Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Peneliti teka karo pesen narik ati Kangen

Saiki ilmuwan wis katutup ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi.

Peneliti teka karo narik ati pesen Kangen.

Layar mbuwang saka Aftonbladet.

Iku kang Thwaites Glacier, kang kira, uga disebut "Kangen Glacier". Iku gletser paling penting lan paling ngrugekke ing bumi, iku saiki bisa retak lan kuwalik ing sagara.


Av Holger Nilsson
lördag 8 februari 2020 21:48

A ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi

Saiki ilmuwan wis katutup ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi. Antara liya, laporan Aftonbladet ing 8 Februari ing ancaman caket, ndeleng mbucal layar ndhuwur.

Saiki ancaman saka Glacier buta sing retak - karo Rising banget tingkat segara minangka asil. - Iku pancene, tenan ala, ngandika glaciologist David Holland menyang Washington Post.

"Glacier Doom"

Iku kang Thwaites Glacier, kang kira, uga disebut "Kangen Glacier". Iku gletser paling penting lan paling ngrugekke ing bumi, iku saiki bisa retak lan kuwalik ing sagara.

Ice lembaran sawetara atus meter jero lan bukaan liwat area meh dadi gedhe minangka setengah saka Swedia.

"Iku bakal kasil atusan yuta wong bakal resiko kanggo ndeleng omah-omahé siraman adoh."

Wong ora bisa apa

Iku uga bener sing iki apa-apa wong bisa nindakake bab iku saiki njupuk Panggonan watara Glacier, iku ora nduweni daya.

Apa Gusti Yesus mau, ngandhani bab wektu nalika Kang bali kanggo:

"Bumi bakal bangsa bakal sedi lan bingung, ing segara lan ombaké sing nggero." Lukas. 21:25.

Tampilan Iki apa kita njaluk laporan.


Publicerades lördag 8 februari 2020 21:48:04 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 4 december 2020 03:19
Bed för oss som familj. Vi har varit och är utsatta för en person som sänder besvärjelser och förbannelser. Detta har hållit på länge. Vi visste det inte förrän i år. Bed att den personen vänder om.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp