Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Dadi aku Cottage greenscreenen karo kéwan

Wong takon yen Anjing, ora, iku digawe karo layar ijo!

Kabin saka kéwan.

Kanthi teknologi layar ijo plus sawetara gambar lan video, aku wis omah iki karo kéwan.

Kanthi layar ijo lan peralatan relatif prasaja, sampeyan Sejatine njaluk apa-apa. Maca kene carane aku ing kamar video karo kéwan. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
måndag, 10 februari 2020 17:17

E-mail:

Hello, matur nuwun kanggo diligent karya saben dinten. A abdi bener sing sow wiji. Aku pengin matur nuwun kanggo.
Aku wonder, carane kowe njaluk kelangan lan mulyo latar iki? Kaya banget karo Cottage lan kéwan! Wis uga layar ijo, nanging carane tuku latar kuwi?
Thanks kanggo kabeh sing do.

program gratis

Nganggo program gratis disebut NB-studio . Karo sampeyan bisa ngirim langsung lan nggunakake fungsi layar ijo .

Ing tembok konco kula wis dijamin karo gombal ijo.


Kanggo ndeleng layar ijo nalika ora gambar sing ditempelake karo pitulungan komputer.

Iku dicokot angel carane ngeset lampu, imbangan putih lan cahya, nanging sampeyan kudu nyoba iku metu.

Kanggo ngrekam swara, aku nganggo microphone USB apik.

Urip ing sawetara saluran bebarengan

Aku siaran urip ing sawetara saluran bebarengan. Kanggo iki, nganggo layanan web restream.io sing bisa biaya idea gedhe.

Dadi aku Cottage greenscreenen karo kéwan


Lan kene iku uga nggunakake layar ijo lan teknologi komputer modern .

The Cottage karo kéwan nganggo macem-macem gambar lan video.

Pictures aku nggunakake:

Iki gambar bisa gratis saka pixabay.com , saliyane kanggo malang mangsa aku wis foto.

Videos nganggo:

Iki video youtube sing kedhaftar wis diwenehi ijin kanggo nggunakake bebas. Biasanipun nulis yen bisa digunakake utawa ora. Banjur ana mesthi akeh online sing sampeyan bisa download free, saliyane kanggo biaya sing.

Apa aku mengkono iki?

Amarga aku pengin nyebar Injil Yesus Kristus, Anaké Gusti Allah. Program wis dadi malah liyane ajaran prasaja saka Gusti Yesus lan panjelasan ingkang cetha saka carane nampa Gusti Yésus Kristus lan bisa disimpen.

Iki waé saka kabèh apg29. Wong kudu njaluk Injil gampil presented dhewe supaya padha bisa nampa Gusti Yésus.

Mangga nyebar apg29 lan video iki kanggo minangka akeh minangka bisa. Ayo wong-wong mau krungu pangandika prasaja saka Gusti Yesus Kristus supaya padha banget duwe kesempatan kanggo nampa Dèkné lan disimpen.


Publicerades måndag, 10 februari 2020 17:17:39 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 1 december 2020 04:05
Jesus Kristus jag ber om beskydd för ondskan som angriper mig! Troende folk kan vara så elaka, önskar bara välsignelser över alla onda pilar... Ske Din vilja i allt...

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli månadsgivare
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp