Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

ndalang Banks

dadi-disebut Ica Bank ora bank nyata, lan ora bakal salah siji. Padha dadi kanggo Coop pasangan.

kertu Bank lan komputer.


Av CashOnly
måndag, 14 oktober 2019 19:09
Bok/Följetong

Banks diundhuh saka tanggung jawab nalika toko pangan digunakake minangka "cabang". Trading dipeksa bank angera tanpa nampa ganti rugi salah siji kanggo tambah resiko utawa tambah biaya. Bank-bank mbecikake awake dening cabang bank bakal luwih aman cara sing. Apa padha ora sebutno iku kurang aman kanggo wong liya kajaba bank-bank piyambak. Ora perusahaan minangka egois minangka bank-bank. Kantor Bank adoh luwih aman saka toko. Kajaba iku, perampokan bank wewenang mung bagian sekedhik saka total tipis. A statement saka 2011 nuduhake sing perampokan bank nyumbang kanggo mung mung liwat limang persen saka perampokan setya ing kopi lan bank-bank. Saiki iku uga awis nangani aman jawab awis bank-bank sing ing laku iku mokal kanggo laku rampokan bank.

dadi-disebut Ica Bank ora bank nyata, lan ora bakal salah siji. Padha dadi kanggo Coop pasangan.

Padha ora cabang lan "kasus bank" padha dijupuk ing paling awon cilik mung dening Internet utawa telephone. Senajan IKEA wis dhewe supaya disebut-banking sawijining. Loro-lorone ICA lan IKEA uga ngetokake kredit SIM dhewe. Conto perusahaan Swedia gedhe njaluk daya liwat sistem pembayaran. Pelanggan sing kadhangkala meh beg kanggo njaluk cukup awis, contone, Formica counters. Iku uga ora kanggo njaluk dhuwit tanpa SIM.

Ing kedadean sing kudu disebut gagah bank-bank ngendi, contone, perusahaan insurance lan rentengan bisnis gedhe beroperasi bank-bank miwiti sawise krisis financial ing 90 nalika industri kredit iki deregulated. Bank negara njamin banjur uga kanggo perusahaan iki. deregulation iki ana sing liyane liberalizing Yahoo salah kanggo nambah kompetisi. Kompetisi tinimbang stabilitas ekonomi lan supaya. Loro-lorone ICA lan kertu Coop kang wis pisanan ora insurance simpenan lan disambung kanggo supaya disebut-tabungan bank-bank. SIM mung bisa digunakake ing toko dhewe.

ICA Bank Kantor pusaté ing Solna, Swedia, lan pikantuk status ing bank ing 2001. Papan ICA teka ing 1990. ICA Bank teka ing dening ICA Customer mung ganti jeneng Ica Bank. Iku cetha nuduhake Formica fiksasi ing kertu. Bagéyan saka aktivitas saka ATMs. Ica cidra akeh pelanggan saka bank-bank dijadwal dening simpenan ceiling 15,000 dibubaraké lan sing tarif kapentingan sing luwih. Kanthi Formica Debit Plus diwenehi diskon ing tumbas lan tagihan bisa mbayar liwat Internet karo. MedMera Bank angsal status bank ing 2007. Ing padha karo kertu Ica disebut kertu MedMera lan uga bisa digunakake minangka kertu kredit.

Ana kerugian amba kanggo perusahaan saka bank-bank diwenehake status saka bank-bank. Padha kerep, yen bisa, malah luwih saka bank-bank cashless cashless. Nalika beda wis advertising kanggo Internet banking, e -Proof identifikasi lan mbayar tagihan ing Internet lan duwe efek keblinger. Contone, nggawa metu carane "gampang iku bakal kanggo njaluk nyisihaken saka tagihan ing mail" nalika tinimbang kang praktis. Applied menyang ing urip saben dina, bisa muni kaya iki.

"Mbayangno carane trep iku bakal ninggalake mobil ing ngarep lan lumaku bisa tinimbang"

(Iku apik lan sehat kanggo pindhah kanggo karya nanging iku mesthi ora nyaman)

"Elinga supaya dishwasher adil nalika pasugatan wisuh tangan"

"Apa kowe ora uga supaya mesin ngumbah lan wisuh karo kelet kayu in bathtub"

Iki penipuan linguistik lan iklan-tingkat lan varian entheng saka basa counterintuitive saka Orwell kang novel 1984. Kanggo wong wong sing praktis lan trep ora nyenengake lan ora praktis.

Kanthi mundur. Ngandika saka e-ID sing digunakake kanggo akeh ing Internet sing related kanggo Kadurjanan serius. A sawetara pengusaha anjog padha kapapar penipuan ing yuta nalika padha digunakake e-ID saka Telia karo Agensi Tax Swedish lan sawetara perusahaan.

Ora ketompo carane luwih mati akeh wong njaluk iku akun bank barskrapat ing pungkasan sasi sing rawuh. Sampeyan bisa gampang nyimpen paling dicokot sing sethitik saka dhuwit saben sasi, malah kanggo wong-wong sing duwe pesawat ala. Ora ketompo carane miskin sing dadi sampeyan bisa sijine adoh $ 100 sasi nganti sanggan ing nomer cilik atus dolar kanggo nggunakake. Kanthi buffer iki kudu ora dicenthang saya pinten kiwa ing akun. Nyimpen kuitansi lan buku awis prasaja tansah nglacak yen kondur. Pilih bank nyata lan duwe sanggan cilik tinimbang saya mriksa akun ing bank Internet utawa panrimo saka ATM.

Ing bank-bank sing paling ndalang lagi resik bank-bank cashless Internet. Usul angkara wis shift saka Kadurjanan kertu kredit murni kanggo nyinggung related kanggo banking online. Nanging biasane ora sing bank wis kapapar angkara. program becik disebut Trojan bisa carelessness ing nyusup menyang komputer pangguna. Padha bisa ing latar mburi lan dikirim sandhi kanggo server komputer. perlu pidana ing kasus iki malah ora urusan piyambak karo kredit SIM palsu. angkara bisa njupuk Panggonan rampung nggunakake automation komputer nanging uga tegese iku luwih gampang kanggo nggoleki ngambah iku. Nanging malah ing kasus iki ana manungsa sing disebut goalkeepers ing kasus iki ngawèhaké akun kanggo nggunakake pidana.

Asring kriminal kertu kredit sing wis musna ing apa angkara banking online. Tuladha Trojan Mati A311 uga disebut Haxdoor. Trojans nyebar dening e-mail. Banking kaca mlebu gadhah Trojan wis dadi cleverly dirancang sing ana prabédan perlu ndeleng marang nyata. A jumlah luwih gedhe saka dhuwit bisa mundur saka akun diapusi ing tuku prodhuk sembarang ing Internet. Trojans didol ing Internet lan bisa dadi kanggo jumlah dhuwit ngarang kanggo cocog karo bank tartamtu. Kabeh papat bank-bank Swedish utama wis mejet hard.

Pilih Handelsbanken. ATMs boikot. Iku ndadekake pangertèn kanggo ngganti menyang Handelsbanken ora mung kanggo individu nanging uga kanggo bisnis. Perusahaan wis diwenehi Swedbank lan Nordea HFS ngisor, nalika Handelsbanken dadi bank komersial ing taun kang. HFS sopan awon ditampa yen Danske Bank banget cashless. Aku loro Denmark lan Danes, nanging bank kudu uncalan bali selat ing, utawa apa ora uncalan iku ing Selat. Ana uga bank ndalang.

(Ngandika saka Ica minangka iya siji dina aku ketemu metu sing padha miwiti karo SIM contactless khusus karo kang sampeyan bisa tuku kanggo jumlah kurang. Kontantlösheten digdaya tanah. Iku digawe kula malah luwih motivasi lan setya nulis buku.)

ngapusi Riksbank lan ngladosi kontrol

Mung bank sing satus persen Swedia Riksbank. Sawijining situs web sing bisa maca, Nanging mbok menawa goroh paling gedhe sing wis ditulis dening negara bagean Swedia.

"The National Bank wis ora kontrol liwat pinten awis digunakake ing masyarakat, nanging dikuwasani déning dikarepake umum."

Nalika ngirim bank bank njupuk tanggung jawab lan ngukur lan tata cara kanggo mesthekake yen liyane saka bank-bank lan masyarakat ngidini masyarakat kanggo nemtokake pinten awis sampeyan pengin nggunakake. hak migunakaké awis, miturut Umum Counsel saka National Bank "permissive, tinimbang Absolute." Iki tegese ing laku dingerteni Swedish nderek. Nalika iku njaba nyimpen ngandika "ora awis" supaya panuku wis mlebu menyang kontantlöshet persetujuan nalika iku ing toko. Hak migunakaké awis saéngga prakteke rampung Sapi.

Pisanan mung Riksbank tanggung jawab kanggo Manajemen awis. Ing 80s lan 90s ngiring rationalization lan efficiency (maca impairments) kang isine kayata ngasilaken ing penutupan kasus saka kantor Gubernur kang. Kanggo sawetara taun wonten perusahaan kanggo aktivitas sing bakal fokus ing untung lan biaya tabungan. Sampeyan iki disebut dhuwit ing Swedia (PSAB). Perusahaan iki dadi fiasco financial lan ditutup mudhun ing taun 2004. Banjur teka ing sistem deregulated saiki. Pancasan ing sistem deregulated iki wis menehi werna ing Papan Executive. The Riksbank wis saiki mung bagian sekedhik data sadurungé sawijining kang mbukak dening loro kantor ing Tumba lan Mölndal. Sampeyan iki mutusaké ing 2013 kanggo mindhah operasi kanggo kantor siji ing Broby sing mung nangani dhuwit kertas. Manajemen duwit receh Full teka mbukak dening perusahaan pribadi.

Miturut Undhang-undhang, ing Riksbank kudu "ningkataké pembayaran aman lan efisien lan tanggung jawab kanggo panentu saka cathetan euro lan dhuwit recehan." Apa kita njupuk secara harfiah kudu tinimbang Riksbank wis ditulis buku iki nalika aku bisa kanggo "ngapusi ing bandhulan ing." Sing kepengin weruh nalika kita bakal nuduhake bank tengah pribadi witjaksono ing Swedia lan cadangan Federal US?

More about lelamis lan contradictions ing Riksbank kang

bank-bank tengah saka Swedia duwe pasinaon wis ditampilake sing awis iku salah siji saka cara murah kanggo mbayar loro individu lan bisnis. Saliyane penipuan elektronik luwih saka penipuan awis. Keamanan Transport Organisasi ESTA (Association Transport Keamanan Eropah) wis nuduhake sawetara taun kepungkur awis sing ana liya sing paling populer lan aman saka pembayaran ing Eropah. ESTA dhawuh sinau kanggo alamat bank-bank lan perusahaan kertu kredit sing wanted kanggo nemtokke total kontantlöshet. Iku nuduhake yen total kontantlöshet tindak marang pendjalukhe wong lan felt sing wong piyambak bisa milih carane wong wanted kanggo mbayar.

The Riksbank wis milih fokus paling infrastruktur lan teknologi tinimbang pangayoman konsumen. pangayoman Consumer wis tinimbang wis ditransfer menyang kontantlösfanatiska FSA. Mulane konsumen duwe prakteke ora pangayoman ing syarat-syarat awis. Iku kaya asu ajag wis pitunjuk kanggo njaluk kapentingan Red Riding Hood kang. Srigala duwe mung kapentingan dhewe ing atine.

Nanging akèh alesan penting kanggo maca ing website Riksbank kang. First, sampeyan bisa nyinaoni sistem babakan dhuwit dening screening metu bukti sejatine sifate adil lan provable. Paling ora, nanging paling, siji bisa cetha ndeleng carane Riksbank dipun promosiaken ing opsi cashless ing ngarepe awis. Kene siji bisa nemokake sentoso gedhé Swedish. Conto penting banget iku sing paling Riksbank lan ora ana siji maning sing wis mutusaké kanggo nutup mudhun

celengan awis. Ayo kita mbaleni statement Riksbank kang saka bagean sakdurunge njlentrehake lamis "nétral" bank iku.

"The National Bank wis ora kontrol liwat pinten awis digunakake ing masyarakat, nanging dikuwasani déning dikarepake umum."

Ing pamaréntahan Alliance dados Gubernur Stefan Ingves disaranake saéngga mènèhi bentuk bujel yen biaya ing sacara ATM bakal ngurangi panggunaan awis ing Swedia. Carane ora statement sing bebarengan karo nétral ndhuwur? Dheweke nuduhake sing laku bank ing negara Nordic liyane mung bakal ngisi ragad mundur total kanggo sacara ATM saka liyane saka pelanggan dhewe wis suda nggunakake awis. Kudu mbayar kanggo mbatalake dhuwit dhewe khayal. Ana mesthi penulis lan ora Ingves kesimpulan.

Ingves ngandika asring lan lila yen perampokan Cit tikel liwat sawetara taun, nanging nyingkiri uga nyebutke sing gedhe-gedhe anéh ngrambah dening kredit lan kertu debit penipuan Internet. Apa Neutral? The Riksbank wis liwat taun sijine nerusake ing mratelakake panemume khayal sing privatisasi Manajemen awis wis dirancang kanggo "ngrangsang kompetisi luwih lan pangembangan prodhuk." pikiran kaya botyah-botyah ing masyarakat bisnis lan ana cara salah siji sing paling fungsi inti dhasar masyarakat kang. Apa mbok menawa mesin geni ing stasiun geni beda kanggo mbukak kanggo nyekel nganti fires, banget? Stasiun wis wektu kanggo pisanan njaluk mbayar nalika wong bakal metu saka dhuwit. Mesin geni dirungokake menyang max.

Iku saiki uga supaya pindhah tuwa menyang setelan nyata Riksbank kang, Kutipan utuh saka nulis kertas-kaya kang wis ditulis dening Björn Segendorf lan Anna Wilbe nggarap stabilitas financial Bank. Iku diarani 'Duwe sembarang awis tender legal mangsa?'. Elinga yen penulis ora Konsultan utawa pihak katelu tanpa dealing with Staff Riksbank dhewe. Saiki kuotasi.

"Salah kesimpulan saka diskusi iku umume naleni skyldighetför kabeh kanggo nampa pembayaran awis sing dipercaya kanggo ningkataké sistem pembayaran aman lan efisien."

"Ing penghancuran awis ing status tender legal bakal duwe loro kaluwihan. Pisanan, aturan luwih bakal nggambarake kasunyatan. Malah dina iki ana ateges kamardikan kanggo rembugan kontrak lan Mulane ana sacoro prakteke ora tansah naleni kanggo nampa awis sareh aturan maneh, dening masehi sing, nyegah pemain pasar mboko sithik ngganti menyang pasar lan kanggo ngoptimalake biaya sing pembayaran. "

"Ing long term, iku cukup kanggo awis status unik minangka tender legal ceases."

"Siji drawback ketok kanggo legislate kanggo tansah naleni kanggo nampa awis iku melu kunci ing standar pembayaran pasar misale jek alon dadi babagan nglirwaaken."

"Marang latar mburi, kita pitados bilih ngukur kanggo ngiyataken awis status tender legal ora sih elaboration saka sistem pembayaran aman lan efisien."

Mburi kuotasi.

Underlines sing digawe dening penulis kanggo nandhani resemblance medeni ing Riksbank kang kanggo perusahaan investasi utawa operator pribadi ing industri. Sampeyan nulis sing aturan sing nggambarake kasunyatan.

Kasunyatan iku sawetara pasinaon wis ditampilake sing akèh minangka wolu saking sepuluh wong pengin proses manajemen awis bakal nambah. Awis status legal kudu tinimbang kuatake. Konsep "pasar" ing kabeh kahanan minangka hard nyekel sing kanca maye bocah kang lungguh ing kursi kosong ing papan kanggo dolanan. pasar bakal logis tegese konsumen nanging tembung nggantosi, ing laku, perusahaan bakal.

Wiwit paling pengin Manajemen awis kanggo nambah siji kudu ngrungokake mayoritas. Nanging misale jek sing wong karo "pasar" rodo tegese bisnis. A bank tengah ngirim ora kaya perusahaan finance pribadi. A bank tengah kudu tanggung jawab sosial penting sing swasta tau bisa urip nganti. Merga iku, panjenengan ora olèh nganggo basa sing belongs kanggo sektor pribadi. Iki jenis "kunci-ing" ing pamukiman umum awis ingkang paling sing bisa kelakon babakan dhuwit sistem Swedish.

Marga saka penampilan menehi Bank duwe pilihan kanggo menehi awis kanggo status legal prentah. Nanging sing cetha bisa ndeleng ing teks cara kang leans. Awis legality bisa gampang bisa ngilangi kanthi cara istiméwa, kontrak tumandang. Punika Riksbank kanggo njogo pasar pembayaran. Saliyane masalah (ora kanggo digunakake) awis kudu "dadi gedhe lan mengaruhi

akeh wong kanggo pasar elek '(supaya nindakake soko bab iku).

Iki tegese, ing laku, kanggo nggawe comparison, yen Rusia nyerang Swedia wis kabupaten cilik ora tengen dipertahanke amarga ora mengaruhi cukup wong. Masyarakat nyoba kanggo ngaso karo pangayoman tepat kayata ètnis minoritas saka rasisme kuwi. Mengkono contone karo polisi lan macem-macem gagasan pemerintah. Nanging iki ditrapake

Ketoke ora "awis minoritas". Ing kasus iki iku Riksbank dhewe minangka "rasis" utawa yen sampeyan pengin mung ngadeg lan mentheleng ing asing malih getih lan tiba ing lemah tanpa malah nelpon polisi utawa ambulans.

Riksbank dhewe ngandika saéngga mènèhi bentuk bujel iku ora nyedhiyani pangayoman sembarang kanggo konsumen lan kelompok ngrugekke (ing syarat-syarat panggunaan awis). Grup iki wis rampung digatèkaké dening bank dictatorial. Padha wong mung sawetara kanggo bisa mbayar awis ana pilihan cashless ora kasedhiya. Senadyan pratelan mbantah sadurungé ana dikarepake umum sing kontrol jumlah awis lan ora Riksbank. Carane kowe pengin?

Soko pilihan pribadi, ana kamar kanggo pikiran Riksbank kang. Iku luwih bab wong-wong sing ora duwe hak kanggo mbukak akun bank nggunakake awis. Marang iki ngajokaken wiwit "ngukur diangkah". Semangat document iku awis punika "outdated" lan slows pembangunan nalika masalah logis tinimbang arep bab pilihan cashless punika dictatorial.

kuotasi tambahan

"Pemain Market, kalebu rumah tangga, duwe biaya loro kanggo awis lan cara pembayaran, lan mulane kudu dadi gratis kanggo nggawe keputusan bisnis babagan cara kang pembayaran digunakake kanggo wong-wong mau."

"Saka perspektif ekonomi misale jek kertu debit dadi luwih murah saka awis pembayaran ngluwihi 20 Koruna." (Ora ana bukti sing)

"Senajan riset ing Riksbank dhewe tabet menawa nomer transaksi awis sudo, iku angel kanggo mesthekake yen kuwi cilik."

Salah ngandika sing mengkono mau, rumah tangga piyambak kudu bisa arep cara kang pembayaran padha pengin nggunakake. Kangge, sadurunge

kosokwangsul sing mung kelompok tartamtu kudu duwe hak migunakaké awis. Iku cantik akeh kabeh sing Riksbank kudu arep apa komersial. Banjur wong ngrungokake. Asas padha ing dictatorships.

Essay wis permeated karo tembung lan konsep kayata bisnis, peserta pasar, biaya-efektif lan teknologi-Neutral. Ora syllable wis kasebut ing privasi lan demokrasi. Makili wong Riksbank utawa "pasar" cetho? The Riksbank wis wiwit 1600s wis disambung rapet lan kontrol dening parlemen. Iki politik unik kanggo Swedia. Konstitusi ngandika yen kabeh daya umum ing Swedia kudu emanate saka wong lan parlemen punika wakil utama wong kang. Ing luwih saka 150 taun, awis wis tender legal. Senajan ngakeni sing katon kaya sing mayoritas masyarakat sumerep pembayaran awis minangka hak sing nuduhake Riksbank jelas sing nemtokaken.

Ana uga Essay liyane sing bisa maca ing website Riksbank kang disebut 'Cash utawa kertu. Carane ngirim kita mbayar? '. Ingkang kaserat dening loro karyawan ing Riksbank. Ing sadurunge kasebut Segendorf lan Thomas Jansson. Iki ora minangka penting minangka maca Essay wis unilaterally fokus ing biaya. Nanging sawetara penting ana kanggo ngomong bab iku. Butuh akèh kredit SIM liwat awis dening ngakoni yen kertu debit kudu digunakake luwih cetha kanggo ngurangi biaya. Punika ngajokaken kanggo nganggo "biaya transparent lan adhedhasar biaya-." Iki tegese ing konteks iki sing tembung nggoleki nyaranke Fees ing awis pembayaran. The Riksbank ngajak pembayaran reregan kanthi transparan kanggo akun SIM sih lan propagate Fees total kanggo ATMs.

riset swara nuduhake yen awis iku larang. Iki wis industri keamanan. Logis bakal pitakonan bisa tetep ana. Nanging iku penting sing nuduhake search overwrought ing Riksbank kang saka "ekonomi optimal". Nyoba kanggo nuduhake karo gambar lan tabel ing batesan kang claims sing kebayar kanggo nggunakake kertu kredit. Wis ing sawetara kwartal diklaim 70 Koruna bakal watesan ngendi kebayar kanggo nggunakake kertu kredit. The Riksbank uga wis liya nyatakake watesan iki kanggo kertu debit bakal ing 20 Koruna, nalika angka sing cocog kredit bakal 450 Koruna.

Mbok cara sing padha digunakake ing politik banget? Sapa entuk 500.000 Koruna sadurunge tax kudu milih "Dick Diktator". Wong-wong sing entuk liwat jumlah iki kudu milih "Perdhana Mentri Sture". "Dick Diktator" tansah pilihan ala, preduli saka ekonomi. Kontantlöshet tansah alternatif lousy.

Punika tontonan sing loro awis lan akun basis (maca cashless) pembayaran duwe ekonomi saka ukuran. Ing istilah sejatine sifate ekonomi, ana kabotan kanggo pratelan sing. Kathah masarakat sangsaya luwih murah karo jumlah tambah. Masalah iku kanthi ngurangi awis kanggo alangi pain dibusak ekonomi sing ukuran. Ngomong bab awis sing larang iku adil ing konteks iki. Wis wis setengah awis, pembayaran setengah cashless wis comparison tepat bisa wis rampung.

Ing negara liya Hungaria, ngendi kang digunakake akeh awis minangka biaya bayaran rata-rata awis sanget kurang. Sampeyan bisa dibandhingake karo mobil. bakal

a biaya Ngartekno luwih yen mung drive 50 mil karo mobil saben taun, dibandhingake karo 1000 mil. Awis isih murah. Nanging iku politikus, bank-bank, perusahaan kertu kredit, polisi, kopi lan akeh diapusi wong biasa sing wis digawe ing awis saing nolak amarga saka apa iki gabungan digawe kanggo wutah kertu kredit.

Gubernur Ingves ditulis ing mratelakake panemume kahanan sing kabeh pembayaran kudu metokake biaya dhewe. Iku gampang kanggo ngomong yen sampeyan wis dipatèni proses manajemen awis supaya ilang ekonomi sawijining ukuran lan babagan biaya tetep Mulane tambah banget. Panjenenganipun kasurung deregulated pribadi awis jawab anyar kanggo bank-bank sadurungé unreasonably eksploitasi Manajemen awis pemerintah mung kanggo tujuan Nyingkiri biaya kapentingan sewengi. Ing bank-bank, ing laku, ora mbayar layanan padha ana.

Ana befog kritik nanging siji mung bisa tarik loro Serat. Ing bank swasta padha Highly duwe tanggung jawab sing digunakake sistem kanggo max. The Riksbank ora apa cukup bab kahanan amarga saka incompetence, irresponsibility lan unwillingness. Kabeh cetha nuduhake yen kabeh jinis saka bank-bank (kalebu Riksbank) bakal nyuda awis. Bank-bank pribadi skinned banjur mantan negara liwat gedhe banget nggunakake Manajemen awis. Iku alesan gedhe kanggo ngakoni sing awis ora nggawa biaya dhewe. Iku fault bank-bank.

Ana apa-apa kanggo suggest sing bank-bank dumadakan bakal mungkasi nggunakake sistem ing cara ing pilihan cashless. Ora apa-apa. Sampeyan ngirim uga Riksbank ngerti. Panggunaan gedhe banget sadurunge jawab awis nuduhake sing siji ora bisa gumantung ing bank swasta kanggo njupuk tanggung jawab. Akeh lanang tuwuh munggah dadi tanggung jawab wong diwasa lanang. Banks sing tau diwasa. Padha ora mungkasi ngusap saka jar cookie sing.

Ing kertas ingkang kasebat nyariosaken sing mbayar kertu njupuk ing rata-rata 25 detik kanggo ngrampungake nalika ditto awis njupuk 26 detik. Apa ora ketompo liya? jenis bantahan ridiculous apa? Yen perdagangan ends PIFFLE kanggo rega sing

produk kanggo 995 tinimbang nyoto SEK 1000 supaya nyimpen akèh wektu ing saiki detik supaya oerhärt penting. Jumlah luwih gedhe njupuk maneh kanggo mbayar ing awis mesthi prakara mesthi luwih tagihan supaya dietung. Iku apik nalika menehi hasil ora duwe jumlah cilik.

Iki "ilang detik" punika temtu pitakonan paling boten sae kontantlöshet aku pinanggih sak karya ing buku. Iki nganti rapet dening statement sing enem sen saben satus ilang amarga skimming ing ATM. Apa ana liyane saka aku boggles ing carane ala pitakonan kontantlösheten duwe? Yen wong njupuk metu dhuwit liwat ATM saben dina taun supaya mundhut teori SEK 22 amarga skimming. Wiwit care kontantlösheten dadi luwih bab dhuwit, iku asil luwih akurat 21,90. Oh carane penting iku kanggo "pipa koor" lan "Kapindho Moment penting".

Ayo kula tinimbang pitutur marang kowe bab wektu sing tenan inggih. Miturut kulinèr Stockholm Bengt Sörås njupuk ing industri kang 35- 40 detik kanggo mbayar kertu minangka pembayaran awis njupuk sepuluh detik. Ana Nanging prabédan amba. Queues bakal miturut marang sawetara atus meter yen everybody bakal mbayar kertu. Akeh taverns lan kaya ing kutha-kutha gedhe nampa mung awis.

Ing sadurunge kasebut 22 (nuwun 21,90) Koruna dibandhingake karo saben 8,000 ing MediaWiki murni sing bank-bank fleecing kita saben taun saben wong, utawa jumlah ageng padha entuk ing kertu kredit. Aku pengin sampeyan bisa nguripake maneh wektu supaya kita isih padha mbayar envelope karo awis ing tangan. Aku malah ora duwe akun bank nanging duwe kabeh "ing kasur". Ing skenario ngimpi nostalgia iki, perusahaan kudu nindakake padha. Mung duwe dhuwit ing aman dhewe. Mungkin ndhelikake dhuwit ing bathtub karo wong tuwané minangka Bert Karlsson digawe dangu kepungkur. Asil iki bakal sing ana bakal ora bank-bank.

Apa pikiraken apik lan mbebasaké. Sasampunipun mukjizat psikologis iki unfolding, kita saiki bali menyang topik.

Apa tegese dening sing kapindho ingkang kasebat? Rush mudhun kasir rampung? Ayo Staff ing counters apa ing jangkah tengen lan ora Rush kanggo pati. Mungkasi ngomong bab detik. Ing proposal kanggo nyetel prices seragam kanggo Streamline pembayaran awis minangka prasaja minangka revolusioner. A susu wis biaya sepuluh Koruna roto-roto lan ora 9,90. A pasangan kuping bakal biaya 300 roto-roto lan ora 295. Kerugian uga sing sawetara wretches ing commerce die kejut nalika kuwi owah-owahan radikal uga banget kandel. Mugi muni ironic cetha ing teks. Mbok nalika awis pembayaran ngalahake sawetara detik cashless mung kanggo alesan.

Siji bab sampeyan kerep ora éling iku bisnis wis kewajiban legal kanggo mriksa sawetara iku gegayutan nduweni hak lan sah tuku dening kertu kredit. Kertu katon bakal dicenthang kanggo label lan logo. teken Customer lan periode kesahihan saka kertu kanggo cipta. Sapa sing ora ing laku kontrol iki? Kajaba iku, identifikasi sembarang dicenthang. Awis tau mbutuhake identifikasi lan padha saklawasé mokal kanggo Forge.

Yen checkings sing dibutuhake sah nganti scrupulously tuku kertu kredit katon ngendi kaloro minangka lampu kilat lan diganti dening sawetara detik saka mundhut kanggo akun SIM kerugian. Angger-anggering Toret asring mbutuhake iku ing laku ora mèlu. Nanging mung paningkatan cilik ing kontrol bakal gawe tumbas kertu kredit akeh luwih alon tinimbang tumbas awis.

Banjur, dinuga ing kertas sing awis digunakake ing ombone dhuwur. Liwat tulisan taut ing ngarep lawang lan wektu digawe dening graph matematika "mbuktekaken" sing iki cilik. Iku dadi supaya adoh minangka ngomong sing biaya ditemtokake rampung dening wektu kanggo mbayar. Petungan sing dadi hard digambar menyang tapel wates ing Paranormal utawa gabungan-agama. Siji ora bisa ngelem cukup bab industri keamanan buktiaken sing awis pembayaran sing murah. Nanging supaya sing game pikiran wong tengen Riksbank kang. Sing luwih murah mbayar ngenggo kertu kredit liwat Nilai tartamtu.

Apa konsumen entuk manfaat saka iku? Punika pitados bilih ing restoran bakal ngganti menu kanggo pittance a? Punapa mesin Grosir ngganti prices ing slightest? Ora malah Riksbank apa uga ing bab ingkang dadi ridiculous. Kasunyatan iku rodo asring sing langkah ngendi liyane dhuwit iku melu ora nyedhiyani sembarang efek appreciable utawa bisa uga ora duwe efek ing kabeh. ngethok Tax contone. Perusahaan ngomong matur nuwun matur nuwun lan banjur golek pelanggan ora prabédan wujud. Apa siji ngedol kamardikan mangsa kang nggunakake kertu kredit kanggo nyimpen siji utawa loro sen dina, kang ing laku iku bayangan ekonomi?

Ing mburi Essay kapindho iki nuduhake Riksbank tenan PHIZ dictatorial kang. Punika ngajokaken kanggo "introduce tax ing pembayaran minangka diskon ing cara pembayaran liyane." Minangka saged saka konteks, iki tegese ing laku kanggo ngisi daya kanggo pembayaran awis lan menehi bebantu pilihan cashless karo sumber daya financial padha ditampa ing kawitan. Sadurungé siji-iki cara kanggo ngontrol nggunakake awis kang nyariosaken sing ngirim apa ora. Yen Riksbank bakal dadi netral amargi ingkang nagih rampung tetep metu saka debat ing nggunakake awis utawa kredit SIM.

Uga ngusulake "efek subtle ing prilaku" (eng. Nudging) kanggo akun SIM sih. Iki apa-apa nanging brainwashing murni. Apa kuwi ing kabeh bakal ngajokaken ing demokrasi dadi-disebut? Apa Swedes brainwashed menyang sawetara Urut saka "camp kertu kredit" kaya sing mengkono karo pendekatan umum kanggo ing regime dictatorships? populasi Swedia kang ngaku hak kontrol jumlah awis ing masyarakat iku nyatane apa luwih saka kanggo supaya piyambak bakal brainwashed dening Riksbank.

Iki, Gubernur sandi dear ora pilihan dhewe utawa keputusane dhewe kanggo nggawe. Bank National prides dhewe ing sawijining "cuaca akurat." Padha ora malah bakal disebut cuaca amarga kabeh adhedhasar Riksbank lan ilk cashless karo tangan wesi ngontrol pangembangan arah cashless. Iku ora ana guna kanggo nggawe "cuaca" ngrambah liwat penipuan gedhine saka populasi. Iki loro makalah ana kang dipercoyo pungkasan. Aku dokumen nyaritakake demokrasi resmi Swedish kanggo kang mati. Hidayat Nur Wahid ing Riksbank kudu warga temenan ngerti panggonan sing.

Gubernur Riksbank Stefan Ingves teka liya ing majalah dhaptar Fokus saka satus wong paling kuat ing Swedia. Minangka kanggo daya, iku cukup posisi nyata Gubernur. Pitakonan tinimbang kudu takon piyambak sing bener wis daya paling akeh. Apa Perdhana Mentri utawa Gubernur? Nanging yen kita ing Swedia protes tenan kuat marang kontantlöshet lan tumindak Riksbank kang bisa aran kepekso kanggo ing paling sementara milih Gubernur sing, kados Ingves mimpin kanthi alesan lan nétral.


Publicerades måndag, 14 oktober 2019 19:09:04 +0200 i kategorin och i ämnena:


1 kommentarer


x
Niklas
tisdag, 15 oktober 2019 00:01

Mycket bra skrivet Holger Nilsson det är mycket som är underligt när det gäller kontant hanteringen tiden visar klart och tydligt vart vi är på väg och att vi snart är framme.

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 17 januari 2020 23:45
Tack till alla er som bett för mig. Själv har jag nästan totalt tappat min tro helt. Har bett så mkt, men inget bönesvar alls tyvärr.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp