Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Tilas Pentecostal pastur Michael Karlendal ninggalake Gréja Katulik

Panjenenganipun diowahi ora amarga saka bebendhu Alkitab, nanging kanggo alesan historis. Wis iki kudu dadi lampu bebaya nguripake abang.

pastur Pentecostal diowahi - saiki malah ninggalake Gréja Katulik.

Gambar: Day.

Sampeyan kudu ora pracaya ing Katulik iku ora nyimpen. Nor nyimpen Protèstan, nanging iman ing Gusti Yesus Kristus nyimpen. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 31 oktober 2019 14:07

Ninggalake Gréja Katulik

Tilas pastur Pentecostal Michael Karlendal, sing diowahi kanggo Gréja Katulik ing taun 2016, saiki ninggalake pasamuwan. Ing kirim dawa ing blog , kang nerangake apa - ing blog sing padha sadurunge wis mbelo lan propagated iman Katulik. 

Ing kirim dawa, piyambakipun nyerat, antarane liyane, apa kang wis dadi Katulik. Panginten sing Gréja Free ana history-lan, Mulane, nyelidiki ing "werna sajarah" ing Gréja Katulik. Lan kene bab aneh. Panjenenganipun nyerat ing blog:

"Iku ora alasan Alkitab sing digawe sing aku dadi Katulik, malah yen bisa maca Kitab Suci ing cara sing harmonizes karo Gréja Katulik Roma, nanging alasan sejatine sifate sajarah."

Panjenenganipun diowahi ora amarga saka bebendhu Alkitab nanging alesan historis . Wis iki kudu dadi lampu bebaya nguripake abang. 

Apa iman marang karahayon?

Sawise maneh sinau sejarah, kang diganti kang mratelakake panemume lan nyimpulaké yèn Gréja Katulik ora setuju. 

"Aku wis saiki kiwa paradigma Katulik lan mikir maneh minangka Protestan."

Kanggo kula muni aneh kanggo mikir mung Protestan maneh sawise mikir sing Katulik kanggo sawetara taun. (Yen sampeyan ora ngerti tembung paradigma diterangno kene lan kene .)

Iku ora bab kanggo milih Katulik utawa Protèstan. Iku kabeh bab sampeyan, Gusti Yesus utawa ora. 

Sampeyan kudu ora pracaya ing Katulik iku ora nyimpen. Nor nyimpen Protèstan, nanging iman ing Gusti Yesus Kristus nyimpen. 

Apa kang diganti pasamuwan

Aku nulis email lan kepingin weruh yen iku kabeh tengen kanggo nerbitaké artikel bab wong ing apg29. Paring wangsulane sing iku uga lunga lan sawise Duwe maca konsep artikel, kang teka karo sawetara penjelasan tambahan apa kang diganti pasamuwan. 

"Kanggo kula, kabeh iki wis tansah dadi prakara ing ngisor iki Gusti Yésus lan ngupaya kanggo nglakoni karsane. Nalika aku dadi Katulik, iku amarga aku wis banjur teka ing bebendhu sing Gréja Katulik bener pasamuwan sing mung Gusti Yesus diadegaké awak kang mung, lan banjur bakal nyedhaki cukup sing tindakipun Gusti Yesus arep bagean apa Gusti Yesus wis didegaké.

Saiki aku temen maujud sing aku iki arep salah sadurunge. Gusti Yesus wis ditetepake jemaah, lan ana ing pasamuwan wis mboko sithik pecah sejatine sifate pengaturan lan doctrinal. Nanging ora ana cabang saka pasamuan saiki dipérang bisa ngeklaim ROOT asli utawa gagang. Ngiringang Ida ora bisa ateges sing kudu bakal menyang denominations tartamtu tartamtu. "

Apa aku ngerti iku Michael Karlendal banget sinau, inggih-maca lan intelektual, nanging ing bab punika penting kanggo pracaya marang Jahshua lan disimpen. Yen sampeyan duwe iman Alkitab prasaja ing Gusti Yesus, sampeyan ora nggolèki "gréja sajarah" kanggo njaluk tengen, amarga banjur iku tengen.

Ngonversi

Aku nanggepi sing dadi wong Kristen kanggo ngowahi kanggo Gréja Katulik. Aja aja uga Kristen (wong sing wis disimpen) Ngonversi (mretobat) kanggo gréja? Sampeyan mratobat Gusti Yésus lan ora kanggo gréja. 

Ing reply marang aku ana Michael Karlendal karo kula ing sandi saka tembung "Ngonversi". 

"Kanggo tembung" Ngonversi "Aku setuju karo sampeyan sing digunakake ing cara aneh. Bener, iku tegese siji, lan ora iku mung kanggo Gusti Yesus. Nanging kita kudu Wigati sing boso iki dina iki ing cara aneh ing kahanan tartamtu lan nalika gadhah makna beda saka pangertèn Alkitab. "

jawaban

Iku positif sing Michael Karlendal ngerti nèk Gusti ora bisa nemokake jawaban kang wis looking kanggo Gréja Katulik. Muga-muga wong liya ngerti iki sing pada mèlu Gusti Yésus ing panelusuran. jawaban sampeyan bakal nemokake mung ing Gusti Yesus Kristus.

Lan nalika sampeyan nampa wong urip saka Gusti Yesus Kristus minangka Gusti sing urip padha nemu tengen lan tak jawaban!

Aja bantuan sing

Sumber artikel punika saking ora temenan kanggo nyumerepi metu Mokoholo Karlendal piye wae (iku tokoh umum), nanging bisa uga kanggo mbiyantu wong-wong sing berjuang karo masalah kuwi supaya padha ora bakal salah.

Aja seneng kanggo Michael Karlendal. Iku wani lan jujur rampung dening wong wani ngakeni bilih piyambakipun lepat.


Publicerades torsdag, 31 oktober 2019 14:07:48 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 30 september 2020 21:49
Led mig Jesus rätt...arbete och familjesituation

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp