Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Kommentarer | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Peneliti teka karo pesen narik ati Kangen

Saiki ilmuwan wis katutup ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi.

Peneliti teka karo narik ati pesen Kangen.

Layar mbuwang saka Aftonbladet.

Iku kang Thwaites Glacier, kang kira, uga disebut "Kangen Glacier". Iku gletser paling penting lan paling ngrugekke ing bumi, iku saiki bisa retak lan kuwalik ing sagara.


Av Holger Nilsson
lördag 8 februari 2020 21:48

A ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi

Saiki ilmuwan wis katutup ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi. Antara liya, laporan Aftonbladet ing 8 Februari ing ancaman caket, ndeleng mbucal layar ndhuwur.

Saiki ancaman saka Glacier buta sing retak - karo Rising banget tingkat segara minangka asil. - Iku pancene, tenan ala, ngandika glaciologist David Holland menyang Washington Post.

"Glacier Doom"

Iku kang Thwaites Glacier, kang kira, uga disebut "Kangen Glacier". Iku gletser paling penting lan paling ngrugekke ing bumi, iku saiki bisa retak lan kuwalik ing sagara.

Ice lembaran sawetara atus meter jero lan bukaan liwat area meh dadi gedhe minangka setengah saka Swedia.

"Iku bakal kasil atusan yuta wong bakal resiko kanggo ndeleng omah-omahé siraman adoh."

Wong ora bisa apa

Iku uga bener sing iki apa-apa wong bisa nindakake bab iku saiki njupuk Panggonan watara Glacier, iku ora nduweni daya.

Apa Gusti Yesus mau, ngandhani bab wektu nalika Kang bali kanggo:

"Bumi bakal bangsa bakal sedi lan bingung, ing segara lan ombaké sing nggero." Lukas. 21:25.

Tampilan Iki apa kita njaluk laporan.


Publicerades lördag 8 februari 2020 21:48:04 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.