Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Pastor pandonga serius ora aneh

Koran Dina iya nyenengake pastur sing maca telpon nalika Panjenengane ndedonga.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 7 oktober 2019 13:33

Cancer

Day lan media sosial nyebar surfing mobile pastur kang nalika piyambakipun mimpin jemaah ing pandonga. Aku wrote boten babagan amarga aku panginten mentri bisa maca bönämne nalika Panjenengané ndedonga. Banget bener. Day nyerat ing artikel anyar:

- Ana kanca mentri saka Ohio kang garwa kanker, ngandika Perry Stone.

- Aku ngangkat munggah telpon kanggo messa wong.

Dadi jawaban kanggo kabeh sing panginten yen kahanan iki ndhagel sing ana soko ndhagel ing kabeh karo.

- Sampeyan moyoki ing beyo kanggo pandita kang garwa wis kanker.

Pastur nerangake ing video YouTube anyar.

Kadhangkala kita kudu mangerteni iku på¨varför kedados lan mlumpat menyang Serat. Sampeyan bisa uga ora kaya misale jek dadi.

Dina Mungkin kudu apologize?

prilaku Unsportsmanlike

Kadang iku wis kedaden sing wong watara kula wis outburst mung aku wis manggon ing Pendhaftaran Cellphone. Iku wis kedaden kaping pindho aku njaluk menyang mobil. Banjur aku surfed ora malah karo mobile utawa kapandeng menyang iku. Iku cukup aku ana ing lan banjur padha rampung sing aku Surf utawa nonton iku. 

Punapa mawon iku amarga aku ora ngerti, nanging aku Suspect lagi cemburu amarga saka blog situs apg29. Saliyane tetep ing tutul karo wong nganggo telpon seluler kanggo nganyari lan karya ing situs blog. Salah siji saka wong banjur takon kanggo njaluk ngapura, sing liyane ora.

Saiki sampeyan ora perlu dadi cemburu. Sampeyan uga bisa miwiti blog lan nyebar Injiling Gusti Yesus Kristus!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 13:33:13 +0200 i kategorin TV och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 25 januari 2020 20:57
Herre jag ber, ge mig mod och styrka att möta vardagen med allt det innebär. Jag ber om Mirakel. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp