Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Review: Ora allah liyane

Christer Åberg cipta Per-Arne Imsens buku misuwur ana allah liyane.

review iki, Aku pracaya iku penting, amarga sing ngerti carane Gréja Katulik Roma dibentuk lan pangembangan sajarah banjur ngerti uga carane Gréja Katulik Roma digunakake lan mikir dina.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag 4 november 2019 18:21

Saiki pungkasanipun aku wis maca Per-Arne Imsens buku diakoni Ora allah liyane. Buku iki diterbitake ing 2017 dening house Pilgrim Publishing lan metu ing loro edisi. Judhul buku dijupuk saka pisanan saka sepuluh angger-anggeré Gusti Allah ing Kitab Suci. Butuh munggah historis lan Senajan ngelmu bab Gréja Katulik.

nggegirisi

Kitab punika cukup nglukis lan aku wektu hard njupuk menyang iku, nanging sawise bab 150 kaca njupuk iku mati lan aku nemokaké carane apik iku. Banjur iku kaya maca iku minangka nggegirisi nyata. Punika uga ditulis lan wis review sajarah pepek nyata carane Gréja Katulik tuwuh saka mantan Kakaisaran Romawi. 

review iki, Aku pracaya iku penting, amarga sing ngerti carane Gréja Katulik Roma dibentuk lan pangembangan sajarah banjur ngerti uga carane Gréja Katulik Roma digunakake lan mikir dina. Nalika aku saka basis doctrinal.

Aku kitab faktual ditulis lan bener kakehan, wis gambaran adil Gréja Katulik. Butuh munggah fakta historis lan wis akeh referensi. 

Penulis wis rampung proyek sterling kanggo maca liwat kabeh wong wis dhasaran kanggo ngadeg ing. Aku ngerti sing riset wis dijupuk sawetara taun.

Pointing kanggo Gusti Yesus

Saindhenging buku, pointing Per-Arne Imsen ing Gusti Yesus. Iki dadi banget liberating lan nyaman. Wong perlu Yesus, amarga Panjenengane iku mung siji sing bisa nyimpen lan mbebasake. Iku cukup kanggo duwe iman prasaja ing Gusti Yesus kanggo disimpen. Gereja - carane amba lagi, ora bisa nyimpen.

Per-Arne Imsen iku putra saka misuwur Maranataledaren Arne Imsen , lan wong describes sawetara saka buku apa ana kaya kanggo tuwuh munggah ing gerakan lan urip exuberant sawijining iman.

Kitab wis ketemu karo kritik saka sawetara kwartal, nanging aku pengin luwih ngerti sajarah Gréja Katulik lan ngendi iku stands dina, aku nyaranake kanggo maca buku Ana dewa liyane .

A stream saka daya spiritual

Kadhangkala sing uga mikir iku mung Gréja Katulik sing wis nguwasani kanggo long suwé ing sejarah lan ora kanggo gerakan liyane wis ana. Nanging kabeh wektu njaba (utawa malah nang) Gréja Katulik, wis ana tekan pungkasan saka peparingé fitur ing kitab Para Rasul ing Kitab Suci. Akhire, aku id penawaran saka Pentecostal pelopor TB Barratt ing kaca 277 ing buku Per-Arne Imsens Ora allah liyane:

TB Barratt wrote: "Wis saka wektu para rasul wis stream murni saka daya spiritual, saka ing siji arah saka ing liyane saka:. Pasamuwan Kristen, malah sak suwé sawijining peteng lan ing kaping angel buron Nalika gréja sumungkem kanggo wangun kosong, superstitions, adat lan kekirangan kasukman, iku tansah sawetara sing katahan ing geni ing daya ing sawetara sudhut Christendom padha ing umum:. prangko minangka 'bidah' lan wong-wong sing padha nglumpuk ana ing wong iki disebut golongan kaya Kristen (Kisah para Rasul 24: 5-14).. Ana uga asring antarane wong-wong mau, supaya ora tanggung karasulan, nanging Gusti Allah pirsa ati tulus lan luwe lan dikirim geni kang ngolah lan nang endi wae, ngendi geni burned, nguripake metu kaya antarane Kristen pisanan ing bisnis kuwat kanggo Kristus liwat graces,Roh Suci marang wong-wong mau. "


Publicerades måndag 4 november 2019 18:21:03 +0100 i kategorin och i ämnena:


4 kommentarer


x
bo svensson
måndag 4 november 2019 19:28


DET ÄR EN BRA BOK SOM ALLA KRISTNA BEHÖVER LÄSA.

Svara

x
SA
måndag 4 november 2019 22:53

Har hört honom på kanal 10 , jättebra och boken oxå, behövs o vår tid 👍

Svara

x
Steven
tisdag 5 november 2019 18:36

Nu blir jag nyfiken att läsa den också.
Är intresserad av kyrkohistoria, speciellt under reformationen.
Tipsar om att läsa om Jan Hus, husiterna samt Komenius, Herrnhutarna, John Wesley.

Svara

x
Annie wahlberg
torsdag 7 november 2019 08:17

Ska försöka läsa boken, tack för tipset!

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 13 november 2019 18:37
Kan ni be för vår familj? Pappan utförsäkrad från F-kassan trots kronisk sjukdom. Jag mamman jobbar inte mycket pga ohälsa. Vi behöver matpengar och till räkningar.. Barn hemma.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp