Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Hacker Nyoba apg29

Wis hacking bola usaha apg29 minangka injeksi SQL.

Ukur.

Alesan kanggo hacker dadakan nyerang aku ora ngerti, nanging aku kepengin weruh yen ana amarga artikel iki: Franklin Graham homophobic utawa evangelist?


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 6 februari 2020 09:08

injeksi SQL

Wingi aku tak email saka perusahaan hosting ngendi padha ngumumake digawe usaha hacker ing situs blog Apg29.nui wangun SQL injeksi .

"Kita wis katutup sing fungsi ing kaca apg29.nu digunakake ing usaha kanggo tumindak SQL injection kanggo gain akses administratif ing sisih."

Alesan?

Aku mati wayahe fungsi sing lagi nyoba kanggo njupuk kauntungan lan di resiki basis malware apg29 wis rampung kanggo wektu iki.

Alesan kanggo hacker dadakan nyerang aku ora ngerti, nanging aku kepengin weruh yen ana amarga artikel iki: Franklin Graham homophobic utawa evangelist?


Publicerades torsdag 6 februari 2020 09:08:40 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Ta emot Jesus nu


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 28 november 2020 13:20
Hjälp Herre min Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp