Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Jantung ngirim nggambarake Yesus

Ing donya perlu Kristen kang atine sing kobong lan pangilon sing nuduhake Yesus Kristus.

Jantung ngirim nggambarake Yesus.

Nalika aku ana ngarep, aku weruh dhewe ing pangilon lan ngandika, "Rak Aku weruh kowé". Ana banjur ora ngarsane apik, sampeyan ngerti, isi lara kaya aku iki. Dina iki gambar pangilon ora padha, saiki sing aran seneng dadi kagungane Gusti Yésus Kristus lan dadi anak kang, malah karo cacat lan bentet.


Av Mr Svensson
torsdag, 26 september 2019 13:24
Läsarmejl

Wis sampeyan ndeleng dhewe ing pangilon minggu?

Sharing alam Kristen. Sing sapa tresna kepengin menehi apa kang wis. Aku iki arep takon sampeyan yen sampeyan wis weruh dhewe ing pangilon minggu? Mbok padha mikir oh oh dadi lawas aku dadi, Namen supaya akeh kisut aku wis nampa amarga mail Andy kang, utawa sampeyan bisa nemokake, oh oh aku njaluk Sliramu ayu saben dina Gusti Allah tresna kula!

kambuh

bayangan kita tengen menarik? Kanggo meh 15 taun kepungkur aku kambuh lan ngombé akèh saka alkohol lan dadi nerbrottad saka papat pengawal lan loro pulisi sing takon piye? Inggih punika ora dadi apik karo Andy sing wis, miturut Doctors sing makarya metu saklawasé 4 saben ewu ing awak, sing, resiko saka peracunan alkohol bejat, kabeh iki ing dinten natal!

Aku wis dipangan akèh rödbetsallad lan Ham ing Morgan, kancaku, sing karo inebriated. Kita wis musna kanggo panggonan kanggo katelu lan ana aku blacked metu lan ora ngelingi apa wis rampung, kabeh kang dadakan aku duwe papat pengawal lan loro perwira polisi sing gelut kula mudhun ing lantai.

Kanthi mangkono akeh alkohol ing awak supaya padha Pesen dikirim kula kanggo isi sel kang sayangé spyde mudhun karo beetroot salad. Aku dadi isin yen wong bakal ngirim kula ngarep, nerspydd lan sabuk watara gulu, lan tanpa kaki, aku ninggalake stasiun polisi. Nanging ana ing paling 20 derajat.

bayangan sandi

Nalika aku ana ngarep, aku weruh dhewe ing pangilon lan ngandika, "Rak Aku weruh kowé". Ana banjur ora ngarsane apik, sampeyan ngerti, isi lara kaya aku iki.

Dina iki gambar pangilon ora padha, saiki sing aran seneng dadi kagungane Gusti Yésus Kristus lan dadi anak kang, malah karo cacat lan bentet.

Burning ati sing gambar pangilon Yesus

Kita kudu luwih saka Gusti Allah kanggo wong-wong kita ketemu! Mikir carane akeh tembung kita duwe, nanging kudu tresna marang kita? World gonjang-ganjing mati kuatir lan bakal malah Samsaya Awon saka apa kita waca saiki. Ing donya perlu Kristen kang atine sing kobong lan pangilon sing nuduhake Yesus Kristus.

Saiki aku bisa ndeleng dhewe ing pangilon

Pangilon gambar, aku goleki sawise sandi supaya disebut-Isi babak karo Morgan iki ora penake, Aku felt dadi ala bubar. Saiki aku bisa ndeleng dhewe ing pangilon lan ana aku weruh ndhisik nggantheng disimpen lawas wong saka 51 taun. Ya, aku ora kaya kabeh wong, wis swell katutup kabeh mail? Nanging apa iku kowe lan aku tresna dening Gusti Yesus Kristus. 


Publicerades torsdag, 26 september 2019 13:24:28 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 13 juli 2020 21:17
Förbön för en ung man Be att han blir frälst Be att han börjar motionera igen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp