Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Asil saka keputusan ing Brussels: EU dadi superstate

Banjur kita ngelingake superstate sing bakal teka. Saiki judhul ing Aftonbladet minangka konfirmasi sing, 18 taun sabanjure - nanging luwih telat tinimbang sadurunge.

Eu superstat.

Foto: Aftonbladet.

Yen sampeyan mung ndelok saka sudut pandang manungsa, sampeyan bisa melu lan applaud apa sing kedadeyan, nanging wong-wong sing percaya marang tembung-tembung sunnat Injil ndeleng liyane. Penting banget kanggo ngandelake tembung sunnat Allah, supaya ora nglirwakake lan ora miwiti ngomong babagan spekulasi lan interpretasi sanalika tembung sunnat wis ditampilake. Iki bisa ditindakake nganti dina tirai tiba lan mripat dibukak. 


Av Holger Nilsson
torsdag, 23 juli 2020 23:09

Panguwasa gedhe ing wilayah Kekaisaran Romawi kuno

Iki minangka asil keputusan sing dijupuk ing Brussels. Iki minangka langkah sejarah lan paling ora langkah sunnat kanggo ngetrapake apa sing dielingake para nabi bakal kelakon. (Gambar saka Aftonbladet lan Världen Idag.)

Nalika wong-wong Eropa wis liburan ing pirang-pirang negara, keputusane digawe ing ndhuwur sing ora ngerti sejatine. Malah wong-wong Kristen sing ora peduli karo tembung sunnat ora duwe ide.

Apa sing wis diwartakake wiwit komentar pisanan babagan Kitab Wahyu ditulis wis diwenehi peringatan babagan kekaisaran gedhe ing wilayah Kekaisaran Romawi kuno, saiki wis ana - EU. Iku bakal kelakon ing wektu sing nemen saiki.


Nalika akeh sing ngobrol babagan EU minangka proyek perdamaian, iki kedadeyan. Kanthi adicara kerjasama kanggo katentreman ing antarane negara-negara Eropa, sampeyan bisa nggawa masal bebarengan - kabeh pengin tentrem. Nanging ora ana sing ngerti apa tegese pungkasane bangunan daya gedhe iki.

Mripat sunnat

Yen sampeyan mung ndelok saka sudut pandang manungsa, sampeyan bisa melu lan applaud apa sing kedadeyan, nanging wong-wong sing percaya marang tembung-tembung sunnat Injil ndeleng liyane.

Penting banget kanggo ngandelake tembung sunnat Allah, supaya ora nglirwakake lan ora miwiti ngomong babagan spekulasi lan interpretasi sanalika tembung sunnat wis ditampilake.

Iki bisa ditindakake nganti dina tirai tiba lan mripat dibukak. Ora dadi tujuan kita banjur kudu ngerti apa sing kedadeyan - kita kudu duwe mata sunnat lan ndeleng apa sing kedadeyan.

Kakurangan para nabi

Ing kekurangan nabi ing negara kita, "watu bisa ngomong." Saiki Göran Greider wis nglakoni ing Aftonbladet tanggal 22 Juli. Dheweke nulis artikel kanthi judhul: "Saiki superstate wis dibangun". Dheweke ujar babagan sejatine: "Dadi dudu aku sing gemeter. Iki lemah. ”

Dheweke isih nyerat: "Akeh sing negesake kelahiran negara EU anyar iki seneng, kayata, nasionalisme Swedia" wis diantemi "- nanging ora weruh manawa dheweke tumindak kaya para nasionalis sing kebak getih, sing dumadakan ngrayakake kelairan negara raksasa, Uni Eropa Amerika. "

Tulisan akeh tulisan

Ing Flammor, kita wis nulis akeh artikel babagan pangembangan ing Eropa sajrone taun kepungkur, udakara 50 iki ana ing kaca kasebut yen sampeyan menet tombol EU. Ing ngisor iki minangka salah sawijining artikel sing kita tulis ing taun 2002.

Banjur kita ngelingake superstate sing bakal teka. Saiki judhul ing Aftonbladet minangka konfirmasi sing, 18 taun sabanjure - nanging luwih telat tinimbang sadurunge.


Publicerades torsdag, 23 juli 2020 23:09:42 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 3 augusti 2020 00:33
Jesus låt ingen själ gå förlorad. Låt det inte finnas en evighet i mörker och smärta och utan Dig. Ta bort helvetet i ditt namn. Förlåt oss alla tack. Det vi ber om ger Du om det är din vilja.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp