Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Teori konspirasi ing Apg29

Konspirasi pancen ana, nanging aku pancen ora setuju karo akeh konspirasi sing digawe ing komentar. Proklamasi Yesus - sampeyan bakal menang ing jangka panjang!

Teori konspirasi ing Apg29.

Aku ora mikir manawa ana akeh konspirasi ing Apg29 nganti wartawan sing makarya kanggo koran Sändaren nuli nimbali aku, Senin. Dheweke pengin ngerti apa sing dakkira babagan konspirasi amarga dheweke maca manawa akeh komentar babagan iki.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 17 november 2020 00:32

Teori konspirasi

Aku ndeleng ing kolom komentar sing diisi lengkap babagan teori konspirasi. Asilé yaiku supaya masarakat ora ngandhani babagan Yesus. Gusti Yesus dibayangke. Tujuane Apg29.nu yaiku nyritakake kanthi gampang babagan Yesus lan sampeyan bakal disimpen yen sampeyan nampa kanthi iman.

Nanging kaya saiki, pesen babagan Yesus ora dikatutake karo teori konspirasi kasebut. Fakta minangka sawijining bab, nanging teori sing mung dijupuk saka udhara sing tipis tanpa nyebutake sumber sing dipercaya ora cocog ing kene ing Apg29 yaiku kaca Yesus - kaca penginjil.

Wartawan nelpon

Aku ora mikir manawa ana akeh konspirasi ing Apg29 nganti wartawan sing makarya kanggo koran Sändaren nuli nimbali aku, Senin. Dheweke pengin ngerti apa sing dakkira babagan konspirasi amarga dheweke maca manawa akeh komentar babagan iki.

Aku nyoba mangsuli pitakon kaya sing bisa dakkarepake, nanging uga nyoba ngandhani pesen bab Yesus Kristus kanthi cetha. Aku ati-ati banget kanggo menehi kesaksian bab Gusti Yesus lan kawilujengan. Iki telponku lan tujuane situs blog. Yen ora, aku bakal nyalah gunakake pangandikane Gusti Allah lan Apg29.nu wis ilang pangaturan.

Aku ora ngerti apa aku bisa menehi sikap marang wartawan babagan Yesus, nanging bisa uga dheweke mung seneng konspirasi aneh sing aneh. Bakal dingerteni nalika artikel kasebut diterbitake ing majalah Sändaren.

Proklamasi bab Gusti Yesus

Konspirasi pancen ana, nanging aku pancen ora setuju karo akeh konspirasi sing digawe ing komentar. Proklamasi Yesus - sampeyan bakal menang ing jangka panjang!


Publicerades tisdag, 17 november 2020 00:32:16 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 27 november 2020 10:36
Jesus, när jag går in på apg29 så känner jag att den är hemsk, många kristna behandlar varandra illa. Tråkigt, dessutom hånas denna sida av icke kristna, jag kan inte klandra dem, Bed för alla. Amen!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp