Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Promosi Hanok

Gusti Allah njupuk!

Hanok (Enok).

Wiwit Hanok wis mlaku bebarengan karo Gusti Allah, mula ora ana, amarga Gusti Allah nuli ngrebut.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 4 maj 2020 22:46
Purwaning Dumadi 5: 18-24: "Nalika Jared umur 162, dheweke dadi bapak Hanok. Sawise Jared dadi Hanok, umur 800 taun lan duwe anak lanang lan wadon. Umure Jared dadi umur 962 taun, banjur seda. Nalika Hanok wis ana. Dheweke dadi bapak Metuselah suwene 65 taun, lan sawise Hanok ketemu Metuselah , dheweke lelungan karo Gusti Allah suwene 300 taun lan duwe anak lanang lan wadon, lan umur Hanukkah urip dadi 365, lan wiwit Hanok wis mlaku bareng karo Gusti Allah , dheweke ora ana maneh. Gusti Allah nuli dijupuk . "

H rama anoks seda. Dadi dheweke kudu ngalami pati sing normal kaya umume wong. Nanging Hanok dhewe ora mati, nanging Gusti Allah nuli ngrebut. Gusti Allah nuli nyingkirake jagad menyang awake dhewe.

Acara iki minangka tuladhane sunnat saka kawentar Prajanjian Anyar. Promosi iki ora ana sing anyar, nanging wis diterangake kanthi nabi ing Prajanjian Lawas. Nanging promosi kasebut didhelikake lan rahasia pisanan dicethakake ing Prajanjian Anyar.

1 Cor 15:51. Delengen, dakkandhani bab rahasia: Kita ora kabeh padha turu, nanging kabeh bakal rubah,

Menapa malih menarik bilih Hanok mlaku kaliyan Gusti Allah. Kita bakal mlaku manut karo Gusti Yesus. Yen kita wis nampa Gusti Yesus, kita wis siyap nalika dheweke bakal mulih.

Liwat iman

Hanok ora ditemokake, amarga ujug-ujug wis ora ana. Kanthi cara sing padha, wong-wong sing percaya marang Jahshua bakal. Dumadakan dheweke bakal ora ana lan ora bakal nemu, amarga saiki ana ing omah bareng karo Yesus Kristus.

Ibrani 11: 5. Marga saka pracaya Henokh [Hanok] mudhun supaya ora ngalami mati, lan ora ana maneh amarga Gusti Allah wis nggawa. Amarga sadurunge diangkat, dheweke wis nampa paseksen yen dheweke seneng karo Gusti Allah.

Enok (Hanok) percaya marang Gusti Allah, mula dheweke uga mudhun. Yen sampeyan pracaya marang Jahshua lan disimpen, sampeyan bakal bisa munggah lan ketemu Gusti Yesus ing udara. Sampeyan ora bakal ngiwa.

mreksani

Siji bab sing kudu digatekake yaiku sadurunge Henok sing dipilih dening Gusti Allah, dheweke duwe kesaksian manawa dheweke seneng karo Gusti Allah. Yen sampeyan wis nampa Gusti Yesus lan disimpen, sampeyan duwe paseksen ing ati manawa sampeyan anak saka Gusti Allah. Kasaksian iki cetha banget ing njero ati. Ora ana ragu. Iki dikenal yen sampeyan disimpen lan dadi kagungane Gusti Allah.

1 Jn 5: 10-11. Sapa sing pretyaya marang Anaké Gusti Allah kuwi nduwèni seksi ing njero. Sapa sing ora pretyaya marang Gusti Allah, sing ndadèkké wong kuwi dadi goroh, amarga ora precaya marang paseksiné Gusti Allah sing neksèni bab Anaké. Lan iki paseksen: yen Gusti Allah wis maringi urip langgeng, lan urip iku ana ing Putrane.

Ora aktif

Sementara, Hanok (Henokh) nunggu Gusti Allah bakal nolak, dheweke ora lenggah, nanging uripe tetep normal. Dheweke nglairake anak lanang lan wadon. Dheweke nyambut gawe ing jagad iki lan ngabekti marang Gusti Allah kanthi mlaku bareng karo dheweke.

Prajanjian Anyar nyatakake yen dheweke ngabekti marang Gusti sing urip nalika ngenteni Putrane Yesus Kristus saka swarga.

1 Tes 1: 9-10. Amarga wong-wong mau padha nyritakake kepiye anggon kita tampa karo kowe, lan kepiye sampeyan mratobat marang brahala-brahala, kanggo ngabekti marang Gusti Allah sing urip lan sejati, lan ngenteni saka ing swarga, Putrané, sing diangkat saka ing antarane wong mati, , sing nyimpen kita saka bebendu sing bakal teka.

Ngenteni Yesus

Mangkono uga, kita sing percaya marang Yesus kudu aktif ing jagad iki, mangkat kerja, ngurus kulawargane, mlaku bareng karo Gusti Allah, nalika ngenteni Yesus nggawa kita mulih.

pandonga

"Gusti Yesus, tulung aku supaya urip saben dinane lan ngladeni sampeyan nalika ngenteni sampeyan nggawa aku mulih. Amin."

Publicerades måndag 4 maj 2020 22:46:20 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Hjälparen den Helige Ande - Har du tagit emot honom?


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 30 maj 2020 12:18
Be att Herren ska mana på en person att ta kontakt med mig,det är oerhört viktigt att personen gör detta nu.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp