Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Wangsit: "Minangka pemilu ing Israel, nanging pamaréntahan kabentuk ing sacedhaké tekane Kristus"

Carane kahanan saiki ing Israel.

kliping koran saka Yitzhak Kaduri.

kliping koran saka Yitzhak Kaduri.

Iku pisanan ing sajarah Israel sing wis biso kanggo mbentuk pamaréntahan. Kajaba iku, gambar sing Israel wis loro pilihan taun, nanging iku mimpin menyang pamaréntah.


Av Holger Nilsson
fredag, 13 december 2019 23:03

nabi 40-taun-lawas

Ana nabi 40-taun-lawas sing saiki bisa disambung kanggo kahanan saiki ing Israel.

nabi rawuh saka ya Yitzhak Kaduri ana wong weruh foto apik banget ndhuwur. Ora mung amarga ana 108 taun nalika seda ing taun 2006.

Panjenenganipun Highly kajiang pisan, sinau lan tresna guru kanggo wong Yahudi. Sing ana kasus, menehi nomer apik wong sing mèlu prosesi pemakamane iki kira 300,000 lan Yerusalem iki dijamin dening posters sing nyatakake kaduhkitan pungkasan ya Yitzhak Kaduri.

gaya urip kang banget prasaja. Kang urip sing urip mlarat, mangan sethitik, rembugan lan arang ngandika. Senadyan iki, menang akeh kuping wong, nalika dhèwèké soko.

nabi ing

Panjenenganipun ngandika dhateng arang, nanging nalika iya iku ditulis mudhun apa ngandika. 40 taun kepungkur, padha takon marang carane Kristus wis katon ing politik praktis saka Israel, utawa weruh ana? Jawaban iki cekak:

"Minangka pemilu ing Israel, nanging pamaréntahan kabentuk ing sacedhaké tekane Kristus."

Carane kahanan saiki ing Israel. Iku pisanan ing sajarah Israel sing wis biso kanggo mbentuk pamaréntahan. Kajaba iku, gambar sing Israel wis loro pilihan taun, nanging iku mimpin menyang pamaréntah.

Aja nyepelekake lah

Mesti wae, kabeh lah sinaoni nanging padha ora bisa ngirim ngremehake, iku mangkene short ayat iki:

"Apa ora padha ngremehake lah." 1 Th. 5:20.

Iku pancene wektu kanggo éling sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu! Kita ora bisa dadi bisu ing wangsit iki apik banget. Saiki iku rodok tanggung jawab saka wong sing maos pesen saka carane nanggepi.

Akeh bakal nolak lan defend piyambak marang iku. Kabeh limo bantahan marang iki mesthi bakal teka.

Iku ing wilayah iki ing Kristen Swedia lack gedhe saka pangerten saka mesthi sunnat acara ing tangan, kok ora pirembagan bab Gusti Yesus bali.

Slaf ala

Gusti Yesus mbadek sing akeh tinimbang duwe sikap negatif menyang pesen Gusti Yesus bali lan pracaya sing iki ora bisa kelakon saiki. Iki serius kanggo Gusti Yesus telpon abdi kuwi ala!

"Nanging manawa abdi sing ala lan ngandika kanggo awake dhewe, master wis telat". Matt. 24:48.

Kene sampeyan bisa nyoba dhewe ing hubungan kanggo tembung iki saka Gusti Yesus yen apa Gusti Yesus ngandika, lan abdi iku ala.

Ora kanggo hakim

Iku ora sing ngaku sing tanpa Gusti Yesus. Iki ora ditulis kanggo ngukum abdine Sang Yehuwah tanpa sepisan maneh ing katresnan nyoba kanggo nggawa menyang tanggung jawab lan pengendalian.

Sing ora disimpen utawa urip palsu, aran gratis kanggo njaluk bantuan ing tutul karo kita supaya kita conversed ing. Nanging saiki ora kanggo push kanggo njupuk langkah nemtokake, tansah bisa dadi pungkasan!


Publicerades fredag, 13 december 2019 23:03:30 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Coronan sprider sig i Småland


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 25 november 2020 22:37
Herre, jag vill härmed tacka för bönesvar. Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade körkort, till mina två underbara barns stora glädje. Tack alla Ni som bad för mig - Gud hör bön!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp