Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

National Day of Prayer announced dening Presiden Donald Trump

Alesan kanggo nyimpen Amerika saka virus Corona.

National Day of Prayer announced dening Presiden Donald Trump

Apa pemimpin negara utawa politikus sing gelem dadi asor ing Swedia?


Av Nils
söndag, 15 mars 2020 01:52

Krungu sore iki, 14 Maret Pitulung Konferensi Solnahallen kalebu Lars Enarsson, sing presiden Amerika kang, Donald Trump mbewarakke Day National prayer sesuk US, 15 Maret!

Alesan kanggo nyimpen Amerika saka virus Corona.

Iku adhedhasar tembung saka loro Krön.7; 14 lan Jabur 91st

2 Krön.7; 14 "Yen wong Kula sing disebut dening sandi jeneng, bakal asor piyambak, lan ndedonga, lan ngupaya pasuryan lan nguripake saka cara duraka, banjur aku bakal krungu saka swarga lan bakal ngapura dosa lan bakal waras (marasake awakmu ) tanah. "

Bible Efesus ayat padha bönerörelsen ing Swedia karo Lars Enarsson saiki wis arep kanggo liwat rong taun, lan ndedonga kanggo kawentar ing Swedia lan wilayah Nordic.

Apa pemimpin negara utawa politikus sing gelem dadi asor ing Swedia?

sumber

Donald Trump Sunday dénéng National Day of Prayer: 'Kita A Country Sing Wis Kapandeng kanggo Gusti Allah ing Times Kaya Iki'


Publicerades söndag, 15 mars 2020 01:52:28 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 30 november 2020 22:56
Jag ber väldigt sällan för min egen del och situation. Nu gör jag det! Och bönehjälp behövs. Gode Gud, hjälp mig så jag klarar mig. Jag lägger min framtid i dina händer - led mig rätt om det blir fel.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp