Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

A dering beggar

Aja supaya dhewe bakal diapusi lan diapusi? 

A dering beggar.

Lan carane kita ngerti sing tenan iku beggar sing nelpon lan duwe hard? Mungkin iku konco Liga apik.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag 7 februari 2020 22:58

Telefontiggaren

Wingi disebut wong Romania nganti kula tanpa presents dhewe. Panjenenganipun miwiti ngomong tengen adoh ing bejat Swedia, nanging isih cukup mbusak. Mungkin kang maca sadurunge kertas.

Saben wong ora ngomong asmane, aku takon sing iku. Nanging Gusti Yésus ora semaur nanging terus ngomong. Panjenenganipun miwiti nuduhake crita sob bab kulawarga, padha lara kanker lan wis tenan hard.

Aku cepet mangertos sing cilik iki kanggo nyuwun dhuwit. Aku takon sepisan apa sing diarani lan tak respon cetho saring, jeneng kang ora mangertos utawa bisa ngucapake. Aku takon kono urip lan marang Rumania.

"Sampeyan lagi lying!"

Sampeyan bisa mesthi Swedia, aku ngandika, nanging ngandika ana ing Rumania. Nanging ponsel sing dicethakaké dheweke nelpon saka Swedia. Sampeyan nelpon saka Swedia, aku ngandika, lan terus: Sampeyan lagi lying! Aku banjur ngandika pamit lan Hung munggah.

Wong wis ngandika ana wong Kristen, nanging aku wis ngerti ngendi ngemis Romania njagong nang njaba, toko kita ngandika padha Kristen lan anggota saka macem-macem pasamuwan-pasamuwan ing Romania, nanging nalika iku dicenthang munggah ora digugat.

Temtu sing bantuan wong Kristen sing surem lan ing perlu, yen sampeyan pengin, nanging ora dadi biru-paningalan lan naif, lan ngidini piyambak kanggo digunakake mung amarga sing Kristen lan arep manggon urip kang mursid.

Ing kasunyatan, iku cantik kelangan kanggo nelpon ngarep kanggo ngaken Kristen kang pracaya marang Gusti Yesus kanggo njaluk (bodho mau?) On dhuwit. Padha mbokmenawa surfed watara net golek Kristen gampang diapusi. Aku wis sadurunge nampa kekacoan ngemis. Lan carane kita ngerti sing tenan iku beggar sing nelpon lan duwe hard? Mungkin iku konco Liga apik.

Ora kanggo telemarketers

Sadurunge, Aku wis wektu hard Paribasan ora kanggo telemarketers sing pengin foist ing kula iku. Aku tansah felt rodok olo nalika sikap sing iki aku Sejatine iki bodho sing ora ngerti sing produk sing kasempatan ing donya sing aku mung ora bisa miss. Lan aku supaya aku yakin, lan tuku siji saka wong-wong mau, aku sakwise ngrasa diwileti.

Nanging saiki aku ngomong langsung ora lemah sing aku ora kasengsem. Nanging wong-wong terus pancet Dhiskusi kanggo nyoba kanggo ngarih-arih kula, aku mungkasi langsung karo tenan nanging loropaken pamit lan macet munggah. Aku ora menehi kasempatan a.

Sadurunge, iki wis diwenehi kula kalbu ala, nanging ora maneh amarga aku ngerti yen aku sing bakal dimanfaatake lan kasangsaran. Aku wis dadi kuwat lan duwe kathah liyane kapercayan kanggo ngadeg nganti jinis iki bab.

Merga iku, panjenengan kudu wani ngomong ora. Aja sapa nggawe sampeyan aran inferiority Komplek nalika ngomong ora. Ngadeg tenan iki nyatakake yen sampeyan karo bebendhu gedhe lan kendel. Aja njaluk digunakake. Lan sing Kristen ora dadi kurang Kristen, yen ngomong ora.

Menehi Jesus!

Nanging carane aja kita apa karo wong-wong mau ngemis kanggo dhuwit? Ing panggonan kawitan kita kudu menehi wong Injil Yesus supaya padha bisa nampa Dèkné lan disimpen lan disimpen kanggo sak lawase. Yen ora, ora bakal njaluk sawetara supaya ing gesang.

Ing Panggonan pisanan, kita bakal menehi ngemis Gusti Yésus! Aku ngomong: Ing Panggonan pisanan, kita bakal menehi ngemis Gusti Yésus! Mung banjur padha bisa break adoh saka beggary! Banjur sampeyan bisa bantuan wong socially.

Apa ora Yesus, banjur bantuan sosial ora bisa! Mulane, sampeyan kudu menehi wong Yesus, lan banjur ing sosial-sepindah!


Publicerades fredag 7 februari 2020 22:58:18 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 1 december 2020 20:10
Be att jag får en Bibeln till Mirjam 12 år till julklapp. Hon kan bara läsa svensk bibel och bor inte i Sverige och kan Inte beställa.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp