Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Buron saka Kristen ing Nigeria

Alesan sing Kristen sing kuya ing oppression Islam Nigeria kang.

wadon Islam ing ngarepe bukaan jendhela padhang.

Utamané ing rolas negara ing lor Nigeria ngendi Sharia kemenangan hukum nyegah Kristen dening panguwasa saka urip iman.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 december 2019 12:04

Rojo pati saka sewelas Kristen

Bubar, aku wrote bab Rajapati sewelas Kristen sing njupuk Panggonan ing dinten natal 2019. Salah siji saka wong iki dijupuk lan halvshöggs sepuluh liyane . Artikel nduweni wektu nulis luwih 5600 bagean ing Facebook. Rojo pati padha digawa metu dening Boko Haram, kang ing negara Islam ing Nigeria.

Ana 195,9 yuta wong ing Nigeria kang nomer Kristen punika 91.100.000. agama Nigeria kang Islam lan Kristen. Rajah ukum ing Republik Federal.

oppression Islam

Alesan sing Kristen sing kuya ing oppression Islam Nigeria kang.

Iki bukti utamané ing sisih lor Nigeria kang, ngendi Islam iku agama dominan, nalika Kristen utama ing sisih kidul. Ing saingan antarane kelompok ètnis ing sisih lor lan contributing kidul kanggo buron saka Kristen.

Utamané ing rolas negara ing lor Nigeria ngendi Sharia kemenangan hukum nyegah Kristen dening panguwasa saka urip iman.

Buron ing Nigeria

Akeh wong Kristen ing ing sisih kidul negara, respecting agama kamardikan, nanging Kristen ing sisih lor lan sabuk sing ngalami panganiaya dening kelompok Islam.

panganiaya asring nyebabake mundhut saka loro urip lan property, uga karusakan fisik. Minangka asil saka panganiaya sing Kristen uga mimpin adoh saka tanah sing, mangkono rusak livelihoods.

Kristen ing lor Nigeria, utamané ing negara Sharia, katon minangka warga liya-kelas, madhep diskriminasi lan khusus saka masyarakat.

Kristen saka latar mburi Muslim uga madhep larangan saka kulawarga lan meksa kanggo ninggalake Kristen dhewe.

Conto buron Muslim saka Kristen

sumber:

Open Doors .


Publicerades måndag, 30 december 2019 12:04:34 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte - Christer Åberg - live


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 12 augusti 2020 09:43
Be om frälsning för min lillebror och hans kvinna! Kom och möt dem Jesus!!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp