Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Mundhak Gusti Yesus mbuktekake yen dheweke iku Gusti Allah

Kitab Suci ujar manawa Gusti Yesus sing digawa menyang swarga yaiku Gusti Allah!

Langit, awan, srengenge.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 21 maj 2020 01:16

Kitab Suci ujar manawa Gusti Yesus sing digawa menyang swarga yaiku Gusti Allah!

Jabur 47: 6-10

Gusti Allah wis tangi kanthi bungah,

Dhuh Yehuwah , ing swarane kalasangka.

Pinujia Gusti , Pujian! Pujija Raja, Pujian!

Amarga Gusti Allah iku jumeneng raja ing salumahing bumi, padha saosa puji marang Panjenengane.

Gusti Allah iku jumeneng raja

Gusti Allah lenggah ing iman suci.

Utami wong sing diklumpukake dadi umat kagungane Abraham.

Kanggo tameng bumi dadi kagungane Gusti Allah ;

Gusti Allah wis wungu

Kitab Suci ujar manawa sapa wae sing dijupuk menyang swarga yaiku Gusti Allah. Sing saiki kita waca ing Saluran iku minangka ramalan munggah menyang Gusti Yesus. Ngandika yen Gusti Allah wis munggah ing kabungahan.

Iki munggahake Kristus sing diterangake. Yaiku Yesus sing diterangake nalika dijupuk swarga. Lan iki ditulis ing Prajanjian Lawas.

Gusti lan Gusti

Sapa sing wis wungu sajrone kabungahane Gusti Yesus. Ora kurang saka enem kaping dheweke diarani Allah.

Sawise dheweke diarani minangka Pangéran. Ing teks saka Gusti iku ujar YHWH. Iki asmane Gusti Allah. Kitab Suci kanthi jelas nyatakake manawa Yesus iku Gusti Allah.

Gusti Yesus iku Gusti Allah

Mundhak Gusti Yesus mbuktekake yen dheweke iku Gusti Allah.


Publicerades torsdag, 21 maj 2020 01:16:05 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Hjälparen den Helige Ande - Har du tagit emot honom?


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 29 maj 2020 15:38
Be om befrielse från falska anklagelser från min exman till olika myndigheter. Be att man ser på hans ohälsa så han får hjälp inom snart tid. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp