Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Israel - ing wektu karakter amba

Aja kita duwe pangerten paling kabeh karakter wektu - Israel?

panji Israel.

Saiki wong-wong Yahudi sing bali ing mantan tanah lan padha ora bakal dipeksa metu saka negara. Wis Allah prajanji ing Amos 9: 14-15.


Av Holger Nilsson
måndag 7 oktober 2019 01:25
Gästblogg

Yen aku ora duwe, iku ora wonder yen kita ora ngerti kabeh wong.

Kabeh pratandha wektu Kitab Suci nabi menehi minangka pathokan kanggo nalika kita bisa nyana bali saka Gusti Yesus ana, iku negara bagéyan paling gedhé saka Israel lan pemugaran saka wong-wong Yahudi kumpul.

kasenengan sunnat indisputable

Ana kasenengan sunnat ingkang sampun wonten ing generasi saiki urip lan sing indisputable. kasenengan punika cetha lan lengkap kang bakal nuntun ing paling kanggo kabeh pracaya. Kita mikir wong Yahudi bali menyang tanah padha sanalika 2000 taun kepungkur padha dipeksa adoh saka.

prestasi iki uga ngedegake sing ora kurang saka 14 metu saka buku Prajanjian Lawas kang bisa golek iki. Diwicarakaké ing luwih saka 60 lokasi ing buku nabi.

pesen punika cetha

Iku ora bab prakara interpretasi, pesen punika cetha; Gusti Allah bakal nggawe manawa wong bakal bali menyang negara. Iku uga bab bali iki kanggo njupuk Panggonan saka saben arah.

We ngasilaken kene mung sawetara saka peranganing iki minangka conto sampeyan bisa katon munggah lan maca: 

Saiki wong-wong Yahudi sing bali ing mantan tanah lan padha ora bakal dipeksa metu saka negara. Wis Allah prajanji ing Amos 9: 14-15:

"Aku bakal nggawe wong sandi panangkaran Israel. Wong-wong bakal mbangun kutha-kutha sampah, lan ngenggoni wong. Padha bakal tetanduran anggur lan ngombé anggur saka wong-wong mau. Padha uga bakal nggawe Kebon lan mangan woh sing. Aku bakal tetanduran mau marang tanah sing. Wong-wong bakal ora luwih kabedhol saoyod-oyodé saka tanah aku wis diwenehi wong, mangkono pangandikané Pangéran Allahmu. "

"Ing Kitab Suci kang kawujud ing wektu kita."

A sawetara taun kepungkur dipetik Perdhana Mentri Israel Netanyahu nabi Kitab Suci iki bukaan upacara PBB. Iya iki ing ngarep kabeh bangsa sing padha ana ing PBB. anjog ing donya kanthi mangkono wis krungu apa Gusti Allah wis rampung lan apa janji wong Yahudi.

Sawise Netanyahu dipetik wacana Bible in Amos, nyatakake: 

"Ing Kitab Suci kang kawujud ing wektu kita."

Given sing bisa apa ing ngarep saka wakil saka bangsa saka PBB, apamaneh kudu iki ora bakal kawartakaké ing kabeh Kristen pulpits!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 01:25:02 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 18 oktober 2019 23:54
Jag är så svag har en mycket svår livssituation. Är mycket ensam utan riktig släkt. Be min syster här av sig ja blir bara mer o mer sjuk. Känns som ja när som kommer falla ihop o dö. Blivit svårt sjuk

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp