Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Kasucèn ana ing pandherekipun kabar saka Gusti Yesus

Kasucèn lan kawilujengan utawa sabdhoning, ora padha.

Girls ing creek.

Kawilujengan utawa sabdhoning, njupuk Panggonan ing kapindho kita nguripake kanggo Gusti Yesus, lan gerakane sajroning ati kita. Kasucèn Nanging, proses kekal, ngendi kita lumaku karo Gusti Yésus maturing minangka wong lan Kristen, Gusti bisa dadi luwih lan luwih katon ing lan liwat gesang kita, nalika donya lan meat wis dadi kurang nuntun pasukan ing gesang kita.


Av Emma
onsdag 4 december 2019 19:47

Tembung kasucèn loro saka Prajanjian Lawas Ibrani "Kadas" lan ing NT tembung Yunani "hagiasmós", supaya pantes tembung misahake saka donya lan "roh". liya iki misahake saka kang sing kadonyan lan profane, lan sing tinimbang kang pesawat loro kanggo atas Gusti lan kang belongs kanggo Gusti Yésus.

Kasucèn lan kawilujengan utawa sabdhoning, ora padha.

Kawilujengan utawa sabdhoning, njupuk Panggonan ing kapindho kita nguripake kanggo Gusti Yesus, lan gerakane sajroning ati kita. Kasucèn Nanging, proses kekal, ngendi kita lumaku karo Gusti Yésus maturing minangka wong lan Kristen, Gusti bisa dadi luwih lan luwih katon ing lan liwat gesang kita, nalika donya lan meat wis dadi kurang nuntun pasukan ing gesang kita.

John ndadekake gambaran saka apa donya istilah punika 1 John 2: 15-16

" Love ora donya, sanadyan iku kang ana ing donya. Yen sapa tresna donya iku ora tresna marang Sang Rama kang ing wong. Kanggo kabeh sing ing donya, ing daging lan pepenginaning mripat tuwin angkuhing urip apik, iku ora saka Sang Rama, nanging saka ing donya. "

Ing Galatia 5: 16-21 Paul ngandika bab karya daging, kang uga bakal teka ing donya istilah lan "roh" Paul nyebataken iki: laku jina, rusuh lasciviousness, brahala, sihir, sesatron, crah, rebut, outbursts saka murka, padudon, schisms, sesat, rasa sengit, mabuk-mabukan, debauchery. Tangan ing tangan karo ajaran Kitab Suci kang ing sajroning kasucèn, minangka Kitab Suci ngandika bab wong-wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus dados Juruwilujeng pribadi lan Gusti, wong sing suci: Rum 1: 7 "... kowe kekasihe Gusti Allah, kang katimbalan dadi wong-wong mursid," 1 Korinta 1: 2 "kanggo pasamuwan Gusti Allah ing kutha Korintus, yaiku para kang sinucekake ana ing Sang Kristus Yesus, padha katimbalan dadi wong-wong mursid ... Efesus 1: 4" minangka wong sadurunge jagat wis milih kita ing wong sing kita bakal dadi suci lan tanpa cacad ana ing ngarsané ".

Kitab Suci ngandika ing sawetara panggonan bab proses kasucèn aktif.

1 Tesalonika 5:23 ngandika , "May Allahing tentrem-rahayu iku nucèkaké kowé piyambak rampung ..." 2 Tesalonika 2:13 ngandika "... kang kasucèkaké déning Roh lan yakin saka bebener", Ibrani 2:11 ngandika Yésus sing nucèkaké lan wong-wong sing hallowed. Tembung nucèkaké kita: John 17:17 "nucèkaké wong ing bebener, pangandika Paduka punika kayektosan."

pitados-aken dados kasedhiya kanggo karya pantes ing urip: 1 Tesalonika 4: 7,8.

Kita ora bakal defend dosa ing gesang kita! nanging nalika Roh Suci pointing kanggo tega kita iya, kita ngarepé Gusti Allah, banjur Allah bakal ngapura lan ngresiki kabeh bener. 1 Yohanes 1: 9

We disebut kanggo urip sutji

" Gusti Allah wis ora nimbali kita rusuh, nanging kanggo urip sutji. Mulane, saiki nolak ora iki ora nolak wong, nanging Gusti Allah, sing ngekèki Roh Suci. " 1 Th 4: 7, 8

Ing Roma 6:19 ndhesek kita takon kita anggota ing layanan saka kabeneran, kasucèn, lan 2 Korinta 7: 1 exhorts kita kamursidan nyampurnakake kasucen.

Aku wedi bener Gusti Allah iku sing kuat pasukan ing gesang pracaya kanggo ngupaya sutji ing gesang. Apa aku pengin banget nandheske!

Ing cahya saka Kasucen Allah wis lair wedi bener Gusti Allah.

Panjenenganipun punika pantes saka bab, Sesambetanipun, mituhu, ati kita sukur asor lan adoration.

Iku arang banget penting ora kanggo pindhah marang lan ditolak lewat nalika Roh Suci nuduhake kita soko ing Sabda, nalika Gusti Allah madangi soko ngendi kepengin kanggo ndeleng owahan ing gesang kita. Nalika Gusti Allah ngandika; Iki ora nyenengke kanggo aku, supaya aku arep mungkasi dening, yen ing kaping kuwi, mung ditolak lewat, utawa mikir, iku ora supaya mbebayani, supaya awrat kanggo Roh Suci Gusti Allah. "Ora susah Roh Suci Gusti Allah, kang wis ditampa minangka seal kanggo ing dinten pangentasan." Efesus 4:30.

Yen iku dangu nalika nglirwakake Gusti nilai metu, kurang padha ndelok minangka kurang-tombol swara Roh ing siji utama, salah siji dadi "blunted". Panjenenganipun ngandika asring quietly nang kita.

Aku bakal menehi conto saka urip dhewe. Sadurungé aku kapandeng asring banget ing TV. Aku banjur pengalaman banget cetha nalika aku weruh ing sawetara program TV, salah siji ing ngendi iku akeh janji utawa ngemot bab najis, carane Roh Suci ing kula nanggapi lan dadi tekanan. Sampeyan bisa uga contone soko macem program pulisi gambar utawa drama sing aku ketemu menarik, lan aku kapandeng ing. Nalika iku liwati dangu, lan aku wis dilirwakaké warning Roh Suci iku, lan terus kanggo ndeleng ing program kuwi, aku ngandhut maneh minangka cetha tantangan kurang-tombol ing Roh Suci kang. Aku ora weruh maneh carane wong dadi tekanan.

Apa wis kedaden? Inggih, apa kedaden ana sing atiku iki kang blunted ing hubungan kanggo sutji soko Gusti Allah! swara Roh kang ing bab tartamtu wis meh mandheg. appallingly

Saiki iku bakal banget sethitik offline televisi. Kita kabeh duwe wilayah sing Roh Allah nuduhake yen ora seneng ring, lan ngendi kita kudu mratobat.

Pitulung ing proses pantes cumawis. We ngerti cukup kanggo kabeh carane kakehan kita wis nyoba, ing efforts dhewe kanggo dadi luwih "alim" Kristen kasucèkaké, nanging apa kita gagal kanggo nindakake iki. We lali, utawa ora ngerti carane Gusti Allah mbantu kita ing proses kasucèn.

Ing Ezekiel 11:19, 20, kita maca

" Aku bakal menehi wong siji jantung, lan roh kang anyar, Aku bakal sijine ing wong-wong mau. Aku bakal njupuk adoh ing jantung stony metu saka daging lan menehi wong jantung daging, sing bakal padha lumaku ing pranatan, lan netepi pepakeningSun, lan padha nglakoni. Padha bakal dadi umat-Ku, lan Aku bakal dadi Allahé "

lan ing Ibrani 8:10, kita maca prasetya iku. Galatia 5:16 "Apa Aku pengin ngomong iki: Walk ing Roh, sampeyan ora bakal pepénginané daging," lan ayat 25, ". Yen kita manggon dening Roh, supaya kita uga lumaku ing Roh"

Iku Nanging kanggo kula wong cetha ngandika marang aku ing kepinginan kanggo dadi luwih kaya Gusti Yesus lan diwasa, iku tembung saka Gusti Yesus ing Yokhanan 15 Kene Gusti Yesus ngandika saka piyambakipun minangka Vine bener / wit anggur kang sajati. Panjenenganipun ngandika iku mung liwat kita ana ing Panjenengane kang wité anggur, woh bakal tuwuh. Ngandika yen dening förblivandet ing wit anggur bakal cabang (vi) kanggo metokake woh sugih. Gusti Yesus uga ngandika ing ayat 5 : "... tanpa Aku, kowe padha bisa nindakake apa-apa."

cabang bisa daya ora dhewe utawa gaweyan remet woh.

Woh mundak akeh.

karya Roh kang sih ing kita, sing njupuk Panggonan ing Community of Gusti Yesus piyambak.

Aku sing SAP-panguripan saka Vine, kang ngasilaké woh, woh anggur, aku iku bisa ngandika gambar saka Roh Suci, gesang sregep kang.

Woh saka Roh kasebut ing Galatia 5:22. Wigati sing woh saka Roh , kang berkembang. Kaluhuran dadi kanggo ing cabang sing Bears woh. Nanging cabang manggon ing wit anggur apa supaya bisa tuwuh woh.

We uga ndeleng ing Kitab Suci sing wong disimpen ora bisa manggon cara siji kepengin, lan ditolak lewat apa Roh Allah lumantar Sabda ngandika kanggo kita. We sing disebut dening Gusti Yesus kanggo Pemuridan "Panjenengané banjur nimbali wong-wong lan marang para sakabate lan ngandika marang wong-wong mau: Menawa ana wong kang bakal teka sak mburiku, iku nyingkura awaké dhéwé sarta manggula salibe lan melua Aku." Nandhani 8:34.

Kanggo mungkasi karo tembung saka Filipi 4: 8, kang wis dadi urip kanggo kula

" Sedulur Menapa malih (lan sadulur), kabeh sing bener lan Maha Agung, adil, murni, punapa mawon iku apik banget, lan saka ngitung, ya, kabeh sing disebut kabecikan lan pantes dipuji-puji,, mikir mangkono iku."

Saliyane Kula: urip kang mangkono iku, nganggo iku mau.


Publicerades onsdag 4 december 2019 19:47:01 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.