DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik  | Christer Åberg | TV | Kaca pandonga | Pitakonane  | Kothak tulis | Ngobrol | Email Maca | Tulis | Media | Info | telusuran

Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa.

Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa. Wise King Solomon bisa liwat wahyu sunnat PITUTUR prédhiksi apa kedaden karo sandhangan Yesus, atusan taun sadurungé dumadi.


Av Sven Thomsson
torsdag, 26 september 2019 16:39
Läsarmejl

Gusti Yesus dadi jaminan kita

Man tau bisa mbayar utang sing dosa. Nanging Gusti Yesus dadi jaminan kita lan mbayar akèh beban utang djalmo manungso. Iku ora bisa mbayar karo salaka utawa emas, nanging Gusti Yesus ana rega nalika mbayar karo getih larang regane.

We quote Injil saka Matt.27: 35

"Lan nalika padha nyalib Panjenengané, tumuli ngedum busanan Idane, ngangge undi"

Ing translation liyane maos: "prajurit main dadu dibagi pangagemane," lan durung liyane "kang dipercoyo tamba kanggo wong-wong mau." Lomba iki kang diterangake ing Mark.15: 24 lan Lukas. 23:34.

Ing acara saka sandhangan Gusti Yesus sing mbadek

Nanging kabeh nonton Bible uga ora ngerti yen acara saka sandhangan Gusti Yesus uga mbadek ing Prajanjian Lawas. Ida Sang Prabu Salomo, sing Nabi nyerat bab iki ing WULANG BEBASAN. 20:16:

"Njupuk sandhangan saka Panjenengané, awit wis musna nanggel liyane, lan sumpah yen wis kanggo marga saka manca."

Kanthi "asing" tegese yakuwi dhuwur kemungkinan, wong-wong Yahudi, lan kabeh bangsa, memang, sakabehane djalmo manungso tiba - kuwi sing aku, sing digawa sirno dosa. Ing Prov. 27:13: ngandika:

"Njupuk sandhangan saka Panjenengané, awit wis musna nanggel liyane, lan janji nalika piyambakipun, marga wong wadon aneh kang."

tanggung jawab abot saka wong sing ngadeg nanggel

Ing Prajanjian Lawas, lan ing wektu Yesus kendel lan tanggung jawab banget abot saka wong kang ana ing kono nanggel utang-dimuat pribadi. penjamin kudu mbayar utang utang kang. Nanging yen duwe utang ora bisa mbayar ana kewajiban jaminan kang nglakoni. Ana iki malah diijini diijini kanggo njupuk pangagemane ing janji.

Bakal katon ing tulisan liyané minangka conto saka apa kedaden minangka nanggel wong liya. Prov. 22: 26-27

"Aja siji saka wong-wong sing serangan tangan, saka sing ngadeg nanggel silihan. Ora kaya sampeyan, sing bisa mbirat amben sampeyan lagi ing ngendi, yen sampeyan duwe apa-apa kanggo mbayar karo? "

Malah amben, ngendi utang-kabotan digunakake kanggo turu ana melasi ing hak njupuk sumpah.

Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa. Wise King Solomon bisa liwat wahyu sunnat PITUTUR prédhiksi apa kedaden karo sandhangan Yesus, atusan taun sadurungé dumadi.

Iku adat ing Israel sing prajurit kanggo njupuk sandhangan kasalib. Padha ora mung njupuk sandhangan Gusti Yesus, nanging uga perampok sandhangan ing kasalib. Tunika Gusti Yésus dirajut Winata lan wis ora lapisan. Yagene ing prajurit ora luh iku, nanging undhi iku kanggo ndeleng sing bisa dadi kagungane (Jn. 19:25).

Kawujud nabi ing saben rinci

Prajurit sumurup sing iki nggandhol ing salib ora kudu nganggo liyane. Nanging padha ora ngerti sing dening nuduhake sandhangan Gusti Yesus lan menehi adoh jas, ing saben rinci ketemu Ps. 22:19.

Minangka Adam pisanan dhawah ing salebeting dosa lan diusir saka swarga, Gusti Allah marang wong sandhangan, supaya wong bisa ndhelikake kawudan kang. Nalika Adam pungkasan (Yesus) seda kanggo dosa kita lan dadi ipat-ipat kanggo kita, piyambakipun undressed.



Publicerades torsdag, 26 september 2019 16:39:32 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

ANNONS:
Himlen TV7

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Varför skedde terrordådet i Vetlanda?


DAGENS

Dagens datum

Vecka 9, lördag 6 mars 2021 kl. 15:49

Dagens bibelord

“[Lovsång till Herren för hans seger] HERRE, du är min Gud! Jag vill upphöja dig, jag vill prisa ditt namn, för du gör underbara ting, dina beslut från forna tider med trofasthet och sanning.” (Isaiah 25:1)

Dagens namn

Ebba, Ebbe

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Ebba och Ebbe. Har de inte tagit emot Jesus och blivit frälsta så ber jag dig att de ska göra det. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 5 mars 2021 18:21
Bed för min son på 10 år som inte vill äta riktig mat,säger att han inte tycker om fast han ej smakat.Mycket svårt o laga mat när han ej äter mycket av den mat vi lagar.Bed att han börjar äta bättre.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp