Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Aja lali martakake menyang online sing ora disimpen

Saiki, pasamuwan-pasamuwan lan pasamuwan mlebu online kanthi kaping, dheweke kudu ora luput pesen kawilujengan babagan Yesus Kristus kanggo kaslametan.

Media Sosial.

Ing wektu Alkitab, dheweke metu lan martakake ing dalan lan alun-alun. Dina iki, dalan-dalan lan alun-alun online. Ayo metu saka wong sing ana ing dalan lan alun-alun saiki: jaring kasebut. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 25 juli 2020 03:30

Metu kabeh net

Gusti Yesus ujar manawa kita bakal metu menyang saindenging jagad lan martakake Injil marang saben makhluk.

Saiki, jagad online. Wong online ing macem-macem forum lan media sosial. Banjur ora salah yen uga menyang online lan menehi kesaksian kanggo nyritakake babagan Gusti Yesus marang wong sing wis aktif ing kana.

Ing wektu Alkitab, dheweke metu lan martakake ing dalan lan alun-alun. Dina iki, dalan-dalan lan alun-alun online. Ayo metu saka wong sing ana ing dalan lan alun-alun saiki: jaring kasebut.

Pesen paling penting

Sawise menyang dalan-dalan lan alun-alun saiki, kita ora kudu lali pesen sing paling penting sing kudu kita lakoni dening manungsa liyane sing wis ana. Namung Yesus Kristus lan sampeyan bakal disimpen nalika sampeyan tampa.

Kita kudu fokus banget marang wong anyar lan sing ora disimpen. Supaya kita ora nemoni wong-wong sing wis disimpen lan mung dakwartakake. Ora, kita kudu tekan kaslametan. Dadi ayo martakake dheweke.

Aja tiba ing sworo cangkem

Gusti Allah wis nimbali aku dadi penginjil, nanging aku nyumurupi sepira gampang ngarahake piwucal marang sing wis disimpen. Ayo aja tiba ing jebakan kasebut.

Amarga yen kita ora martakake keslametan marang kaslametan, dheweke ora bakal krungu pesen Yesus lan dheweke ora bakal entuk kesempatan. Dakkandhani maneh: aja nganti mlebu jebule ora diwartakake marang kabangkitan spiritual, nanging mung kanggo wong sing disimpen.

Aku uga wis ngeweruhi manawa nalika kita martakake pesen kawilujengan kanggo wong sing ora disimpen, wong-wong sing wis disimpen bakal dikiyatake lan tuwuh iman. Dheweke bakal kasurung ing iman nalika kita martakake pesen kaslametan sing ora disimpen ing Yesus Kristus.


Publicerades lördag, 25 juli 2020 03:30:31 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 6 augusti 2020 21:59
Jag behöver ett arbete på halvtid. Helst förmiddagar.. Jesus hjälp!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp