Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Prajanjian Lawas ujar manawa Gusti Allah duwe putra

"Aku metu saka Mesir, anakku." 

Pasinaon Alkitab.

Prajanjian Lawas ing Kitab Suci ngandhani Yesus minangka Putraning Allah. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 30 juli 2020 00:46

Prajanjian Lawas (OT) nyatakake yen Gusti Allah duwe putra. Lan apa sing ditulis bab Gusti Yesus ing Prajanjian Lawas wis kaleksanan ing Prajanjian Anyar (NT).

"Aku Nimbali Putraningsun saka Mesir

Wangsit lan GT

Ing 11: 1: "Nalika Israel isih enom, aku tresna karo dheweke, lan nyebut anakku metu saka Mesir ."

Kepenuhan ing NT

Matius 2:15: "Lan dheweke tetep ana ing kono nganti tiwasane Sang Prabu Hérodès, supaya bisa kaleksanan sing diucapake déning Pangéran liwat nabi, ujar," Aku wis nimbali anakku saka tanah Mesir . "

Apa jeneng anake?

Wangsit lan GT

WULANG BEBASAN 30: 4: " Sapa kang sumengka menyang ing swarga, ? Medun ? Sapa kang padha angin ing tangané sing wis kaiket banyu ing sandhangan sing wis disetel kabeh watesipun bumi Apa jeneng kang, lan apa jeneng putra kang ? - sampeyan ngerti? "

Kepenuhan ing NT

Yokanan 3:13: "Lan ora ana wong sing sumengka menyang swarga, nanging wong sing tumurun saka swarga , iya uga Putraning Manungsa [Yesus], sing ana ing swarga."

Sang putra

Wangsit lan GT

PS 45: 6: "Dhuh Gusti Allah, dhampar panjenengan ing salami-laminipun: setrining kraton sampeyan iku jabatan keadilan."

Kepenuhan ing NT

Ibrani 1: 8: "Nanging kanggo Sang Putra , dheweke kandha," Dhuh Gusti, dhampar sampeyan ing salawas-lawase! Lan pilar pengadilan minangka tugu saka kraton sampeyan. "

Publicerades torsdag, 30 juli 2020 00:46:04 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 4 augusti 2020 22:23
Jesus jag lyfter alla böneämnen här inför ditt ansikte och så ber jag dig att du ska gripa in och svara efter din vilja på var och en av dessa. Välsigna dina barn med din närvaro och frid Helige Ande

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp