Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Pastur pandonga serius ora aneh

Koran Dina iya nyenengake pastur sing maca telpon nalika Panjenengane ndedonga.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 7 oktober 2019 13:33

Cancer

Day lan media sosial nyebar surfing mobile pastur kang nalika piyambakipun mimpin jemaah ing pandonga. Aku wrote boten babagan amarga aku panginten mentri bisa maca bönämne nalika Panjenengané ndedonga. Banget bener. Day nyerat ing artikel anyar:

- Ana kanca mentri saka Ohio kang garwa kanker, ngandika Perry Stone.

- Aku ngangkat munggah telpon kanggo messa wong.

Dadi jawaban kanggo kabeh sing panginten yen kahanan iki ndhagel sing ana soko ndhagel ing kabeh karo.

- Sampeyan moyoki ing beyo kanggo pandita kang garwa wis kanker.

Pastur nerangake ing video YouTube anyar.

Kadhangkala kita kudu mangerteni iku på¨varför kedados lan mlumpat menyang Serat. Sampeyan bisa uga ora kaya misale jek dadi.

Dina Mungkin kudu apologize?

prilaku Unsportsmanlike

Kadang iku wis kedaden sing wong watara kula wis outburst mung aku wis manggon ing Pendhaftaran Cellphone. Iku wis kedaden kaping pindho aku njaluk menyang mobil. Banjur aku surfed ora malah karo mobile utawa kapandeng menyang iku. Iku cukup aku ana ing lan banjur padha rampung sing aku Surf utawa nonton iku. 

Punapa mawon iku amarga aku ora ngerti, nanging aku Suspect lagi cemburu amarga saka blog situs apg29. Saliyane tetep ing tutul karo wong nganggo telpon seluler kanggo nganyari lan karya ing situs blog. Salah siji saka wong banjur takon kanggo njaluk ngapura, sing liyane ora.

Saiki sampeyan ora perlu dadi cemburu. Sampeyan uga bisa miwiti blog lan nyebar Injiling Gusti Yesus Kristus!


Publicerades måndag 7 oktober 2019 13:33:13 +0200 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 21 oktober 2019 13:30
Beder om ekonomisk mirakel är i stor nöd hjälp mig i Jesus kristus namn - han vet jag är ingen slösa det lilla av värde stulits. Vän och vänner som är seriösa på alla sätt och vis. Hem bil jobb

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Genom att surfa på Apg29 godkänner du användandet av cookies.

↑ Upp