Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Seven langkah ing path iman

langkah pisanan ing dalan iman.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag 3 oktober 2019 18:47

Artikel iki ditulis kanggo wong-wong sing wis nampa Gusti Yésus lan padha disimpen. 

Pambuka

Kanggo miwiti karo, aku arep congratulate sampeyan sing wis ditampa Gusti Yesus lan tak disimpen! Iki bab sing paling apik sing bisa kelakon kanggo wong. Saiki wiwit urip apik anyar kanggo sampeyan karo Gusti Yésus Kristus.

Malah lelampahan paling dawa wiwit karo langkah, wong ngandika. Iki utamané penting nalika nerangake iman mate. Kanggo saiki disimpen lan arep swarga, iki ora ateges sing saiki dikembangaké kanthi ing dunyo iman. Nanging saiki kabeh wiwit. Saiki sampeyan bisa berkembang lan sinau ngerti Gusti Yésus malah liyane.

Mikir sing nembé lair: Ora kang uga dikembangaké kanthi? Dheweke ora bisa miwiti kanggo mbukak, mlumpat, tari lan mbukak mobil lomba tengen adoh? Ora, nanging yen wis diijini kanggo tuwuh, miwiti esthi supaya Mungkin wong bisa mbukak mobil lomba nalika iku wektu kanggo wong.

booklet iki arep bab langkah pisanan ing dalan iman. Sampeyan ora dikembangaké kanthi amarga sing saiki lair ing Kristus. Iku bisa kelakon kanggo sampeyan, kaya anak tumiba mudhun lan cocog sampeyan. Gagal. Nanging ora menehi munggah. Njaluk munggah lan mbukak ing karo Gusti Yesus ing dalan iman!

Christer Åberg


Langkah pisanan

Kawilujengan!

langkah pisanan sampeyan wis dijupuk. Sing ana nalika takon marang Gusti Yésus teka menyang atimu.

Ing Rum bab 10 lan ayat 9 ngandika iki:

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu."

Tembung disimpen mung ateges "disimpen"! Iku ora ateges sing lagi mempeng, ngengkel lan antusias ing apa-apa. Nalika aku ditampa Gusti Yesus, Aku iki mung disimpen - disimpen!

Disimpen - saka apa? Slamet, antarane liyane, saka dosa lan saka kang ilang menyang neraka langgeng!

Kanggo wilujeng, kudu ngakoni banter karo tutuk sing Yesus iku Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Gusti Yesus saka ing antarane wong mati. Yen sampeyan nepaki loro syarat, sampeyan bakal ngerti karo 100% cetha sing saiki disimpen. Carane bisa ngerti sing? Inggih, amarga Kitab Suci ngandika supaya! Penting dipercaya Kitab Suci nalika nerangake bab kaya iki. Sampeyan bisa tau pindhah dening apa sing raos matur. Raos bisa sedina ngomong, "Oh, carane apik sing aku disimpen," lan ing dina kapindho, Mungkin sampeyan ora aran sing disimpen. iku

ora bab "aran" nanging apa Kitab Suci bener ngandika! Bakal kelet karo aturan prasaja iki banjur bakal lunga uga kanggo sampeyan ing path saka iman.

Ing iman hiking, sampeyan bisa uga nemokke macem-macem setbacks. Banjur iku penting kanggo kelet kanggo Gusti Yesus. Yen sampeyan apa sing, iku bakal lunga lan iman dadi kuwat.

Ana rong jinis wong nalika pacoban lan kasangsaran. Salah siji wong ngungsi saka Gusti Yesus. Kapindho ngungsi menyang Gusti Yesus. Iki ora ngungsi adoh saka Gusti Yesus lan Mudhun adoh saka iman. Where tinimbang ngungsi marang Gusti Yésus lan dadi kuwat ing pracaya.

Nalika bayi bakal sinau kanggo lumaku, kang bakal gagal. Panjenengane bakal tiba lan dumunung. Nanging isih bakal wangkot tangi lan coba manèh. Aturan iki penting kanggo sampeyan. Iku uga sing tiba ing path saka iman. Ora ngapusi ana lan ana sedhih atine. Tangia, nyuwun pangapunten Gusti Allah lan nerusake karo Gusti Yésus.

Minangka tiyang pitados anyar lan sampeyan kudu mesthi iku sawetara karo gawan sing ora apik. Ing gati, iku bakal dadi kabeh tengen. Sampeyan kudu ndherek Gusti Yesus lan lumaku bebarengan karo Gusti Yésus. Iku ora apik ing bagasi kang bakal mbantu kanggo njaluk nyisihaken saka nalika wektu. Kabeh ora ilang bebarengan nalika ditampa Jahshua lan disimpen, nanging bakal ilang karo wektu. Iki sing kanggo tembung liyane disebut kasucèn.

Aku uga pengin sebutno ing konteks iki sing iku banget umum kanggo pracaya anyar cepet utawa mengko bakal njaluk serangan mangu dibalèkaké. Ya, iku ora mung umum, nanging tansah dadi! Iku bisa uga dadi awal, bisa teka mengko, nanging bakal!

Ing serangan mangu iki bakal mburi yen kita terus ngetutake Gusti Yesus utawa bali menyang urip lawas dheweke. Yen sampeyan milih Gusti Yésus minangka iman dadi kuwat lan bisa mbales mungsuhmu!

Langkah kapindho

Mulai mangan!

anak bakal mati yen ora njaluk pangan. Ing cara sing padha iku karo sampeyan. Sampeyan kudu pangan kasukman. Aja sampeyan iku, sampeyan bakal malnourished karohanen lan pungkasanipun mati karohanen ing pracayamu.

Carane kowe njaluk pangan? Sampeyan bisa njaluk pangan ing macem-macem cara. Antarane liyane iku, sampeyan bisa mangan dhewe. Sampeyan iki kanthi maca Kitab Suci. Yen anyar kanggo maca Kitab Suci, aku menehi saran kanggo miwiti ing Prajanjian Anyar (kang liyané ing Kitab Suci), lan maca ing Injil Markus. Iki kanggo miwiti. Banjur, mesthi, terus maca Kitab Suci kabeh.

Ana sing nyoba kanggo maca Kitab Suci saka tutup kanggo nutupi. Minangka tiyang pitados anyar, iki hard kanggo nindakake. Mangga maca terus bab saka Prajanjian Lawas (kang iku pérangan kapisan saka Kitab Suci), lan ing Prajanjian Anyar saben dina. Banjur sampeyan bakal weruh sing iman bakal tuwuh.

Sampeyan uga bisa njaluk pangan dening kang dadi! Apa sing njaluk dening arep pasamuwan Kristen sing martakake kabeh Sabda Allah lan Gusti Yesus Kitab Suci! Aku menehi saran sampeyan hubungi gréja ing dhaerah ngendi manggon. Ora kowe kanggo pasamuwan supaya aku bisa dadi seneng mbantu karo kontak sing. Utawa, yen sampeyan nguripake kanggo Kristen disimpen sing dipercaya. Dadi, kang mesthi bisa mbantu.

Apa kang ngerti yen Majelis nduweni hak kanggo sinau? - ngakeni Gusti Yesus, sampeyan ora perlu kuwatir.

Ing tataran katelu

Mulai Praying!

Lan aku ateges sing lagi free karo tutuk Yesus. Gusti Yesus wis disimpen lan kang

pengin tetunggalan karo kowé. Kepengin diajak kanggo sampeyan lan sampeyan njaluk diajak marang. Iki penting.

Yen tresna wong, apa mesthi ora gawe gaweyan diajak wong sing. Ing cara sing padha iku karo Gusti Yésus. Sampeyan ora perlu kanggo ketegangan utawa tension sembarang Otot agama. Ora, iku alam. Diajak wong saben dina. Ngomong sing duwe lan nglampahi wektu karo wong. Kang seneng.

Aku ora bisa njupuk munggah sak tenane kabeh Rahasia pandonga kene, nanging aku pengin kasurung karo salah siji bab: Gusti Allah kepengin panjenengan ndedonga. Gusti Allah iki kaping pirang-pirang ing Kitab Suci.

Ing bab 21 lan ayat 22, Gusti Yesus ngandika iki ing Injil Matius:

"Apa wae sing takon ing pandonga sampeyan bakal duwe, sing mikir."

Gusti Yesus ngandika, banjur kene sampeyan bisa njaluk jawaban kanggo pandonga bab apa-apa sing nyuwun!

Sampeyan bisa ndedonga marang Gusti Yésus, nanging Gusti Yesus uga nyengkuyung ndedonga langsung menyang Rama ing Gusti Yesus jeneng. Minangka prajanji jawaban kanggo pandonga! janji kuwi, Gusti Yesus ngandika ing Yohanes bab 16 lan ayat 23:

"Ing dina sing ora takon marang Aku bab apa-apa. Amin, Amin, aku pitutur marang kowé: Apa wae sing nyuwun marang Sang Rama atas jenengku, iku kang bakal menehi ".

Aja lali saos sokur marang Allah sing wis disimpen sampeyan. Padha saosa puji sokur kanggo apa Gusti Yesus wis rampung kanggo sampeyan. Mati lan ditangekake. Kang urip iki lan sing wis diapura kabeh dosa panjenengan. banjur

iki nyata kanggo sampeyan lan iman dadi kuwat.

Nalika ngirim sing takon? Jawaban sing njaluk Kitab Suci ing First Tesalonika bab 5 lan ayat 17:

"Padha ndedongaa, incessantly."

Ing tataran kaping papat

Kabaptis!

Ing Kisah Para Rasul bab 2 lan ayat 38 Peter panjaluk wong apa wong bakal:

"Petrus mangsuli, 'Padha mratobata lan padha dibaptisi ing asmane Gusti Yesus Kristus supaya dosamu bisa dingapura. Lan kowé bakal nampa Roh Suci minangka hadiah. ' "

Everyone banjur bakal mratobat, lan kabeh padha kabaptis. Sabdanipun Allah ngandika sampeyan kudu supaya dhewe bakal kabaptis. Yen gawe, sampeyan uga duwe janji: kanggo nyedhiyani sampeyan karo Roh Suci minangka hadiah! Ing Kitab Suci kaping klebu ing kawilujengan telu iku iki: tobat, baptis lan Roh Suci minangka hadiah.

Sampeyan kudu supaya dhewe bakal kabaptis ing asmané Yésus Kristus. Sampeyan mbaptis kowé ora ing sembarang jeneng pasamuwan, nanging ing jeneng Gusti Yesus. Lan kabaptis utawa kanggo apa pribadi, nanging isih ing Gusti Yesus.

Sampeyan kabaptis dening kang rampung nyemplungaken ing banyu lan banjur munggah maneh minangka Kitab Suci ngandika ing Rum bab 6 lan ayat 3-4:

"Apa kowe ora ngerti sing kabeh kita sing padha kabaptis ana ing Sang Kristus Yesus padha kabaptis ana ing sédané? Supaya kita, sarana baptising pati: disarèkaké karo wong, kita uga bisa urip anyar, kaya enggoné Kristus wus kawungokake saka ing antarane wong mati dening kamulyaning Sang Rama ".

Baptis punika pratelan saka lingkungan sing saiki dadi kagungane Gusti Yésus. Sampeyan kabaptis ana ing Kristus Yésus, kanggo tansah kagungané! Baptis punika tandha sing saiki wis mratobat marang Gusti Allah.

Ing Mark bab 16 lan ayat 16, Gusti Yesus ngandika:

"Sapa kang pracaya lan dibaptis bakal slamet, nanging sing sapa ora precaya, bakal diukum."

Ing tataran kaping lima

Kabaptis ing Roh!

Nampa Roh Suci minangka hadiah! langkah iki aku wis kena ing. Sampeyan perlu daya kanggo manggon dadi wong Kristen lan apa Gusti Yesus wis dhawuh sampeyan. Sampeyan uga kudu bantuan ing mate dina karo Gusti Yésus.

John bab 14 lan ayat 16-17, Gusti Yesus ngandika iki:

"Lan Aku bakal nembung marang Gusti Allah Bapakku, lan Panjenengané bakal menehi Panglipur liyane, supaya bisa tetep ana karo sampeyan, Roh Kayekten, kang donya ora bisa nampa. Kanggo donya ndeleng Panjenengané utawa mangerténi wong. Sampeyan ngerti wong, amarga tetep karo kowé lan bakal manggon ing uripmu. "

Punika ngandika sing donya ora bisa nampa comforter, nanging iku ngijini sampeyan kanggo pracaya marang Jahshua. Sang Roh Suci punika hadiah sing nampi kanthi pitados. Ing cara sing ditampa Gusti Yesus!

Sawise sampeyan wis nampa Roh Suci supaya sampeyan bisa miwiti ing ibu ngandika minangka ngandika ing Kisah Para Rasul bab 2 lan ayat 4:

"Lan padha kapenuhan ing Roh Suci lan wiwit guneman nganggo basa-basa liya, kaya Roh marang wong-wong mau pamicara."

Kabeh padha kapenuhan ing Roh Suci lan wiwit nganggo basa. Ibu ngandika liya ing Kitab Suci. Contone, ing Kisah Para Rasul bab sepuluh ing ayat 45 lan 46:

"Kabeh wong Yahudi setya sing teka karo rasul Pétrus pada nggumun

sing hadiah Roh Suci iki diwutahake metu ing bangsa-bangsa liya uga. Kanggo padha krungu wong-wong mau guneman nganggo basa lan ngluhurake Gusti Allah. "

Ing Kisah Para Rasul bab 1 lan ayat 8, Gusti Yesus ngandika:

"Nanging nalika Roh Suci rawuh marang kowé, lan kowé bakal padha dadi seksi-Ku ana ing kutha Yérusalèm lan ing Yudéa lan Samaria, lan marang bumi."

Langkah enem

Nekseni Yesus!

Ngomong liyane babagan kapitadosan wonten ing Yesus Kristus. Aja supaya iku kanggo dhewe. Sampeyan wis disimpen, kaapunten lan duwe urip langgeng. Ayo wong liya ngalami bab sing padha.

Ing Kisah Para Rasul bab 4 lan ayat 20 ngandika pratelan sange:

"We, kanggo kita part ora bisa nganggo apa kita wis weruh lan krungu."

Marang wong-wong liyane bab Gusti Yésus iki sing paling apik lan paling efektif kanggo poto-tuwuh lan dadi kuwat ing iman.

Nanging Saulus, lajeng saking Paul, iki disimpen, dheweke langsung wiwit kanggo mreksanono marang lan marang wong-wong mau bab Gusti Yésus. Minangka akibat saka iki, tak luwih. Sampeyan bisa maca ing Kisah Para Rasul bab 9 lan ayat 22:

"Nanging Saul dadi liyane lan liyane, lan wong-wong Yahudi kang manggon ing Damsyik, kaya kang mbuktekaken bilih Gusti Yesus iku Sang Kristus."

Aja isin Yesus. Nalika ngadeg kanggo kapercayan, wong bakal duwe bab sampeyan. Sampeyan wis kawujud dening Gusti Yesus.

"Kanggo apa jantung kebak, tutuk ngandika."

Gusti Yesus ngandika ing Lukas bab enem ing ayat 45. Yen ora ana kang kita ing-pecandu saka kuwi bal-balan, supaya kita ora masalah ngomong babagan karo kanca-kanca kita. Aku ora ing sembarang cara nggawe gaweyan. Iku mung mili ing. Saiki, mesthi, Gusti Yesus rubah gesang kita. ora kudu kita marang bab Gusti kanggo wong liya?

Langkah kapitu

Terus Gusti Yésus!

Punapa mawon mengkono: Terus Gusti Yésus! Aja apa njaluk sampeyan ninggalake wong. Panjenenganipun punika ingkang paling sing wis kedaden kanggo sampeyan!

Bakal kelet karo Gusti Yesus nganti mburi banget, sampeyan bakal Li vets makutha ing swarga! Gusti Yesus ngandika ing Wahyu 3 lan ayat 11:

"Aku bakal rauh. Terus apa sing kudu, supaya ora ana kang njupuk makutha. "

Kabeh pitu langkah iki mung awal. Iki ngendi mengkono:

- mate karo Gusti Yésus wis dipunwiwiti!



Christer Åberg

www.apg29.nu


Publicerades torsdag 3 oktober 2019 18:47:29 +0200 i kategorin och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 19 november 2019 20:50
Det är 4 barn och den yngsta har downs syndrom. Det är bara hennes egna barn de umgås med. Snälla om nån vill be att han tar sig ur detta. Hon hotar även honom. Han har magrat av o är mkt sliten.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp