Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Female ing Walanda dianakaké tetep ing Euthanasia

Saiki dokter nyoba ing pengadilan lan dipunbebasaken ing applåders Cheers ing kamar pangadilan.

Female ing Walanda dianakaké tetep ing Euthanasia.

A 74-taun-lawas wong wadon lara Alzheimer ing Walanda iki dianakaké ing Panggonan dening sederek lan entuk "Euthanasia" ing duress telung taun kepungkur.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 16:28

dependents tetep jawatan

wadon Lara A Alzheimer-umur 74 taun kang diadani mudhun dening sederek lan entuk "Euthanasia" ing duress ing Walanda telung taun kepungkur. Nalika dhokter diparingi nyebabake injeksi ana kulawarga dheweke tetep dheweke. 

Saiki dokter nyoba ing pengadilan lan dipunbebasaken ing applåders Cheers ing kamar pangadilan. 

Dianggep tumindhak mlaku

Hakim announced sing dhokter wis dibebaske lan dianggep wis tumindhak bener. Pengadilan pracaya yen kepinginan kanggo mati ora kudu dikonfirmasi ing patients karo dimensia abot.

Wong wadon mesthi wis sawetara taun sadurungé nyuwun Euthanasia, tinimbang pungkasan munggah ing ngarep Nursing, nanging dheweke uga wis ing kaping liyane ngandika dheweke wanted kanggo manggon ing. 

"Cilik marang ancaman sing legalizing dibantu lampus nindakake kanggo individu lan masyarakat minangka wutuh", ngandika Andreas Thonhauser, juru Alliance Mbelo Freedom International.

6126 wong entuk "Euthanasia" ing Walanda 2018th taun pungkasan

"Euthanasia" menehi pangarep-arep

Aku wis ngandika iku sadurunge lan bakal ngomong maneh: Kita ora bakal menehi wong "Euthanasia" tanpa bantuan pangan. We ngirim bantuan wong manggon - ora kanggo "bantuan" wong-wong mau mati.

Kanggo Euthanasia tenan ora bantuan. Iku mburi, banget ala lan duwe pangarep-arep. "Euthanasia" iku bisa dibalèkaké, nanging ing gesang tegese ana pangarep-arep, makna lan dateng.

Sepindah pangan paling

Gesang bantuan paling kita bisa menehi wong Yesus Kristus. Kita bakal pitutur marang wong-wong mau bab Gusti Yésus supaya padha duwe kesempatan kanggo nampa Dèkné lan disimpen. Banjur padha tenan njaluk urip. Ya, padha banjur bakal duwe urip langgeng bener.

John 3:15 . kanggo wong sing pretyaya marang Dèkné [Yesus] aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng.

John 3:16 . Kanggo Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng.

John 3:36 . Sapa sing pretyaya marang Anaké [Yesus] nduwèni urip langgeng, nanging sing sapa ora pretyaya ora bakal ngrasakké urip iki, kanggo Gusti Allah sak terusé.

We manggon ing wektu nalika iku luwih penting saka tau sing kita marang bab Gusti Yésus kanggo wong supaya padha bakal bisa kanggo nampa Dèkné lan disimpen. 

Wong kudu pangarep-arep, lan sing pangarep-arep ana ing Gusti Yesus Kristus!


Publicerades onsdag, 25 september 2019 16:28:18 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg - Tisdag 4 augusti 20120


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 5 augusti 2020 17:43
Jag behöver förbön gällande mitt röksug. Jag har varit rökfri några veckor nu men jag håller på att bli tokig av röksuget. Be att Gud hjälper mig, jag vill inte ta en cigarett....

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp