Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Majelis bakal kejiret ing mega ketemu Yesus ing udhara

Kitab Suci nyariosaken bilih kita kudu kejiret ing mega. Elinga yen stands munggah. arah Kita mangkono munggah.

Gereja bakal kejiret ing mega ketemu Yesus ing udhara.

Kabeh kawilujengan punika pasamuan Gusti Allah ing bumi bakal kejiret nganti ketemu Yesus ing udhara.

We ngirim Mulane ora bisa klebu ing siji menyang Yerusalem, nanging kita bakal kejiret ing mega kanggo pinanggih Gusti ing udhara. Iku ing Gusti Yesus kita ditarik nganti supaya kita bakal tansah dadi karo wong.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 28 oktober 2019 19:23

1 Th 4:17. Banjur kita kang urip lan tetep bakal kejiret munggah bebarengan karo wong-wong mau ing mega kanggo pinanggih Gusti ing udhara . Lan supaya kita bakal tansah dadi karo Gusti .

Tengen: ⬆️

Kitab Suci nyariosaken bilih kita kudu kejiret ing mega. Elinga yen stands munggah . arah Kita mangkono munggah. Nalika kita wis ditarik munggah  , kita bakal ketemu Gusti Yesus saka langit. BALI wis translated kanggo papan. 

Kesalahan: ↩️

We ngirim Mulane ora bisa klebu ing siji menyang Yerusalem, nanging kita bakal kejiret ing mega kanggo pinanggih Gusti ing udhara. Iku ing Gusti Yesus kita ditarik nganti supaya kita bakal tansah dadi karo wong.

Tengen: ⬇️

Nanging Gusti Yesus, pitung taun mengko, sawise pengangkatan bakal bali menyang bumi kang ndadekke jemaah. Banjur bali kanggo pasamuwan (kabeh kita sing disimpen, sing kejiret munggah marang) kanggo Yerusalem.

Jud 1:14. Yen iki uga Henokh, kapitu saka Adam, ngetokké tembung ngéné:: Lah, Gusti rawuh karo perusahaan kapetung saka para suci kagungané.

Ing kurung, aku bisa nggawe sampeyan weruh sing ana "perusahaan kapetung." saéngga kita bakal akeh disimpen bakal ngasilake karo Yésus!

Mega lan beda hawa iku

Elinga yen "mega" lan "online" ora bab sing padha. Yen wis ing bab padha, ana kang wis rong tembung beda iku. Mega (mega) meksa kita munggah, nanging ing udhara sing kita ketemu Gusti. Utawa kang dijarwakake ing "papan" BALI.

bebener Alkitab, pangrasaku ing atiku dangu nanging aku wis ora sadurunge katon minangka cetha kaya aku bubar weruh nalika aku maca ayat iki.

Trepunktslista

We do trepunktslista supaya dadi luwih bukti.

  1. Kita bakal kejiret ing mega
  2. Kita bakal ketemu Gusti ing udhara. 
  3. Lan supaya kita bakal tansah dadi karo Gusti.

Lan titik papat aku bisa nambah:

  1. Nalika Gusti Yesus rawuh bali menyang ing Yerusalem, kang karo kita sadurunge wis diangkat!


Publicerades måndag, 28 oktober 2019 19:23:11 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 17 september 2020 16:06
Bed jag får tag på en lägenhet snart då jag ska flytta hemifrån har fått vikariat på ett äldreboende bed hyresvärdarna där jag söker lägenhet ska godta detta som min inkomst stämplar resten av tiden.

Senaste kommentarer

Lena Henricson : Skrivklåda

Israelvänlig : Profetiska nyheter – September 2020

Lena Henricson : Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Mikael W: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Israelvänlig : Profetiska nyheter – September 2020

Jessica : Skrivklåda

Lena Henricson : Skrivklåda

Lena Henricson : Skrivklåda

Lillibeth: Profetiska nyheter – September 2020

Israelvänlig : Profetiska nyheter – September 2020

Susse: Skrivklåda

Jessica: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda

Susse: Skrivklåda


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp