DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Kristen media Om Info

Direkt från Apg29

Ora kasebut ing Kitab Suci sing kita ngirim melu tangan lan nutup mata nalika kita ndedonga?

Utawa cara sing paling umum sing kita takon unbiblical?

Ora kasebut ing Kitab Suci sing kita ngirim melu tangan lan nutup mata nalika kita ndedonga?

Nalika Gusti Yesus wuwus bab pajeg wong diangkat ora mata marang langit nalika wong takon Allah sih-rahmat lan karep. Apa iya Gusti Yesus rinci? Amarga iku digunakake kanggo ndedonga mripate nguripake kanggo langit!

Av: Christer Åberg
torsdag 02 januari 2020 17:57 📧

Ayo dadi netepake tengen adoh:

Ana conto Alkitab sing padha ndedonga karo tangan lempitan, utawa ana conto sembarang sing padha ditutup mripate ing pandonga! Supaya ing ngendi wis wis sing kudu sworo seru tangan lan nutup mata nalika kowé ndedonga? Ya, iku ora saka ing Kitab Suci!

Mripate

Carane nindakake Yesus ing Kitab Suci?

John 11:41. Banjur padha njupuk adoh watu saka panggonan wong mati lay. Lan Gusti Yesus wungu marang mripat lan ngandika: Bapak, kula matur nuwun sing wis krungu kula.

Nalika Gusti Yesus, ngunjukake panuwun Rama, kang ngusulke kang ndeleng. Panjenengané banjur ndedonga karo mbukak mata!

Ana siji conto liyane saka Injil Yohanes bab Gusti Yésus bönesätt:

John 17: 1st Banjur ngandika mangkono, Yésus lan ngusulke mata marang langit lan ngandika, Rama, jam wis teka. Ngluhuraké Putra Dalem, sing Putraning uga ngluhuraken Paduka

Gusti Yesus wungu mata marang swarga, nalika Panjenengané ndedonga. Pramila kita ndeleng cetha iku Kitab Suci kanggo ndedonga karo mata sing mbukak! Supaya apa ora nyoba kanggo ndedonga ing cara Kitab Suci? Liya wektu yen sampeyan ndedonga, angkat mata kanggo langit! Ndedonga ing cara Gusti Yésus!

Gusti Yesus tansah ngusulke mata marang langit, mengkono uga roti:

Matius 14:19. Banjur dhawuh marang wong, supaya padha lungguh ing pasuketan. Lan nuli mundhut roti lima lan iwak loro mau, lan tumenga ing langit , lan mberkahi lan nyuwil roti, lan marang wong-wong mau marang para sakabat, lan para sakabat menyang wong.

Ayo kang ndeleng conto liyane.

Lukas 18:13. Nanging wong belasting ngadeg adoh lan ora bakal malah mundhakaken mata swarga, nanging ngalahake dhadha, matur, Gusti Allah welas asih, kanggo kula dosa.

Nalika Gusti Yesus wuwus bab pajeg wong diangkat ora mata marang langit nalika wong takon Allah sih-rahmat lan karep. Apa iya Gusti Yesus rinci? Amarga iku digunakake kanggo ndedonga mripate nguripake kanggo langit!

Kanthi tangan wungu

1 Tim 2: kawolu Mulane aku arep wong nang endi wae kudu ndedonga lan angkat tangan suci, tanpa bebendu lan mangu.

Paul pengin wong ndedonga karo tangan diangkat. Panjenenganipun ngandika apa-apa bab katekuk. Alesan kanggo iki sing vanligate cara kanggo ndedonga karo wungu tangan. Nanging ing ngendi tradisi sing siji kudu sworo seru tangan? Ora, iku saka Kitab Suci ing saben cilik.

Nalika sampeyan angkat tangan kanggo Gusti Allah mbukak munggah kanggo wong ing cara sing beda yen wong bakal duwe tangan sing lempitan, lempitan utawa karo tangan ing kanthong kang.

Coba dhewe lan sampeyan bakal nemokake dhewe apa iku ngrasa kaya.

Kabar sing padha bakal mundhakaken tangan nalika padha ndedonga. "... ndedonga lan angkat tangan suci ..." Kajaba iku, yèn bakal padha nglakoni dadi nang endi wae . Dadi bönesätt umum.

Bible Ayat

Karo tangan wungu ora panemonan kang anyar saka Paulus. Ngandika bab iku ing Prajanjian Lawas.

1 Kings 8:54: ". Nalika Suléman rampung tembung iki, ndedonga lan nyebut Gusti, kang wungu saka ing misbyah Sang Yehuwah, kono wis ing dhengkul karo tangané diangkat kanggo langit"

Jabur 63: 4: "Aku bakal mberkahi kowé anggere aku manggon, ing jeneng aku bakal angkat tangan."

Jabur 141: 2: "Pandonga kawula bener sadurunge kaya dupa, ngangkat tangan kawula minangka kurban sore."

Keluh kesah 3:41: "! Ayo kita angkat ati kita lan tangan kita marang Gusti Allah ing swarga"

Last Kutipan Kitab Suci, kita waca sing mesthi bakal manah kita ana nalika kita angkat tangan kita marang Gusti Allah.

Kitab Suci mucal kita, banjur kita bisa angkat tangan lan mata kita marang Gusti Allah nalika kita ndedonga kanggo wong. Iku cara Alkitab.

Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Senaste live på Youtube


Jesus finns på riktigt - Live med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 49, tisdag 7 december 2021 kl. 15:35

Dagens bibelord

“Jesus sade: "Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig ska leva om han än dör,” (John 11:25)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be högt den här bönen om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 6 december 2021 22:18
Be om blodets beskydd för min familj från alla våldets män som vill oss illa.


Aktuella artiklar



STÖD APG29

SWISH: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare (Paypal)
Bankkonto: 8150-5 934343720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt

mejl@apg29.nu
072-203 63 74

Om

Wikipedia om Christer Åberg

Mer

apg29.se
apg29.com 
apg29.nu 
christeraberg.se

Translate

↑ Upp