Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Kommentarer | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Sabdhoning dening sih liwat iman ing Gusti Yesus Kristus

Man ora bisa nggawe piyambak mursid.

Nglintasi ing rock ing segara lan sunrise a.

Nalika Kitab Suci ngandika bilih manungsa punika dawoh, iku tegese dheweke iku saka Gusti Allah ngumumaké mursid, dheweke wis dipunbebasaken saka dosa dening pangadilan tumiba ing Gusti Yesus Kristus. Panjenenganipun kang mbenerake Gusti Allah piyambak.


Av Emma
söndag, 24 november 2019 15:05

Konsep sabdhoning lan kabeneran do temen konsep tengah saka iman Kristen. Tembung mbecikake ing terjemahan Swedia ing Kitab Suci wis diterjemahaké saka Yunani teks asli, "dikaíoo", tembung punika kriyo sing liya kanggo sah wara-wara wong resik. wong wis dipunbebasaken saka kaluputan dheweke wis. Sampeyan bisa mbandhingaké konsep nalika hakim utawa hakim ing pengadilan sing jelas sawetara saka "ora guilty".

Nalika Kitab Suci ngandika bilih manungsa punika dawoh, iku tegese dheweke iku saka Gusti Allah ngumumaké mursid, dheweke wis dipunbebasaken saka dosa dening pangadilan tumiba ing Gusti Yesus Kristus. Panjenenganipun kang mbenerake Gusti Allah piyambak.

Man ora bisa nggawe piyambak mursid. Paul nyerat ing 2 Korinta 5:18, 19

"Kabèh asalé saka Gusti Allah, sing karukunaké kita piyambak liwat Kristus lan kang wus masrahake ayahan karukunan. Kanggo Gusti Allah ana ing Sang Kristus ngrukunaké donya kanggo awake. Panjenenganipun, ora ngetang dosa manungsa, lan kang wus nglampahi seda kanggo tembung saka rekonsiliasi. "

"Kabeh wis gawe dosa sarta koncatan ing kamulyaning Allah, lan sing sabdho bebas wis entuk iku sih-rahmat kang, amarga Gusti Yésus wis nebus wong-wong mau." Rum 3:23, 24

Salah akibat sabdhoning iki dening iman iku kita duwe hubungan tentrem karo Gusti Allah.

"Mulane kang bener marga saka pracaya, kita padha urip kalawan rukun karo Allah marga dening Gusti kita Yesus Kristus." Rum 5: 1

Iku mung sih-rahmat kang nerangake gati sabdhoning

"Nanging awit kita ngerti wong sing ora ketampa karya hukum nanging liwat iman ing Gusti Yesus Kristus, malah kita wis pracaya ana ing Kristus Yésus, supaya kita bisa bener marga saka pracaya ana ing Kristus lan ora ngisi hukum. Kanggo dening karya hukum ora salah dadi sabdho. "Galatia 2:16

sabdhoning iki cetha lan bener liwat sedanipun Gusti Yesus, Nanging, perlu kanggo bisa ditampa dening iman saka individu kanggo ngawula ing kawilujengan / sabdhoning kanggo dheweke.

Ana mangkono ora saben-otomatis-kawilujengan. Wigati dimangerteni iki penting!

Ing 2 Korinta 5:20, 21 kita maca, "Supaya kita padha dadi utusané Kristus. Iku Allah nggawe mréntahaké liwat kita. We takon atas Asmane Sang Kristus , rukuna Allah. Sing sapa sumurup ora dosa, Gusti Allah wis ana ing panggonan kita digawe dadi dosa, kanggo ing wong kita bisa dadi Allah iku bener. "

Malah ing Prajanjian Lawas, kita maca sabdhoning dening iman. Loro-lorone ing 1 Pangentasan 15: 6, Rum 4: 3 lan Galatia 3: 6 ngandika bab Abram (= Abraham) carane wong pracaya marang Gusti Allah, lan carane iku kaanggep wong kang bener. Ing Rom 3:21, 22, Paulus ngandika bilih saiki bebeneré Jahwéh wis dicethakaké, kang hukum lan nabi seksiku, malah yèn Allah iku bener liwat iman ing Gusti Yesus Kristus kanggo kabeh sing pracaya. Kita waca ing ayat iki carane loro hukum lan para nabi wis sadurunge mbadek sabdhoning dening iman ing Gusti Yesus Kristus. Kitab Suci nyariosaken dhumateng kita bab carane kita ora mung bakal bener marga saka pracaya ing Gusti Yesus Kristus, nanging uga babagan kang awake dadi kabeneran kita! Jeremiah 23: 6 lan Jeremiah 33:16 ngandika saka Gusti kabeneran kita. Paulus ngandika ing 1 Korinta 1:30

"Dheweke wis sampeyan matur kanggo sing ana ing Sang Kristus Yesus, kang wis digawe Gusti Allah kanggo kita kawicaksanan, kaadilan, kasucèn lan nebus"

Supaya iku bebeneré Gusti Yesus Kristus, kang counts sing pretyaya marang Dèkné, sing ndadekake Rama nyatakake kita mursid. Kita maca saiki ing rong kiriman, bab Gusti Yésus Kristus, mung pangarep-arep kita, supaya ora Gusti Allah make wong ing lurch nalika dheweke ana ing Taman eden dosa marang Gusti, lan milih kanggo pindhah cara dhewe. We wis maca babagan rencana kawilujengan Gusti Allah, ngirim kang kinasih putrané, Gusti Yésus, supaya bisa kanggo wong duwe hubungan tentrem ditetepake karo wong. Wis ora pati Gusti Yesus Kristus kang pangurbanan lan wungu malih (Rum 4: 23-25), supaya kita padha mati saka dosa-dosa kita, sedanipun Yesus ngomong bab ing Yohanes 8:24.

Kanggo mungkasi kirim karo iki proklamasi pajeg saka Gusti lan Juru Slamet kita Yésus Kristus.

"Senajan ana kang wangun Allah, ora nimbang podo karo Gusti Allah minangka recompense nanging marang piyambak dening ngadopsi abdi kang dadi wong. Panjenenganipun uga tinemu ana ing wong ngasoraké sarirané lan sumuyud nganti pati - malah pati ing kayu salib. Mulane Gusti Allah uga wis ngluhuraké Panjenengané lan diwenehi Panjenenganipun jeneng ndhuwur saben jeneng, sing ing jeneng Gusti Yesus saben dhengkul ngirim bow, ing swarga lan ing bumi lan ing bumi, lan saben basa ngakeni Gusti Allah ing pakurmatan Rama bilih Gusti Yesus Kristus Gusti "Filipi 2:. 6-11.


Publicerades söndag, 24 november 2019 15:05:41 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 22 februari 2020 21:15
Ja har självmordstankar för livet är för svårt. Har förlorat så mycket i mitt liv. Ensam utan släkt. Nyss flyttat till annan lägenhet o ja vantrivs. Vill tillbaka till gamla området. Be för mig. €

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper Creeper

↑ Upp