Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Wong iki terus Antikristus bali

Apa iku sing ngemu bali Antikristus, supaya wong ora bisa muncul ing tataran donya nganti wektu kang bener?

Antikristus - 666th

Antikristus aktif, nanging minangka wong, iku ora bisa muncul ing donya nganti "kang ngemu wong bali" wis procured adoh. 


Av Sven Thomsson
lördag, 28 september 2019 14:30
Läsarmejl

Sistem iki, misteri duraka bakal nalika wektu wis nggawa wong dosa, Antikristus kanggo daya. Iku aktif wis ing wektu para rasul. Ana wis akeh antichrists.

Mystery of piala, kang diarani Anti-Kristus iki wis digunakake ing dina Paulus. Iku ngelawan diametrical saka "rahasia kamursidan" (1 Tim. 3:16), yaiku Kristus. 

Ana jumeneng roh ing donya sing bentenaken piyambak liwat disobedience kanggo Gusti Allah. Iku saiki ing wangun rahasia, ora tanggung ketok. 

Ing 2Th. 2: 3 diarani "bin karusakan" duraka. Panjenenganipun punika wong padha Antikristus.

Man of durhaka

Paulus ngaturi Gusti wong duraka (2 Thess 2:. 8), sing tegesé "wong dosa". Iku expression saka karakter ala. 

Durhaka kene tegese luwih saka Iwan raos sosial lan politik. Kratoning Antikristus kang ora ditondoi dening anarki, tanpa Hidayat Nur Wahid lengkap.

Antikristus aktif, nanging minangka wong, iku ora bisa muncul ing donya nganti "kang ngemu wong bali" wis procured adoh. 

Wong iki terus bali

Apa iku sing ngemu bali Antikristus, supaya wong ora bisa muncul ing tataran donya nganti wektu kang bener? Ing Yunani ngandika ho tinimbang iku. Ho punika lanang, sing kang wong kang.

Sawetara kuotasi saka teks asli: "Monon ho katéchon Arti HEOS Oak Mesu genetai". Iku tegese "kang saiki ngemu maneh, nganti metu saka cara, kang bisa dadi." 

Wong kang diarani punika paling kamungkinan ing Roh Suci. Sing urip ing atine wong kang kagolong ing throng nebus. 

Sawise brudeskarans pengangkatan

Nalika Pengantin wis kejiret munggah saka bumi, ana apa-apa kanggo mungkasi Antikristus dictatorial mrentah ing bumi.

Kutipan saka buku "bali Gusti Yesus."



Publicerades lördag, 28 september 2019 14:30:48 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 1 december 2020 04:05
Jesus Kristus jag ber om beskydd för ondskan som angriper mig! Troende folk kan vara så elaka, önskar bara välsignelser över alla onda pilar... Ske Din vilja i allt...

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp