Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

BALI

JAV saiki wis sawijining website: bibelonline.se

JAV.

Aku wis maca JAV lan nganggep iku temtu paling terjemahan Swedia ing Kitab Suci!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 7 november 2019 18:19

BALI - SRB NT buku GT saiki wis dhewe website, bibelonline.se . Kene sampeyan bisa nelusuri ing Kitab Suci teks, nyalin teks sing pengin lan liyane.

Maca uga:

Dolan maring uga:

www.bibel.se - BALI

Aku menehi saran

Aku wis maca JAV lan nganggep iku temtu paling terjemahan Swedia ing Kitab Suci !

Aku Highly Rekomendasi everyone kanggo maca JAV ing. Ana Kitab Suci agensi sing bisa dipercaya lan sing menehi iman ing Gusti Allah!

JAV nyerat ing bibel.se website:

Gusti sampun njagi Sabda

translations luwih anyar kaya Bible 2000 lan Swedia Rakyat Bible adhedhasar teks dhasar anyar sing teka ing taun 1970-an. The bedo teks dhasar anyar saka teks dhasar lawas saka babagan 3300 panggonan ing Prajanjian Anyar.

We sing menehi penasehat ukum Swedish JAV sing kelet kanggo teks dhasar lawas digunakake dening Kristen ing saindhenging jaman Kristen. Kita pracaya yen Gusti wis katahan tembung kang.

Internasional uga defend Tèks Inggris Bible Society Trinitarian Bible Society, ditampa, kang menehi metu James Version King ing Inggris. Ing AS, antarane organisasi liyane saka Amérika Way of Life lan Dean Burgon Society.

[...]

Swedia BALI nderek teks dhasar lawas

Wiwit kita lawas Swedish Reformasi Kitab Suci, Charles Church Suci, banget setya nganti Tèks Ditampa, kita wis mutusaké kanggo mbenakake Bible lawas iki lan wishes karo bantuan Gusti mesthekake yen iku bakal manggon ing paketan basa kontemporer. Ing sawetara kesempatan nalika bedo Church Suci Charles kang saka Tèks Ditampa kita duwe karo bantuan saka ahli pinter Yunani ing Tèks Ditampa langsung. Tegese sing BALI punika teks terjemahan setya dhasar saka Tèks ditampa lan ing kesempatan sing bisa milih opsi interpretasi beda, kita duwe, minangka aturan milih interpretasi ketemu ing Charles Church Suci. JAV Prajanjian Anyar iku kanthi mangkono agensi modern saka asli Tèks Ditampa Yunani nalika iku uga revision Charles Church Suci. Kajaba iku, ing English translation King James Version disurung pengaruh gedhe ing karya saka Prajanjian Anyar. Sapa sing kepengin kanggo nemokake padha karo Swedia saka King James Version uga kudu milih BALI, minangka jarwan iki setya nderek Yunani teks asli.

Sadurunge apg29 wis Prajanjian Anyar saka Jawa, nanging amarga iku saiki wis sawijining website aku deleng sampeyan ana!


Publicerades torsdag 7 november 2019 18:19:57 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu - Live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 21 september 2020 17:35
Jesus hela mig ifrån de otäcka minnena. Sudda ut dom helt så dom inte kan skada mer. Ta bort dom. Hela mitt inre efter allt det som hänt.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp