DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Kaca pandonga | Pitakonane  | Kothak tulis | Ngobrol | Email Maca | Tulis | Media | Info | telusuran

Hacker Nyoba apg29

Wis hacking bola usaha apg29 minangka injeksi SQL.

Ukur.

Alesan kanggo hacker dadakan nyerang aku ora ngerti, nanging aku kepengin weruh yen ana amarga artikel iki: Franklin Graham homophobic utawa evangelist?


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 6 februari 2020 09:08

injeksi SQL

Wingi aku tak email saka perusahaan hosting ngendi padha ngumumake digawe usaha hacker ing situs blog Apg29.nui wangun SQL injeksi .

"Kita wis katutup sing fungsi ing kaca apg29.nu digunakake ing usaha kanggo tumindak SQL injection kanggo gain akses administratif ing sisih."

Alesan?

Aku mati wayahe fungsi sing lagi nyoba kanggo njupuk kauntungan lan di resiki basis malware apg29 wis rampung kanggo wektu iki.

Alesan kanggo hacker dadakan nyerang aku ora ngerti, nanging aku kepengin weruh yen ana amarga artikel iki: Franklin Graham homophobic utawa evangelist?


Publicerades torsdag 6 februari 2020 09:08:40 +0100 i kategorin och i ämnena:

ANNONS:Salvation

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 08, söndag 28 februari 2021 kl 14:24

Dagens namn

Maria

Dagens bibelord

“Gud har inte gett oss modlöshetens ande, utan kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande.” (2 Timothy 1:7)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Maria. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 27 februari 2021 12:27
Behöver vänner! Familjen behöver möta Jesus Kristus.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp