri Mint senajan dheweke sesambat lan katuduh kanggo urip. Wiwit padha groveling lan laying king naga kertu kredit liwat kabèh negara. naga diobong kabeh tagihan karo geni kang

ambegan. Ksatriya ngangkat mati kabeh dhuwit recehan saka tumpukan lan mbuwang Putri lan sing ing danau.

Padha sumurup banget uga naga tanpa masalah bisa nguntal awak mati putri ing cokotan siji. Nanging apa yen dheweke wis sengaja sengaja ngulu utawa loro duwit receh ing sawetara titik, Mungkin dheweke wis sewn sawetara dhuwit recehan ing sandhangan minangka keamanan. naga ana ing kasunyatan banget alergi dhuwit recehan. Sing apa Ksatriya mutusaké kanggo mbucal putri ing lake tinimbang menehi pangan dheweke kanggo naga. naga saiki lurking ing tumpukan ageng kang kredit SIM. Yen wong nggowo pengaruh ngrugekake wong pawing kang mung korban karo kertu kredit dhuwur gedhe supaya patine ing jumlah lan bobot. Pungkasan crita.

Miturut ngandika metu gegayutan aman saka awis lan nolak cashless ing Sverge kita bisa yen ora ing roto dawa nyegah banjur paling wektu tundha dongeng dadi kasunyatan.

Yen awon ora kelakon, kita pitados bilih malah dongeng becik nemu tutugan kang kabeh ends uga.

Apa yen denominations awis katon mboko sithik?

About ewu patches sing dibusak iku bisa uga ora akeh saka prabédan kajaba sing, contone, tuku mobil luwih larang awis. Nanging yen loro 500 lan 200 -kronors -sedlarna aman wiwit masalah nyata. Sandhang lan pangan isih dianggo nyedhaki uga, nanging mung ing syarat-syarat tuku nyata. Nanging yen wong mundut scooter kanggo 25000 karo satus bêsik ngirim sales sarego 250 dhuwit kertas. Punapa 200 - dhuwit kertas kronor kelakon dadi ana, kang isih ora dadi luwih bahagia kanggo Count 125. Panjenenganipun kélangan konsentrasi nalika customer mengkono diajak wong nalika piyambakipun counts. Sawise sawetara wektu, kang bisa nolak kanggo nampa gedhe Jumlah saka awis. Awis kasedhiya ing macem-macem denominations amarga iku cara paling praktis.

Panguwasa sing njupuk saben kesempatan kanggo nyalahke perampokan kanggo mbusak awis tinimbang mecahaken masalah ing cara mbangun. masyarakat ngrungokake ora kanggo. Salah satunggiling studi ketemu, contone, sing mung 12 persen sing mikir ewu bêsik rasah. A sawetara taun kepungkur iku ana perampokan akeh-diumumke ing Jonkoping. Sampeyan iki mung sawetara dina sawise iki, ngajokaken FSA kanggo ewu patches bakal dibusak. Ing wektu sira banjur uga mbusak patches limang atus satus tags.

Siji bisa tarik podo antarane awis lan kendaraan. Iku bakal kaya kanggo njaluk adoh nyolong kendaraan bakal nglarang trek lan montor. Mung pit lan mopeds bakal diijini tetep kang banjur bakal cocog karo denominations awis cilik. Saenipun, sampeyan pengin mopeds lan pit ilang banget. Apa kita mbok menawa sijine mudhun farmasi wae amarga mengkono nyolong sawetara pangobatan lan nggunakake obatan? Kanggo saya nyalahke perampokan supaya mbusak awis wis bener wewatesan ing childish murni.

Nalika 100-Krona lan kurang dhuwit kiwa, iku ing roto asas kanggo awis ing kabeh. Banjur coba ing stopkontak saka bank (yen sampeyan isih bisa mbatalake dhuwit ana) takon 3.000 kronor ing 50 - utawa 20 bêsik. Aja mikir staff bank kanggo ngatur wads banget nglukis saka awis minangka mesin ngetang nganti utawa ing tokoh paling awon 150 cathetan ing pancacahan manual kudu kelakon kanggo tetep ing bank? Meh 75 sèket bêsik salah siji. ATMs adhedhasar penarikan denominations saka dhuwit kertas. Yen bisa miturut teori diijini kanggo ngisi 50 lan 20 tumpang tindih bakal wads nglukis saka awis ing mesin. Ing Nilai total dhuwit ing mesin dimuat bakal ngurangi lan volume saka dhuwit bakal luwih gedhe lan kurang diatur kanggo transport awis.

Wis ing sawetara kwartal wis usulan-usulan kanggo duwe mung dhuwit recehan nganti 50 Nilai kroner tanpa cathetan. Iki bakal matesi ngluwihi batesan pain kanggo awis kanggo ngrambah dening wates sudhut. Apa bakal kelakon kanggo sacara ing bank lan vending machine? Cukup dipercaya sing bakal bisa kanggo njupuk metu dhuwit recehan ing mesin awis banjur. nggulung Coin utawa Mungkin dhuwit recehan ATM rattling kaya mesin Slot lawas utawa apa? Meh. Masalah iku sing ora mikir bab iku ing jenis iki saran utawa rodo sing mung duwe awis aman saka mripat.

Iku temenan uga sing kudu mbatalake dhuwit ing menehi hasil tinimbang karo masalah gawan. Kopi bisa banjur mesthi uga volume fisik Ngartekno luwih gedhe saka dhuwit nanging kanthi total Nilai cilik. transportasi awis bakal banget luwih larang lan liyane angel kanggo ngatur. Malah saiki, pemunduran awis ing bisnis mundhut kanggo toko. Iku adoh saka kabeh ngerti sing. Wong aku sing dhuwit recehan sing luwih apik lan luwih praktis saka dhuwit kertas. Nanging bakal ana dhuwit recehan kabeh denominations. Malah ing dhuwur.

Iku gampang mangertos sing ing kahanan iki, mulane, uga metu karo ATMs. Menapa malih, kasunyatan uga uttagsutomaterna soko banget negatif amarga padha mbutuhake kertu kredit kanggo nggunakake, lan aktivitas nyembelih ing bank. Business uga kamungkinan kanggo dadi kurang lan kurang kamungkinan kanggo pengin nggunakake awis. Sawetara bank-bank mung menehi metu 500-kronor liwat counter liwat sistem keamanan aman Ana. Iku naif pracaya sing bank-bank iki bakal bali menyang cathetan cilik maneh.

Mesthi malah bakal bisa kanggo menehi hasil karo mung 20 cathetan lan dhuwit recehan dening tuku pangan ing wektu lan tuku sandhangan mirah utawa digunakake. Nanging masalah insurmountable mengkene carane njaluk ditahan atusan tagihan cilik saben sasi. Aja mikir sing bank-bank bakal nyedhiyani iki. Solusi darurat nemen aku panginten babagan iki kanggo "tuku" duwit receh nggulung tuku mirah

Varian saka penting. Dhuwit recehan sing ing jumlah gedhe kayata fairgrounds. Pripun arcades lan pedagang kanggo njaluk dhuwit recehan? Cara kerjane aku ora ngerti nanging bakal menarik kanggo neliti luwih ing.

Iku cukup kanggo njupuk adoh loro denominations paling gedhé saka awis, iku mbokmenawa kenthekan kanggo ngumpulake dhuwit ing bank-bank jawab awis isih lan mbokmenawa uga ing mesin. Kanggo sing sing pengin tetep awis rawuh iku banjur apa minangka akeh resistance minangka bisa aman denomination saiki. Sawise iku wis rampung iku meh tanggung mimpin kanggo awis.

Punapa punika prabédan antarane kertu kredit lan modernities ing sajarah?

Bentenipun iku kakuwasan negara, perusahaan financial lan kopi mboko sithik mekso pembangunan masyarakat babar blas cashless tanpa opsi. Iku ora bab sing ing roto dawa minangka masyarakat kudu duwe hak kanggo pilihan antarane kertu kredit (lan item non-awis liyane) utawa awis. Pemilu isih kanggo sawetara ombone tetep mung amarga resistance tartamtu kanggo pembangunan. Cars wis luwih cepet, sleeker, luwih aman, luwih trep lan murah liwat taun. Swara wektu, amarga wong otomatis tuku liyane mobil. Nanging ing syarat-syarat kredit SIM, iku umumé babagan kepeksa coaxing karo pamukiman lan coercion bertahap kanggo njaluk wong kanggo digunakake.

Conto sejarah alam lan pembangunan teknologi punika manungsa entuk manfaat utawa penasaran gerakane adoh saka watesan asli. Iku bisa Range saka wong Stone Age sing kanggo födosöket ngupaya latar mburu anyar kanggo papan lelungan. Liwat pembangunan perang lan senjata iku alam, sanajan siji Highly negatif. Nanging pangembangan kontantlösheten ora alam karo. Iku loro wajar

lan negatif. Iku pembangunan keblinger utamané mimpin dening watak ngongso lan penyalahgunaan saka daya. A kesalahan dhasar ing pitakonan cashless iku kontantlöshet nggambarake minangka pangembangan alam. Sapa sing mikiraken kontantlöshet sing pembangunan alam sing bakal ngrembaka ing mbok menawa abad mikir salah. Sistem bisa rodo likened kanggo mutated lan atrophied kéwan minangka biologi utawa ngirim urip ing roto dawa.

Sampeyan bisa milih kanggo lumaku, siklus, numpak bis utawa mobil bisa. Senajan mobil wis kasedhiya kanggo umum ing kira-kira satus taun, isih ana akeh sing arep dadi tanpa mobil. Padha dadi kanggo telpon, televisi, radio, internet, komputer lan ing. Sing siji banjur ora ngempet saka nggunakake lampu bolam lan oven listrik amarga iki pancen perlu lan pembangunan alam. Nanging malah ing kasus iki, ana isih kamungkinan kanggo nggunakake lilin lan kompor kerosene minangka alternatif kanggo wong-wong sing pengin. Iku bakal khayal lan downright laku kanggo meksa wong kanggo drive. Nanging ing syarat-syarat kredit SIM minangka penipuan escalating. Boten nuduhake yen kontantlöshet iku pembangunan teknologi sehat lan alam.

Terus ...


Publicerades onsdag 9 oktober 2019 16:08:50 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 19 oktober 2019 22:46
Jesus jag är orolig för min dotter och hennes mans relation. Hjälp Jesus, så de får möta dej!!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp