Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Nabi Asterix ing 2017 saka coronavirus?

Ing buku komik Asterix lan lomba amba saka 2017 dikenal minangka salah siji saka kontestan kanggo coronavirus ing.

Asterix lan lomba amba.

Photo: Saka album Asterix lan lomba amba.

Salah kontestan ing buku komik Asterix lan lomba amba kang diterbitake ing 2017 ing Swedia disebut mung coronavirus, lan malah "The Great Coronavirus," lan aides disebut Bacillus.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 22 mars 2020 23:10

Gambar saka Asterix lan lomba amba.

"Sing gedhe Coronavirus"

Salah kontestan ing buku komik Asterix lan lomba amba kang diterbitake ing 2017 ing Swedia disebut mung coronavirus, lan malah "The Great Coronavirus," lan aides disebut Bacillus.

Iki temenan Bobodoran, nanging bisa uga ora langsung fun dina iki, diwenehi apa wis kedados ing donya ing wusana coronavirus Covid-19.


Saka buku komik Asterix lan lomba amba.

Nabi?

Aku wis ora maca kabèh serielabumet, nanging mung teka menyang kontak karo sawetara gambar saka web.

Nanging Aku sajujure ora mikir sing iku nabi utawa prediksi coronavirus Covid-19 sing wis mejet donya ing 2020.

kulawarga Coronavirus

Covid-19 kagunganipun kulawarga coronavirus, supaya coronavirus mesthi, iki dikenal ing 2017, nalika album seri nitahake joked babagan.

Nanging diwenehi kahanan saiki, iku ora aneh ngomong paling kaget nalika siji ketemu seri.


Tutup saka Asterix lan lomba amba.

Gusti Yesus nglairake lelara kita

Karakter ing Asterix lan lomba amba disebut "The Great Coronavirus" lan sampeyan bisa mikir sing coronavirus Covid-19 gedhe, kang ing asas bisa mati kabeh donya.

Iku mung negara Afrika sing koyone aman saking sing. nanging coronavirus ora gedhe! Ana virus cilik - sawijining virus siro - kaya Gusti Yesus dawa ago wis defeated ing salib Calvary!

Nalika Gusti Yesus seda wonten kajeng salib kang nglairake anak, kajaba kanggo dosa-dosa kita, malah penyakit kita! Ing salib, Gusti Yesus ngalahaké Iblis lan sétan-sétan kang.

Yesus wungu saka ing antarane wong mati lan urip dina iki. Saiki ana kawilujengan lan marasake awakmu, ing asmane!

nampa Gusti Yésus

Sing ditampa Gusti Yesus? Sing disimpen? Iku dhuwur wektu kanggo sampeyan njaluk iku saiki yen ora.

Nampa Gusti Yésus dina iki minangka Gusti ing gesang lan pitados bilih Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati. Banjur sampeyan bakal disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten!


Publicerades söndag, 22 mars 2020 23:10:24 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 9 april 2020 23:40
Jag glömde kolla en sak på jobbets i kväll och vet inte om mina kollegor kollade. Be att det inte händer något och att det är som det ska. Snälla, be för det.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp