Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Kristen beheaded ing dinten natal

Morden mbuktikake sepisan maneh sing Kristen grup paling kuya. 

A tahanan ing mati dijupuk tengah nalika sepuluh liyane nigas.

A tahanan ing mati dijupuk tengah nalika sepuluh liyane nigas. Gambar saka video Negara Islam.

Eleven Kristen dijupuk lan nigas ing dinten natal 2019. Sing pesen saka negara Islam ing Nigeria sing padha arep menehi kanggo Kristen ing donya. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 28 december 2019 01:01

negara Islam ing Nigeria

BBC uga nglapuraké yèn gerakan Islam, negara Islam ing Nigeria wis dijupuk lan nigas sewelas KA Kristen.

Negara Islam District Afrika (ISWAP), kang kalebu murid saka Boko Haram, wis dirilis ngageti 56 video liya.

rojo pati gruesome saka 11 Kristen

video nuduhake ing rojo pati gruesome sewelas Kristen . Morden mbuktikake sepisan maneh sing Kristen grup paling kuya.

gambar film nuduhake wong ing seragam ibas lan tutup ireng konco tawanan lying ing dhengkul lan disandangi ing blindfold sadurunge shoots pisanan wong tengah lan banjur nigas sepuluh liyane.

negara Islam ing Nigeria ngandika iku bagéan saka sawijining kampanye bubar ngumumaké "males" pimpinan sing , pati Abu Bakar al-Baghdadi kang ing gropyokan AS ing Suriah ing Oktober.

beheaded

"Iki pesen kanggo Kristen kabeh ndonya," jarene wong masking ing film, kang dijupuk ing area ruangan rakenal.

A tahanan ing mati dijupuk tengah nalika sepuluh liyane sing di-push kanggo lemah lan nigas.

Eleven Kristen dijupuk lan nigas ing dinten natal 2019. Sing pesen saka negara Islam ing Nigeria sing padha arep menehi kanggo Kristen ing donya.

"Ing retaliation"

"We matèni wong-wong mau ing mbales kanggo mejahi pemimpin kita, kalebu Abu Bakr [juru wicoro ICE] Abul-Hasan al-Muhajir al-Baghdadi lan," ngandika anggota unit media grup, miturut wartawan Ahmad Salkida.

Rojo pati saka Kristen njupuk Panggonan ing dinten natal iki sengaja rampung amarga iku riyaya Kristen.

Pray for Persecuted Kristen

Kita saestu kudu ndedonga kanggo Kristen ing donya sing grup paling kuya. Sampeyan bisa uga ora mikir iku nalika manggon ing Swedia sing Kristen supaya kuya. Nanging Kristen sing dipatèni saben dina.

Kita saestu perlu kanggo urip cedhak Gusti Yesus. Ana ora njamin kanggo sesuk. Nanging, kita manggon cedhak Gusti Yesus, banjur kita aman ana prakara apa mengkono.

sumber


Publicerades lördag, 28 december 2019 01:01:05 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg onliner


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 27 maj 2020 21:21
Gud! Jag är desperat! Antingen behöver jag få pengar till o hjälp med att renovera huset jag bor i (det förfaller!!) lr behöver jag få pengar till ett nytt hus eller en stor lägenhet till mig & barnen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp