Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

standar SET

SET adhedhasar enkripsi, sertifikat digital lan tetandan digital (cocog tetandan ing tumbas kertu biasa).

tablet

SET mbutuhake sawetara lunak diinstal ing komputer. Nalika panuku kapenuhan basket blanja digital lan pilih "pituwas karo kredit SIM" njupuk macem-macem komunikasi. Certificates sing dikirim maneh lan kasebut, dual pesenan pituwas digital sing digawe lan diwenehi kontrol bank digawe. Kanggo metu saka tombol enkripsi sing njedhul ing supermarket supaya ana tombol ROOT-disebut kanggo kabeh kedhaftar lan wis dibangun menyang piranti lunak.


Av CashOnly
torsdag 7 november 2019 23:15

SET iku proyèk lan standar global kanggo mbayar aman karo kredit SIM ing Internet. Iku utamané bab commerce elektronik lan pambayaran tagihan. Proyèk iki diwiwiti ing agêng 90s. acronym stands for Transaksi Elektronik Secure kang ing Swedia iku transaksi elektronik aman. Konco nggawe standar kang padha perusahaan gedhe kayata Visa, MasterCard, IBM, Microsoft lan Netscape. Nalika iku ana pilot project melu saka Swedia sawetara bank-bank gedhe lan Pos Giro.

SET adhedhasar enkripsi, sertifikat digital lan tetandan digital (cocog tetandan ing tumbas kertu biasa). Data Technical digawe supaya disebut-virtual ( "artifisial") SIM kalebu nggunakake certificate digital lan dening nomer kertu kredit ndhelik dikirim. Iku bank-bank lan tenan Verisign sing ngontrol lan sertifikat Jeksa Agung bisa ngetokake karo kedhaftar kertu lan bisnis. Verisign punika subcontractor kanggo gambar. Merchant sertifikat beda bisa dibandhingake perangko pembayaran iku sasi digunakake nalika nggawe potongan kanggo tuku kertu kredit.

SET mbutuhake sawetara lunak diinstal ing komputer. Nalika panuku kapenuhan basket blanja digital lan pilih "pituwas karo kredit SIM" njupuk macem-macem komunikasi. Certificates sing dikirim maneh lan kasebut, dual pesenan pituwas digital sing digawe lan diwenehi kontrol bank digawe. Kanggo metu saka tombol enkripsi sing njedhul ing supermarket supaya ana tombol ROOT-disebut kanggo kabeh kedhaftar lan wis dibangun menyang piranti lunak.

Cyber ​​Cash wis mbiyantu ngembangaken SET lan uga wis sistem padha disebut sips. SET lan CyberCash migunakake jinis padha enkripsi. VeriFone punika perusahaan tetanggan liyane nggunakake standar SET, lan sing ana nalika dites. Kanthi SET lan padha sistem, sampeyan ora bisa nransfer dhuwit antarane individu, minangka negara nyoba kanggo nyegah laundering dhuwit lan kaya. Karo cashless supaya akeh liya banjur nggunakake SET ora kanggo pembayaran cilik amarga saka biaya Manajemen dhuwur.

Komputer lan perusahaan komputer - donya elektronik kang utomo finance

Nanging ana ing '50s minangka bank-bank mboko sithik wiwit nggunakake komputer lan teknologi telekomunikasi ing operasi. Sawetara pikiraken malah ing wektu sing ing sistem cashless wis nyebar ing Amerika Serikat sing bakal disambung kanggo identitas. Padha disebut sistem mangsa bisa EFTS (Dana Electronic Transfer sistem). Nanging sak 60-an minangka pembangunan related kanggo komputer miwiti mlaku. Iku bank Managers tengah vurmade kuat kanggo computerization ing tataran sadurungé iki. Salah ana John Reed ing Citibank (mengko ketua Papan ana) sing digawe kabeh cabang dadi otomatis.

Iki semangat computerization antarane Managers tengah ora mung ing Amerika Serikat. Malah ing Spanyol, makarya mau menyang soko disebut COAS (Komisi Operasi lan Automation). Salah tes banget wiwitan ing Amerika Serikat saka pembayaran cepet disambung kanggo jenis kertu ID iki digawe nalika taun 1967 ing Wilmington dipimpin déning Bank Delaware. Iku IBM Originally nemokke magnetremsetekniken ngomong wis diterangake minangka "hadiah saka donya IT kanggo donya banking."

Ing Swedia Tabungan promosi anjog pribadi Sven G Svensson pengacara awal kanggo computerization saka bank-bank tabungan. Wiwit abad 50th dianakaké Konferensi taunan ing Saltsjöbaden related kanggo bank computerization. 90s ana dasawarsa nalika Internet ngetik donya bisnis. Perusahaan asring diwiwiti karo aktivitas liyane nanging pungkasanipun dados perusahaan komputer utama. Sing banjur kerep ditambahake menyang raksasa perusahaan ageng.

Burroughs kuwi perusahaan komputer gedhe, karo emphasis ing donya banking. Burroughs dibangun kalebu SWIFT. Iki sistem internasional kanggo komunikasi antarane bank-bank. A perusahaan sawijining gedhe sadurungé padha Sperry. Burroughs direktur Michael Blumenthal, kasil 1986 nggabung Burroughs lan Sperry kanggo Unisys. Blumenthal uga sadurungé Menteri Keuangan.

Liyane perusahaan penting sajarah ing konteks iki, Remington Rand. business Unisys wis isinipun, inter alia ing terus karya ing SWIFT lan kanggo njupuk care saka sistem ageng kontaner RFID-diwenehi kanggo atas militer. RFID iku teknologi sing ngirimaken jumlah cilik saka informasi nggunakake gelombang radio. Minangka bakal kita waca, dening liyane saka kitab sing ing syarat-syarat RFID sambungan akeh kanggo masyarakat cashless. sistem operasi Microsoft kang digunakake ing ATMs wis kasebut. Sistem operasi Linux uga wis digunakake ing iki, mayoritas server Internet lan sistem komputer luwih gedhe kanggo supercomputers.

perusahaan Tuladha liyané, ing Finlandia lan Swedia aktif perusahaan IT Tieto antarane liyane syssIar dening ditokake kertu kredit ing macem-macem bank-bank. Facebook wis musna menyang industri pembayaran akeh. Perusahaan dibukak virtual (nyoto utawa malah Ponggawa) itungan ing 2011 lan perusahaan game komputer

Hung langsung ing. Facebook uga ngrancang kanggo kedhaftar 500 yuta bakal bisa mbayar ngenggo kertu kredit liwat chatappen Messenger. Nggunakake liya chatting lunak sing "Dhiskusi kanggo teks." Iku dikirim sentences antarane wong-wong mau mboko sithik (ndeleng Dhiskusi telephone), e-mail kados lan mail biasa.

Facebook uga wis alat kanggo fraudsters, kayata nggawe sisih Ica -like liwat kang ing sawetara kasus ngrampok wong ewu kronor dening bathi miturut omongane uwong ing kompetisi. Iki bisa rampung dening ngempalaken data ing kothak bank. Company Apple wis dibangun wiwitan database ageng data kertu kredit kanggo pelanggan sing duwe SIM. Perusahaan komputer pengin masyarakat cashless sebagéyan amarga pinaringan disambung kanggo produk sing. Sing liyane cashless liyane komputer.

Minangka maca mbokmenawa wae amarga saka basa, ana 20-taun-lawas sing wrote buku iki. Wis makarya karo komputer ing salah siji cara utawa liyane kanggo cukup sawetara taun. Carane lawas aku, aku ora bakal, Nanging, sebutno amarga alasan privasi. A iaktagelse subyektif spontan. Iku bakal njupuk umur, lan panyeratan meh setengah buku iki sadurunge aku teka tengen reaksi negatif siji menyang masyarakat cashless saka sisih industri komputer. Nanging bab soko sing kedaden meh 50 taun kepungkur. komputer Dina ora koyone wis dijupuk pikiran sehat lan katon carane negatif masyarakat cashless.

Kajaba bab wong sing jenengé Paulus Armer saka Rand Corporation, lan wis ing-dhuwur masalah privasi 60 pungkasan ngubengi pembayaran cashless. Panjenenganipun ngandika dhateng ing Senat AS. Kita badhe perlu liyane lanang lan wadon kuwi ing donya komputer dina. Ana mesthi kritis mantan wong bank. Nanging ing ngendi iku kritik saka komputer? Armer nyariosaken ora malah kanggo mbusak saka cathetan sing ora kanggo sawetara ombone bisa ngenali individu.

Ing karya kang perlu Armer ing wektu, data ing bayaran ing indhustri komputer. Iki ora kang digawe bisnis ing kertu doyo kanggo nyimpen data ing apa pisanan kang panginten cara anonim. data kapérang namung gaji, pendidikan lan pamisah geografis reged dadi telung wilayah. Nalika Paulus Armer banjur diurutake item ing urutan, kang bisa langsung (kang ora dimaksudaké saka awal) ndeleng sing ana bab sing wis upah dhuwur. Iki ana wiwitan prasetya marang diskusi saka privasi mungsuh integritas mangsa defisit pembayaran regards cashless.

Mbok sambungan paling wigati antara kontantlöshet lan komputer iku padha cashless supaya disebut-e-dhuwit, kajaba sing wis disimpen ing kertu prabayar uga disimpen ing server komputer ing wangun dadi-disebut dhuwit jaringan. Yen nimbang komputer carane insecure, supaya Mungkin iku wae bakal luwih aman kanggo mungkasi circulation saka kandhang marmut.

Kanggo sing sing mung duwe kapentingan tartamtu ing komputer, Aku nyaranake ora kanggo tuku komputer. Aja tuku komputer mung amarga bisa dadi apik kanggo duwe kadang. Sampeyan bisa manggon tanpa. Iku asas padha ora kanggo tuku mobil sing meh mung ngadeg ing Garasi. Amarga perusahaan komputer nandheske liyane lan liyane karo nyoba foist kita kontantlöshet lan Big Brother supaya padha ora ngedol minangka akeh komputer lagi pengin. Iku uga banget migunani lan seneng-seneng bab apa karo komputer. A alesan amba kok aku isih terus menyang komputer kanggo nulis buku iki. Komputer banget minangka Pustaka, mesin tik lan dolanan resik.

Nanging aku bakal jujur, kapentingan ing komputer mati sethitik saben wektu aku wis ditulis ing buku iki. Siji bab punika tartamtu. Yen masyarakat cashless total iku marang kita, mung ana siji bab kanggo menehi saran. Total jendral teknologi boikot. Ora jenis barang sing wis kanggo hushållsabetet apa nanging kabeh liya sing nduwèni fungsi lesan lan informatif. Iku saran jujur ​​saka writer sing pancene tresna teknologi. Ing teori, sing cekap gedhe teknologi sebagean boikot matèni kontantlösheten. Iku ora bisa ana tanpa teknologi. Awis bisa ngatur tanpa listrik lan teknologi (kajaba karo gati kanggo Manufaktur). Padha rampung supaya kanggo sawetara abad.

Senajan aku pengin terus nggunakake komputer supaya ora ateges sing kaping pirang-pirang Aku fantasized bab idea sing mung mungkasi munggah karo komputer. Kepingin weruh apa urip bakal lan tumindak tanpa. Alat masyarakat lan kontrol warga liyane lan liyane dening komputer. Ana misale jek ana mburi kanggo kasangsaran. Dadi tho, sampeyan bisa njaluk sethitik liyane mbatesi, lan minangka tansah mikir apa apa ing komputer.

Nalika masyarakat cashless kebak nuduhake pasuryan ora nyenengake sawijining, Mungkin aku bakal pengin aku wis diputer bal-balan ing rencana rampung serius ing Panggonan kanggo duwe komputer minangka salah siji saka kapentingan sandi. Mungkin kudu wis sawetara jenis aktivis militan ing panggonan sing wis bejat awal komputer lan PC karo pipe wesi. Padha ana ing jaba pusat mainframe komputer karo placards sing maca "Pati kanggo komputer!". Nanging banjur ing tangan liyane, mbokmenawa ora buku iki teka dadi.

Ana uga wong kang ndeleng kula minangka reactionaries technical. Sing ora cilik ing kabeh. Apa aku sing paling kaya wong karo Go bakal skip muddy cashless selokan. Kanggo nindakake iki, siji kudu njupuk sawetara langkah maju. Wiwit teknologi bisa kanthi digunakke kanggo iku positif maneh. Akhire, bisa gampang nganakke sing tanpa penemuan komputer nganggo ora masyarakat cashless ing bentuk modern sing tepat.

We are ing konsumen sing mbayar pembayaran

Carane ngandika Wakil Gubernur Lars Nyberg secara harfiah ing kuliah ing Sector Financial Union Congress ing Balsta ing 2008.

"Iku gampang ing kawitan panginten kanggo pracaya ana perdagangan lan bank-bank sing mbayar kindly kanggo pembayaran. Nanging ora sing prasaja. Merchants perlu kanggo wis biaya sing dijamin, digunakake padha ora bisa tumindak sing bisnis. Lan padha dadi kanggo bank-bank. Mulane, popping biaya kabeh pembayaran pungkasanipun munggah kanggo tandha ing barang lan layanan kita tuku. susu lan sayuran uga dicokot luwih larang nyimpen lan simpenan tarif dicokot murah ing bank saka bakal digunakake dadi cilik. supaya iku konsumen nasabah ing wekasanipun mbayar biaya kabeh pembayaran Nanging aku ora ndeleng wong Mulane, kita mimpin kanggo pracaya padha ana -... utawa sing wong liya wis mbayar "

mila ngandika, wong ing Riksbank, kanggo sapisan, bebener wuda. Ana klien lan konsumen sing mbayar pembayaran. Ayo saiki kita supaya Nagging bab carane akeh pembayaran awis daya kanggo perdagangan lan bank-bank. Bank-bank kang, satleraman, ing saben entuk pirang-pirang atus dolar ing MediaWiki murni saben taun Swedish. Nanging, sampeyan bisa pirembagan bab "perdagangan miskin" nalika ora bisa deposit takings dina ing bank. Bank National kepengin wong nggunakake kertu kredit liyane kanggo nggawe minangka erroneously ngakoni liyane "ekonomi optimal". Nyberg ugi mangertos iki nanging adoh rampung dening goroh.

Ing kuliah ing agêng 90 nalika Stefan Ingves ana statement Wakil Gubernur, kang nderek.

"Kanggo bank-bank, uga cedhak saka macem-macem jinis, nangani saka cathetan lan dhuwit recehan minangka asil småvärdestransaktioner cukup larang regane."

"Ing pangertèn kang luwih amba, iku seng di pengeni sing liyane transaksi sing conducted elektronik wiwit mangkono Processing kertas basis larang dina bisa suda luwih."

Ingves statement kapisan mangkono rampung palsu. Iku konsumen lan ora bank, lan perdagangan sing wekasanipun njupuk biaya saka pembayaran. Ing statement kapindho wuri ing Riksbank kang disebut "nétral". Sing, sing dikarepake populasi kang kanggo awis sing ngontrol akeh. Iku penasehat ukum ing Riksbank mbukak kontantlösheten.

Sampeyan bener kang durung dhewe bisa mutusaké apa kanggo nggunakake awis utawa kredit SIM. Nanging nalika wong saya brainwashed dening bank-bank, media, agensi pamaréntah lan wong prioritize pilihan cashless minangka wis ing pangertèn psikologis, dibusak bagean gedhe saka kaputusan. Sayange, akeh wong mung supaya Nagging utawa nalika sampeyan diapusi dening kaluwihan panenan palsu. Kanggo akèh kita iku rodo rangsangan kanggo resistance. Biaya kredit SIM wis dirahasiakake kanggo nomer banget gedhe saka bank-bank lan perusahaan kertu kredit. Kajaba iku, mung bank-bank lan perusahaan kertu kredit duwe mripat apa wis bener kedados ing kontantlösbrott.

Gedhe bagéan saka industri nangani awis asring ora tokoh konkrit kanggo nuduhake nanging "ngerti" durung sing Manajemen punika "arang banget larang". organisasi beda lan wong sambat lara sing "jawab awis biaya jumlah gedhe tenan." Kaya ing syarat-syarat pembayaran nyata, iku kita, konsumen sing wekasanipun uga mbayar Manajemen awis. bisnis njupuk ora dhuwit metu ing dompet dhewe, contone, pituwas ing jawab awis, Loomis. Kaping pisanan, bank-bank nggawe paling Fees kanggo pembayaran ing perdagangan nanging ing pungkasan iku konsumen sing kebayar. Saiki kita wis diadegaké sing pungkasanipun kagelar mbayar loro pembayaran lan Manajemen awis. mila wektu kanggo mungkasi whining panyiapan.

Akeh kahanan liyane ditulis mung sing pembayaran bakal biaya dhuwit bisnis. Iku ora mbedakake antarane biaya sosial nyata, biaya bisnis lan beyo individu kang. Iku kasepakatan kanggo pirembagan bab samubarang telung biaya gumantung apa ndukung propaganda. Ing bab sing kudu tansah aplikasi sing wekasanipun kebayar. Ing kasus iki konsumen.


Publicerades torsdag 7 november 2019 23:15:44 +0100 i kategorin Följetong och i ämnena:


1 kommentarer


x
Inge
fredag 8 november 2019 03:50


Hej Christer.

Du hade tidigare en länk där man kunde ladda ner hela häftet till Pdf. Har du möjlighet att lägga upp den igen?
Eller om kan du tipsa om var man kan köpa boken?


https://www.google.com/url?q=https://www.apg29.nu/den-kontantlosa-konspirationen-ladda-ner-gratis-pdf-bok-30379&sa=U&ved=2ahUKEwim69vGzNnlAhWi5KYKHcHWDM8QFjABegQICBAB&usg=AOvVaw0XCOWiBYER0RUmz0yjM7m_

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 15 november 2019 00:31
Gud ge mig tålamod att vänta på Mr Right. Jag var frestad att tänka mig ta en genväg idag! Men det BLIR ju INTE bra!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp