Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Wong sing ngrungokake lan bruwang

Aku bakal mikir wong kang dadi panutané lawas Kristus sing ana sak taun awal minangka Kristen. Padha marang kula saran lan comfort, nanging uga ngecakaken.

Wong wadon sing ngrungokake.

Ing Skelleftea aku weruh akeh wong enom teka iman lan kita secara harfiah urip ing Gréja. roh Allah ketoke nemen aku bersyukur dadi wong Kristen enom wis ngalami iki. Ngucapke matur nuwun kanggo iki leluhur kasukman lan ibu sing mirengke lan digawa kula.


Av Andy Svensson
tisdag, 26 november 2019 15:19

Aku bakal mikir wong kang dadi panutané lawas Kristus sing ana sak taun awal minangka Kristen. Padha marang kula saran lan comfort, nanging uga ngecakaken.

Sawetara ngerti aku urip ing Swedia lor 23 taun gesang kawula. Winter ana apik ayu karo akeh salju sing saiki kurang ing gnällbältet ngendi Gusti Allah kula Yours.

Bönetanten

Ing Skelleftea ngendi aku urip 1991-1994 mins aku bönetanten Anna-Maja, dheweke ketoke ora dadi luwih lan ora semplah amba ing pasamuwan Pentecostal ngendi aku iki digunakake. Dheweke wis kontak karo langit lan sumurup marang kuwasane pandonga bisa ngrampungake.

Asring aku ana ing Anna-Maja lan dheweke, aku rumangsa reassured. Aku marang sandi enom alangan katresnan kanggo dheweke lan dheweke takon kula.

We takon kanggo Skelleftea lan kawilujengan wong enom kang. Aku sinau kaprigelan ing pandonga, woh bear. Tansah supaya kita ndedonga bebarengan Satekané Anna-Maja.

Sven

Awit aku urip ing jejere lawang kanggo Sven sing mantan pastor saka Finland lan njupuk care maha bojo lara, nanging ngarep tansah mbukak kanggo wong enom sing disenengi karo Gusti Yésus Kristus.

Ing Skelleftea aku wis ditampa leluhur kasukman lan ibu sing didhukung kula lan ndedonga kanggo kula.

Bridget lan Martin

Banjur aku njaluk nggawa Bridget lan Martin sing uga ndedonga kanggo kula lan njebadi Aku karo lenga sing duwe mobil, ya padha ora lenga masak njumenengaken kula.

Ing Skelleftea aku weruh akeh wong enom teka iman lan kita secara harfiah urip ing Gréja. roh Allah ketoke nemen aku bersyukur dadi wong Kristen enom wis ngalami iki. Ngucapke matur nuwun kanggo iki leluhur kasukman lan ibu sing mirengke lan digawa kula.

Angel dina kanggo golek Kristen dateng

Dina iki aku ngerti iku hard kanggo nggoleki Kristen kanggo dateng lan ndedonga bebarengan, sayangé. Nemokake wong sing bakal ngrungokake lan woh wohan beri luwih angel dina kanggo golek. Kita kudu sinau kanggo ngrungokake saben liyane lan metokake siji liyane paling momotan.

Aku ora writer paling, nanging nulis saka kekirangan lan pain. kekuatan lan pakurmatan Gusti Yesus Kristus punika Juruwilujeng kawula lan pangarep-arep.

Live minangka

Aku pengin urip kaya Anna-Maja sing nindakake fuss amba, nanging dheweke sumurup apa loro tangan ndedonga bisa ngrampungake Kratoning Allah. katresnan lan mbukak ngarep Sven kang soko aku elinga. Bridget lan Martin disumet kanggo Kristus.


Publicerades tisdag, 26 november 2019 15:19:22 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 1 oktober 2020 09:22
Be för vår son som behöver ett annat boende och att han blir bevarad i sin tro då det gamla livet vill göra sig påmint.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp