Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa.

Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa. Wise King Solomon bisa liwat wahyu sunnat PITUTUR prédhiksi apa kedaden karo sandhangan Yesus, atusan taun sadurungé dumadi.


Av Sven Thomsson
torsdag, 26 september 2019 16:39
Läsarmejl

Gusti Yesus dadi jaminan kita

Man tau bisa mbayar utang sing dosa. Nanging Gusti Yesus dadi jaminan kita lan mbayar akèh beban utang djalmo manungso. Iku ora bisa mbayar karo salaka utawa emas, nanging Gusti Yesus ana rega nalika mbayar karo getih larang regane.

We quote Injil saka Matt.27: 35

"Lan nalika padha nyalib Panjenengané, tumuli ngedum busanan Idane, ngangge undi"

Ing translation liyane maos: "prajurit main dadu dibagi pangagemane," lan durung liyane "kang dipercoyo tamba kanggo wong-wong mau." Lomba iki kang diterangake ing Mark.15: 24 lan Lukas. 23:34.

Ing acara saka sandhangan Gusti Yesus sing mbadek

Nanging kabeh nonton Bible uga ora ngerti yen acara saka sandhangan Gusti Yesus uga mbadek ing Prajanjian Lawas. Ida Sang Prabu Salomo, sing Nabi nyerat bab iki ing WULANG BEBASAN. 20:16:

"Njupuk sandhangan saka Panjenengané, awit wis musna nanggel liyane, lan sumpah yen wis kanggo marga saka manca."

Kanthi "asing" tegese yakuwi dhuwur kemungkinan, wong-wong Yahudi, lan kabeh bangsa, memang, sakabehane djalmo manungso tiba - kuwi sing aku, sing digawa sirno dosa. Ing Prov. 27:13: ngandika:

"Njupuk sandhangan saka Panjenengané, awit wis musna nanggel liyane, lan janji nalika piyambakipun, marga wong wadon aneh kang."

tanggung jawab abot saka wong sing ngadeg nanggel

Ing Prajanjian Lawas, lan ing wektu Yesus kendel lan tanggung jawab banget abot saka wong kang ana ing kono nanggel utang-dimuat pribadi. penjamin kudu mbayar utang utang kang. Nanging yen duwe utang ora bisa mbayar ana kewajiban jaminan kang nglakoni. Ana iki malah diijini diijini kanggo njupuk pangagemane ing janji.

Bakal katon ing tulisan liyané minangka conto saka apa kedaden minangka nanggel wong liya. Prov. 22: 26-27

"Aja siji saka wong-wong sing serangan tangan, saka sing ngadeg nanggel silihan. Ora kaya sampeyan, sing bisa mbirat amben sampeyan lagi ing ngendi, yen sampeyan duwe apa-apa kanggo mbayar karo? "

Malah amben, ngendi utang-kabotan digunakake kanggo turu ana melasi ing hak njupuk sumpah.

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa. Wise King Solomon bisa liwat wahyu sunnat PITUTUR prédhiksi apa kedaden karo sandhangan Yesus, atusan taun sadurungé dumadi.

Iku adat ing Israel sing prajurit kanggo njupuk sandhangan kasalib. Padha ora mung njupuk sandhangan Gusti Yesus, nanging uga perampok sandhangan ing kasalib. Tunika Gusti Yésus dirajut Winata lan wis ora lapisan. Yagene ing prajurit ora luh iku, nanging undhi iku kanggo ndeleng sing bisa dadi kagungane (Jn. 19:25).

Kawujud nabi ing saben rinci

Prajurit sumurup sing iki nggandhol ing salib ora kudu nganggo liyane. Nanging padha ora ngerti sing dening nuduhake sandhangan Gusti Yesus lan menehi adoh jas, ing saben rinci ketemu Ps. 22:19.

Minangka Adam pisanan dhawah ing salebeting dosa lan diusir saka swarga, Gusti Allah marang wong sandhangan, supaya wong bisa ndhelikake kawudan kang. Nalika Adam pungkasan (Yesus) seda kanggo dosa kita lan dadi ipat-ipat kanggo kita, piyambakipun undressed.



Publicerades torsdag, 26 september 2019 16:39:32 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:


1 kommentarer


x
P. Andersson
torsdag, 26 september 2019 17:10

Det är det ytliga vi ser som styr oss i vår tid. Bara Jesus kan väcka livet inom oss så att vi blir starka att stå emot djävulen. Gud ser rakt in i våra hjärtan. När människor tar emot Herren så förändras livet inifrån på ett sätt ingen penning kan göra.

Jesus Kristus är vår frälsare!

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 11 december 2019 12:16
Blivit psykiskt misshandlad många år o har svår ångest. Är utlämnad åt han som gör mig illa. Har nu även blivit psykiskt misshandlad på en träfflokal ja går till. Ja bara skakar m svår ångest. Be snäl

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp