Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Wong sing disimpen ing kaping Corona

15000 wong disimpen ing rapat-rapat online.

Life.Church Online. 

Internet Broadcasting. Gambar: Liife.Church.

Nanging amarga saka coronavirus ora bisa diklumpukake ing cara biasanipun. Nanging, ing rapat-rapat ing Internet.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 30 mars 2020 19:48

Normal akhir minggu 1000 disimpen

Maca ing Sverigebönens newsletter kanggo Craig Groeschels pasamuwan Life.Church ing Amerika Serikat, iku biasane bab 35,000 wong ing rapat-rapat saben akhir minggu.

Banjur biasane dadi bab 1000 wong disimpen.

Rapat Internet amarga Corona: 15,000 disimpen

Nanging amarga saka coronavirus ora bisa diklumpukake ing cara iki. Nanging, ing rapat-rapat ing Internet.

Saiki rapat-rapat pasamuwan padha sak akhir minggu 195.000 pandherekipun lan 15,000 ditampa Gusti Yesus lan tak disimpen!


Publicerades måndag, 30 mars 2020 19:48:29 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jesus är ingen saga - han finns på riktigt!


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 7 augusti 2020 23:58
Be för vårt äktenskap och min man om frälsning sinnesändring och tro

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp