Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Max von Sydow pati - main Yesus ing George Stevens wong saka Nasarèt

film paling movie saw larang tau diprodhuksi.

Karir Hollywood njupuk mati ing agêng 60 nalika Max von Sydow sarujuk kanggo muter peran Yesus ing George Stevens wong saka Nasarèt.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 9 mars 2020 20:06

Medeni film The eksorsis

Max von Sydow dikenal kanggo peran ing film, kayata Ingmar Bergman iku " kapitu Seal ", " The emigrants " lan film horor " Ing eksorsis ."

Dheweke nduweni cast ngalangi marang konco lan salah siji saka peran pungkasan, piyambakipun njabat ing " Game of Thrones " minangka Raven Tiga-paningalan lan " Star Wars: Angkatan Awakens " minangka Lor San Tekka.

Gusti Yesus diputer

Karir Hollywood njupuk mati ing agêng 60 nalika Max von Sydow sarujuk kanggo muter peran Yesus ing George Stevens ' Wong saka Nasarèt . "

film paling movie saw larang tau diprodhuksi. Sanajan gagal loro pirsawan lan kritikus iki nominasi limang Oscar nanging won ana.

Tau tak Oscar

Max von Sydow tau ditampa apa Oscar ing donya film - lan iki mung nominasi kaping pindho.

Umur 90 taun.


Publicerades måndag 9 mars 2020 20:06:54 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 3 april 2020 23:10
Be för David som har det svårt pga autism och ADD. Be för föräldrarna att de ska orka och att familjen får möta jesus.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp