Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

A wiwitan anyar kanggo apg29

Ing wektu kanggo mengeti 18 miwiti rampung ing situs populer!

Christer Åberg.

Christer Åberg, ngedegaken apg29 karo blog lawas saderengipun dipunrenovasi.

Saiki aku miwiti maneh apg29 rampung rampung! Mung ing wektu kanggo mengeti 18 taun apg29 kang miwiti situs anyar! Situs kalebu rampung lemes kabeh artikel blog, Komentar, panjalukan pandonga, lan liyane. Dadi saiki kita mung kudu isi ing!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 18 september 2019 20:53
Apg29

Christer Åberg

taun iki iku 18 taun wiwit aku miwiti blog Situs apg29. Mung ing wektu kanggo mengeti 18 taun aku miwiti maneh apg29. Kabèh situs iki transcoded lan lemes kabeh ewu artikel lan komentar. Bönesidan uga kosong. Partner bakal tindakake, iku ditambahake ing mengko. Alamiah BALI karo. 

Situs iki uga dipindhah kanggo perusahaan hosting liyane. Alesan kanggo Bukak anyar iki amarga nyawa beda. Swara taun ana akèh file ing server mung lay ana lan littered. Kode ing website lawas banget lan unstructured. Sawetara gambar file ora bisa. Nor iya sawetara video YouTube ditempelake. Saiki minangka sadurunge, kaca bakal translated into 102 basa, nanging saiki arupa bagéyan paling gedhé saka kaca iki dijamin dening basa beda lan ora mung blog artikel. Ing laku, iku bakal dadi 103 situs anyar.

Pamindhahan kanggo perusahaan hosting liyane uga amarga iku larang banget kanggo kula kanggo ngarep ing server pungkasan. Aku mung bisa ora saged. Lan sawetara iku aku panginten ora isa uga. pangarep-arep iku sing saiki bakal luwih.

pangarep-arep iku sing aku bakal duwe iklan ing kaca. Kasil iki supaya ngirim miwiti rauh. Arep nggawe iklan? Mangga mugi kula ngerti!

Aku wis kode kathah lan dicokot kesel saiki, nanging aku duwe pangarepan gedhe apa sing bakal kelakon saiki! Situs kalebu rampung lemes kabeh artikel blog, Komentar, panjalukan pandonga, lan liyane. Dadi saiki kita mung kudu isi ing!

Christer Åberg

Aku nyopir ing situs blog iki dijenengi Christer Åberg, lair ing taun 1964. Aku iki disimpen nalika aku ditampa Gusti Yesus minangka Gusti nalika aku ana 20 taun ing taun 1984.

Aku dhudha wiwit 2008. Aku duwe putri sing lair ing taun 2006, kepinginan, kang biasane disebut "Dessan", lan putra ing swarga, Joel, sing tilar donya ing taun 2008 lawas mung sawetara jam. Kabeh iki sampeyan bisa maca babagan ing buku paling dawa wengi.

Aku saiki uga ing kapengin buku anyar Ing bayangan rauh bakal ditanggepi. Iku bab kanak-kanak nganti aku iki disimpen. Bakal paling penting minangka populer paling dawa wengi.

apg29

Sqjten apg29 wis online wiwit 2001 lan 2007 blog cocog kula ing .. Iku wis dadi konsep ing blogosphere lan wis atusan ewu kaca views dina. Wis malah wis sawetara kaping liwat yuta kaca views dina.

Jeneng tegese apg29 Rasul 29 Ana mung 28 bab ing buku Para Rasul ing Kitab Suci, nanging padha ngomong yen bab 29th terus dina. 

sesanti iku dadi bagéan saka padha sak dina iki Gusti Yésus liwat Roh Suci ing Kisah Para Rasul. Empu jeneng. 

Gusti Yesus

Aku mimpin kanggo martakake bab Gusti Yésus lan carane disimpen. Sing kok blog iki ana. Aku lumaku adoh saka supaya kélangan raison d'être.

taun iki iku 18 taun wiwit aku miwiti apg29. Supaya apa pas apik yen ora rampung maneh Bukak situs blog?

Sami-sami ndhukung apg29 hadiah sukarela supaya mengeti th 18. support perlu. Sampeyan bisa nindakake iki ing telung cara:

Thanks!


Publicerades onsdag, 18 september 2019 20:53:23 +0200 i kategorin Info och i ämnena:


0 kommentarer



Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.