Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Munggah Henokh kang

Iku kaya karo Henokh. "Sampeyan weruh wong wong liyane ora." Panjenenganipun namung sirna tanpa tilak.

Munggah Henokh kang

Iku kaya karo Henokh. "Sampeyan weruh wong wong liyane ora." Panjenenganipun namung sirna tanpa tilak. Dadi bakal nalika Gusti Yesus retrieves kulawarga saka bumi. kiwa mung bakal sok dong mirsani sing wong sing dumadakan musna.


Av Sven Thomsson
tisdag, 29 oktober 2019 17:49
Läsarmejl

Nglambrang ana ing patunggilan karo Gusti Allah

Henokh, kapitu saka Adam ana wong sing mlaku ing sesambetan kaliyan Gusti Allah. kang urip ana kabeh bakal Gusti. We maca babagan wong ing Jawa, Ibrani. 11: 5:

"Marga saka pracaya Henokh dijupuk supaya ora ngalami mati, lan ketemu wong liyane ora amarga Gusti Allah wis dijupuk wong. Kanggo sadurunge iki dijupuk, dhèwèké paseksi kang ndadekake keparenging Allah. "

Henokh ora mati

The Abil kang mursid, minangka direkam ing ayat sadurungé dipatèni dening sadherekipun Kain lan seda kanggo iman. Nanging Henokh ora mati ing kabeh.

Ing nuBibeln ngandika, "sampeyan ora ketemu," lan ing terjemahan 1917: "padha weruh wong liyane."

Sing durung nemokake Henokh, utawa wong kang kudu ateges padha nggolèki Gusti Yésus, nanging tanpa sukses. Panjenenganipun lan tetep ilang.

pengangkatan

Nalika pengangkatan mengkono, akeh kapetung wong kanggo nglacak ilang saka bumi. Iku akeh kawilujengan sing Yesus wis dijupuk. Ana bakal lam ing bumi. Malah wong bakal kantun kulawargané. Wong-wong sing wis ngiwa bakal nggoleki frantically kanggo sing gedhe-gedhe tresna.

Nanging wong-wong ora bakal ketemu. Padha bakal nangis lan ngomong, "Endi wong lanang?", "Endi anak-anakku?", "Endi sedulur?" Endi kanca-kanca? "

Iku kaya karo Henokh. "Sampeyan weruh wong wong liyane ora." Panjenenganipun namung sirna tanpa tilak. Dadi bakal nalika Gusti Yesus retrieves kulawarga saka bumi. kiwa mung bakal sok dong mirsani sing wong sing dumadakan musna.

Akeh sing ora siap

Akeh wong ora bakal siap nalika pengangkatan ana, utawa slumbering, ngaken Kristen. Padha uga wis panginten sing shalat ibu lan urip mursid Rama kang bisa ngrewangi swarga. Utawa sing cukup dadi umume agama, jenis lan apik lan apa kang paling apik padha bisa.

We maca sing iku "dening iman Henokh dijupuk." Kanggo pindhah karo Gusti Yesus retrieves kulawarga saka bumi kudu duwe iman sing manggen ing Kristus. Sampeyan kudu wis ditampa Gusti minangka Juruwilujeng. Henokh ngangkat amarga "mlaku ing sesambetan kaliyan Gusti Allah," lan "kang ndadekake keparenging Allah."

telung himmelsefärder 

Kitab Suci ngandika telung laku langit: Munggah Henokh kang, Munggah Nabi, lan Munggah Gusti Yesus. We sing kagungane throng nebus uga bakal Munggah, Yesus duwé kita liwat pengangkatan. 


Publicerades tisdag, 29 oktober 2019 17:49:12 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 26 oktober 2020 09:44
Be att Gud är med mig och omsluter mig den 27/10, klockan 11:00 och den 28/10, klockan 09:00. Gud vet allt! Be att Gud leder och lägger de rätta orden i min mun. Det har med jobb och rehab att göra.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp