Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Sampeyan kudu ora Feed trolls

Trolls pengin kanggo nyegah wong saka kang disimpen mula sampeyan tau ngirim Feed.

Internet Troll.

Supaya ana agenda konco prilaku. Mulane nambani aku tau komentar saka wong sing Suspect tenung. Aku menehi wong supaya ora pangan.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 9 oktober 2019 23:17

Apa sing "magic"?

A troll ing internet iku wong sing mung kepengin kanggo numpes lan ngrembug item Broken komentar. Sampeyan ora bisa nanggapi wong sing duwe tujuan kasebut. 

Nalika aku miwiti blog apg29 supaya nampa sawetara Kristen nanggepi trolls iki, nanging sawise nalika padha ora. Iki waé ujug dadi laut amba, kanggo njupuk wektu wong lan ajiné wong metu supaya padha mungkasi munggah menehi munggah. 

wektu Thief

Trolls iku maling wektu, padha arep meden-medeni lan bisu kita. Supaya ana agenda konco prilaku. Mulane nambani aku tau komentar saka wong sing Suspect tenung. Aku menehi wong supaya ora pangan. 


Iki waé ujug dadi laut amba, kanggo njupuk wektu wong lan ajiné wong metu supaya padha mungkasi munggah menehi munggah. 


ora bisa argue 

Iku biasane ora argue karo wong sing wis prilaku troll amarga tujuan ora kanggo nggawe Kesepakatan tanpa frustasi saka wong Troll argue marang.

Biasane aku deletar komentar kaya nalika aku nemokake wong ora komentar kudu makani wong supaya diskusi bakal soar. Ing kasus ngédap, aku wis dirilis liwat komentar kuwi kanggo ndeleng lokasi ing babakan ngandika, lan trek mesthi, tansah metu. 

A conto troll

Tuladha kuwi sawetara komentar menyang article "Waca, aku mengkono soko anyar" sing aku wrote kanggo Taun Anyar. Aku kudu deletat komentar pisanan langsung nanging milih ora nglakoni. Lan supaya dikembangaké minangka iku umume nalika menehi bahan bakar trolls. 

Komentar derailed lan nyolong topik artikel supaya ora pesen teka. Iki waé ujug dadi laut amba, kanggo numpes pesen Artikel akèh komentar guna. Aku supaya komentar ngadeg kanggo nuduhake carane edan kaya iki bisa dadi yen ora nolak "ing Bud" langsung. Sampeyan kudu ora Feed trolls. 

A email troll

Conto saka komentar ing artikel sing ora elek kaya iku sok bisa dadi. Nanging aku bakal menehi conto: Aku tak email saka wong ngakoni dadi Kristen lan minangka gumunggung ngunekke munggah ing kawruh kang gedhe saka ing Kitab Suci. Persis supaya wong iki wrote:

"Aku wis ora ditampa newsletter saka apg29 ing taun. Muga-muga Gusti Allah Israel numpes Småland lan wong-wong Kristen sétan seeming ana."

Mesti wae, aku durung nampa mail kang temen ora ana guna. Aku wis banjur mung tak malah luwih e-layang lan aku ilang wektu lan gaweyan wong sing ora duwe pikiran sing kanggo ngganti. 

trolls keluwen

Aku sinau ing awal blog aku bakal njupuk wektu kanggo email lan komentar kuwi. Sampeyan kudu ora Feed trolls! Nanging, sampeyan kudu ninggalake jinis iki bab supaya trolls pungkasanipun dadi kari supaya padha bisa éling sing padha kudu mratobat Gusti Yésus Kristus lan bisa disimpen!


Tujuan apg29 iku kanggo nyedhiyani Injil Yesus Kristus kanggo wong supaya padha bakal bisa kanggo nampa Dèkné lan disimpen. Apa bisa mungkasi iki. Trolls pengin kanggo nyegah wong saka kang disimpen mula sampeyan tau ngirim Feed.


Nor aja reply email utawa komentar saka wong sing duwe masalah tantangan. Padha ora looking kanggo jawaban amarga padha duwe pitakonan jujur, nanging mung pengin takon. Nanggepi email utawa komentar kuwi, sampeyan mung bakal njaluk siji tengen karo pitakonan, lan banjur liyane lan banjur liyane ... Aja Feed trolls!

Ora Feed trolls

Tujuan apg29 iku kanggo nyedhiyani Injil Yesus Kristus kanggo wong supaya padha bakal bisa kanggo nampa Dèkné lan disimpen. Apa bisa mungkasi iki. Trolls pengin kanggo nyegah wong saka kang disimpen mula sampeyan tau ngirim Feed.


sumber:


Publicerades onsdag 9 oktober 2019 23:17:36 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 20 oktober 2019 21:35
Jesus, önskar din hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp