Language

Apg29.Nu

Start | TV | Bönesidan | Bibeln | Läsarmejl | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Bangunan pencakar langit sing wis bisa crumbled

Ora ketompo carane sugih wong dadi "ndarbeni" kang mung panyimpenan sethitik seneng ing sistem komputer.

"Batal awis lan dadi Awis Smart!" ing kabeh mundhut kanggo bisnis. Iku mung ing bank-bank rakus sing entuk manfaat saka iku.


Av CashOnly
fredag 1 november 2019 18:17
Bok/Följetång

Bangunan ngendi American Express Kantor pusaté ing New York wis beda jeneng. Telung World Financial Center, American Express Tower, lan mengko 200 Vesey Street. Bangunan iki dirancang déning arsitek Cesar Pelli lan rampung taun 1986. rusak sak 11 September serangan lan padha ngungsi sementara kanggo ndandani. Tlatah iki minangka bagéan saka kompleks bangunan, Pusat Financial World. Sadurunge, sabanjuré lawang kanggo menara lawas kembar World Trade Center. 1993 detonated bom ing World Trade Center siji saka menara kembar. Iku nyoba gagal dening teroris kanggo gain siji menara ambruk ing liyane.

Minangka penasaran iku bangunan American Express biyen markas asil krisis financial bank bangkrut Lehman Brothers. Lehman Brothers iki dijupuk saka sawise bangkrut saka bank Inggris Barclays. Yen tinimbang wis katuntun utawa misdirected serangan teroris marang American Express mbokmenawa sampun saged kecaman. American Express yaiku perusahaan kertu sugih. Mungkin padha ing kasus nemen maneh wis sugih wiwit dhuwit digital sing bakal Pura musna kanggo kampanye teror tumata bisa marang bank-bank, pusat data lan perusahaan financial.

Ing donya cashless kabeh "witjaksono". Akun cashless sing komputasi witjaksono. 

Bangunan pencakar langit sing wis bisa crumbled rusak $ 100 ing ambruk cashless nalika "Richard sugih" bisa uga bakal kelangan yuta. Sampeyan bisa dibandhingake karo bagéyan kertas kang ngandika pinten wong ndarbeni. cd Paper bisa ditulis ing liyane, nanging ing akun basis komputer ana ing cashless lan banking musibah rampung guna. Ora ketompo carane sugih wong dadi "ndarbeni" kang mung panyimpenan sethitik seneng ing sistem komputer. Awis lan utamané emas lan salaka, Nanging, ceceg kanggo pasuryan sing, fisik lan nilai nyata.

Wis ing sawetara kahanan liyane (bom utawa pesawat) wis bisa diwenehi siji saka Twin Towers (sengojo utawa sengaja) kanggo tiba menyang sisih lan tresna American Express Tower? Apa kemungkinan sing teroris hijacked pesawat (sengojo utawa sengaja) wis bisa RAM markas American Express ing panggonan siji saka menara kembar World Trade Center? Carane bakal impact ing American Express, pelanggan kertu kredit, donya lan tampilan kontantlösheten? Penulis ora qualified njawab pitakonan iki luwih-luwih kanggo nyetel. Kabeh nuduhake carane ngrugekke sistem cashless terpusat kantor kepala dilindhungi lan pusat data.

Apa cara mendacious kanggo nyebut dhewe!

Punika conto cilik saka sawetara taun kepungkur ing koran sore ngendi loro koran lan Riksbank nyebut piyambak salah lan diedit nonton. Nanging ana ing Aftonbladet September pungkasan 2010. Artikel uga bisa maca sing awis bener tambah nganti 2008, Nanging, iku sawijining tugas menarik. Liyane iku propaganda. "The National Bank pracaya kang kredit SIM sing saingan langsung dhuwit kertas lan koin" wrote koran. Koran pipis kanggo miwiti karo mbokmenawa konsep kredit lan kertu kredit kene.

A wakil saka National Bank nuding metu sing awis wis taun tiba saka mlaku. Punika ing dina nalika sèket sejenis iwak

ana bab ilang. Senadyan kasunyatan sing artikel saged sinau iku Parlemen sing bakal invalidate dhuwit recehan lan Riksbank sing ngganti sistem pembayaran kanggo njaluk artikel roso kesengsem sing owah-owahan ing jumlah awis iku pembangunan diisolasi spontan. Wiwit wektu iku, bank-bank, politikus lan Riksbank steered aman awis kanthi tangan wesi dening kaputusan parlementer, penipuan lan propagada. Iki kaya diatur angkara bakal "prédhiksi" sing ana bakal luwih angkara lan banjur metu lan nglakokaké Kadurjanan sing padha sadurunge "mbadek".

Sing maca bisa mikir sing aku nggawe gunung metu saka spring. Nanging bagean cilik iki uga temenan minangka wulangan ing maca kritis. Apa iku pancene? Apa bener? Carane babagan nyoba kanggo ngapusi maca? Dadi siji kudu tansah maca supaya kang scammed. Sawise saben artikel maca sing arep ing limang menit tenang wonder apa kang katulisan mangkene bener nemen. Asring sampeyan bisa banjur liwat analisis ora banget jero nganakke sing ora. Iku ora angel kanggo prédhiksi mangsa nalika dhewe nggawe.

manipulating tembung

Soko sing kudu disebutake iku "play tembung" sing nggunakake propaganda cashless. Padha ngomong awis-free amarga muni liyane positif lan njaluk awis kanggo katon minangka soko sing paling cedhak kanggo Wewelak kasebut. Aku wis katon liwat nggetak lan tansah nggunakake cashless tembung. Iku iso dibandhingke kanggo prabédan antarane tembung Dibuwang kursi rodha lan kursi rodha. Nanging ing kasus terakhir, basa wis diowahi kanggo luwih apik.

Mung entuk manfaat praktis duwe ordvrängeriet nggunakake tembung awis free yen sampeyan saiki pengin katon ing informasi cashless amba positif (maca propaganda). Banjur sampeyan bisa nelusuri ing cashless tembung tinimbang cashless. Weruh mesthi sing akeh ora minangka panyengkuyung cashless indoctrinated uga kadhangkala nganggo cashless tembung.

A prank iku kanggo nggunakake tembung Inggris awis (awis) nalika ing kasunyatan iku temen teknologi cashless. Best of raping basa Swedia cukup, Swedbank lan liyane minangka Bank migunakake tembung awis pinter. Punika penawaran saka situs Swedbank kang.

"Apa ora njupuk metu dhuwit saka kertu debit nalika sampeyan toko ing nyimpen. Sampeyan ora duwe tiket ekstra kanggo bank. Sampeyan uga bisa mbatalake dhuwit saka ATMs. Nanging ora awis pinter."

Salah, yen bisa, malah luwih bodho telpon saka Internet jangkep dumspråket.

"Batal awis lan dadi Awis Smart!"

Nalar, siji bisa ngerti yen bakal ana awis pinter nggunakake minangka sethitik awis sabisa utawa luwih ana ing kabeh. Kanthi tembung ordlogik ala iki bakal ngleksanani tegese pinter kanggo mindhah minangka sethitik minangka bisa. Kang Maret pangan bakal keluwen piyambak pati. Waca carane nyoba kanggo ngapusi kita karo basa?

Sing wis wektu kanggo mbatalake dhuwit ing nedha awan?

Ayo kita mbaleni Swedbank petik ing bagean sadurungé.

"Apa ora njupuk metu dhuwit saka kertu debit nalika sampeyan toko ing nyimpen. Sampeyan ora duwe tiket ekstra kanggo bank. Sampeyan uga bisa mbatalake dhuwit saka ATMs. Nanging ora awis pinter."

Sampeyan ora pirembagan bab sing luwih ilang wektu alternatif kudu nggawe njengkelke akeh sacara dening njupuk metu dhuwit ing toko utawa vending machine. Bank asring near hasil. Ing mesin ATM lan nyimpen uga Queues. Ing bank dadi queues cendhek lan counters bank kurang sing liyane sing ngatur kanggo ngapusi wong kanggo mbatalake dhuwit ing panggenan liya. Nor temenan mesthi gadhah kanggo tuku Pack popok ing nyimpen lan nindakake watara mung kanggo njaluk awis. Sing liyane wong wiwiti tuku bar Candy banjur nyuwun SEK 200 ing awis, ing liyane whining nemu saka toko, lan iku bener ing bab hak. "Sing paling cedhak banking" ing kothak kantor

"Batal awis lan dadi Awis Smart!" ing kabeh mundhut kanggo bisnis. Iku mung ing bank-bank rakus sing entuk manfaat saka iku. Sayange, iku alesan sing bisnis harping ing kertu kredit. Iku sing paling trep kanggo mbatalake awis ing bank. Sampeyan ing paling bisa nggawa metu keluwihan sasi full kang ing wusana siji.

Sayange, jam bank mbukak lan kanggo nggayuh counters bank kanggo dangu temenan wong apa alangan dhewe wektu kanggo mbatalake dhuwit ing nedha awan utawa sawise karya. Asring, bank wis mung counter bank siji ngendi iku ing paling apik kanggo mbatalake awis. Sadurunge ana loro utawa telu. Contone, ing toko Grosir, iku ketok sing bakal mbukak awis ekstra nalika ana saiki dawa. Apa bakal bank aja padha? karya ekstra ing bank uga kauntungan yen soko kanggo hak utawa procrastinate.

Kangelan penarik dhuwit ing bank ora ateges mesin ATM lan menehi hasil pilihan apik. Iku mung nuduhake yen sampeyan sadar kontrol kabeh titik ngendi. Paling ora iki penarikan bank aman. Apa aku uga wani dadi privasi pegawe pasar sethitik, wong bakal bisa luwih apik karo dina apa luwih cendhek lan nedha awan maneh, banjur prakara bisa dileksanakake. Apa kedaden kanggo sing ngajokaken dina Maret sextim- tho?

perusahaan keamanan pribadi

Sapa sing ora duwe kakehan katon ing wong lanang utawa wadon ing seragam peteng mbeta sak tas keamanan abot karo awis. Sajarah Corporate sing topik takeovers lan gabungan. Salah sijine yaiku perusahaan keamanan abab (didegaké taun 1964) sawise sawetara taun dadi Partena Keamanan. Partena Keamanan wis ing siji didol kanggo Sodexho (Prancis), Falck (Denmark) lan Group 4 Securicor (UK).

Group 4 Securicor mbokmenawa luwih dikenal miturut G4S acronym lan depot awis perusahaan ing Swedia ngrampok dening helikopter rampokan. perusahaan tiyang sepah Inggris, G4S punika perusahaan keamanan paling gedhé. Internasional, perusahaan makaryakke ing luwih saka 100 negara.

Perusahaan iki dibagi dadi pirang-pirang sub-aktivitas.

Dikenal ing Securitas kantor pusat ing Stockholm lan makaryakke ing akèh negara. Perusahaan wis duwé sapérangan jeneng lan didegaké ing taun 1934 ing Helsingborg Erik Philip-Sorensen minangka Hälsingborgs jaga. logo kasusun saperangan telung titik abang minangka simbol kejujuran, vigilance lan helpfulness. Iku Melker Schörling, sing sak 1990 digawe Securitas internasional. Around siji saka millennium, Securitas mundut munggah perusahaan loro keamanan US amba Pinkerton lan Burns.

Securitas pamisah nalika ngedegaken didol menyang anak lanang loro. Nanging saiki disebut G4S iku bagéan manca saka "Securitas Sons warisan" (maca tuku). G4S iki disebut ing Swedia sadurungé Falck Keamanan. Iku wis kantor pusat ing Falck Hall in Stockholm. Falck Keamanan dikenal karo kasus pengadilan disebut goal Falck utawa goal Cam. Iki related kanggo bribery lan Stockholm Transport.

asli Loomis bisa ditlusuri manèh nalika American Lee Loomis didegaké Cleary Lake Comercial Company kang nggawa emas lan Penyetor ing Alaska. perusahaan Loomis kanggo transportasi kendaraan wojo (donya pisanan iki ènèng wong siji) tuku munggah bisnis padha saka Wells Fargo. Ing taun 2000-an awal klebu perusahaan Nggabung Securitas. Loomis mangkono Originally perusahaan Amérika ing mangsa dadi perusahaan Securitas.

Perusahaan jawab awis loro paling gedhé ing syarat-syarat circulation saiki Loomis lan Norwegia Nokas. A bagean gedhe saka tanggung jawab kanggo awis pinunjul lan manajemen duwe loro

tanggi. Norway lan (minangka bakal kita waca mengko ing buku) Finland dening Swedia ngidini privatized Finnish ibukutha prodhuksi awis Swedish. Iku edan ora duwe lengkap kontrol nasional lan negara liwat awis ing lan liwat Swedia.

Nokas didegaké ing taun 1987 minangka Guard Service saka Heine Wang. Operasi sing conducted utamané ing negara Nordic lan iki markasé ing Tonsberg. Nokas Reserve Gothenburg iki biyèné dikenal minangka Skandia Reserve. jawab awis Nokas ing Sverge naté kondhang minangka G4S. Nokas uga ndarbeni 1995 didegaké Swedish Bevakningstjänst (SBT), kang dadi perusahaan keamanan paling gedhé katelu ing Swedia. Manajemen Coin ditangani asring dening bisnis cilik. Swedia wis melu ing babagan wujud saka awis ing donya. kabeh

Mulane macet ana cara disambungake, Securitas, G4S-Falck Loomis- Nokas.

Kadang macet perusahaan keamanan lan pepanggihan bebarengan. Kjell Lindskog didegaké ing taun 1995 perusahaan SQS Keamanan Qube System. Lindskog nemokke tas safety nganggo mangsi lan elektronik kang perusahaan iki pisanan nggunakake. teknologi Safety wis klebu GPS lan werna saka tinta. Lindskog uga wis dibangun montor balap lan nemokke Varian saka raket tenis lan cagak ski. Survey of perusahaan lan hubungan Teknologi wis mesthi wis kurang bingung kanggo maca kang ana penulis ing awal.

Ing Van mbeta trumpeting awis evoking huruf gedhe sing iki mobil saka Securitas lan Loomis. Iku bakal mesthi Panggenan jeneng perusahaan sing. Nanging karo sehat kabeh awis negara bisa digunakake mobil ditandhani Neutral sing ora tarik manungsa waé kanggo awake dhewe. Ora ana siji ngirim tenan ndeleng yen ana van keamanan utawa mobil kebak kothak woh. Staff ora bakal kudu duwe sandhangan karya ditandhani karo sembarang jawab awis jeneng perusahaan. Padha kudu bisa kanggo ngenali piyambak kasebut kanthi aman. Wiwit learning kopi rauh ngenali dhewe "wong awis." A dandan katelu bakal kanggo nggawe bali tas sethitik luwih netral lan "siro".

Ana akeh sinau saka operasi ndelok nyata-urip. Where roto ora watara ing mobil olahraga biasa sing la James Bond. Ing montor ana ing sanjabaning resik mobil kulawarga nanging ing hood lurks motor ing syarat-syarat machinery penuh lan uga-maintained. Apa ora ateges sing kudu tansah drive watara awis ing mobil biasa. Ing Van sing mesthi biasane luwih praktis. Operasi awis pamaréntah bakal mung diijini break malah dhuwit, nanging negara kudu mesthi bakal disiapake kanggo langsung

inject dhuwit anyar yen perlu. Ing bank-bank bakal nyegah saka manfaataken sistem Manajemen awis kang wis kedaden sadurunge.

EMV - "Kind Balung"

EMV minangka standar global kanggo kabeh pembayaran kertu. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo pembayaran mobile mobiles ngandhut teknologi padha. jinis teknologi seluler pembayaran padha EMV. standar uga duwe jeneng liya ing negara lan uga ditrapake kanggo teknologi contactless ngendi maca ing kadohan saka kertu maca. Standar mbutuhake loro smartcards biasa lan teknologi contactless dianggo bebarengan. Ana cara kanggo njaluk adoh saka kertu belang Magnetik. EMV stands for Europay, MasterCard lan Visa kang ana perusahaan sing wiwitané tuwuh standar. teknologi iki pisanan dipigunakaké ing Prancis, 1992.

Ing kertu EMV belang Magnetik mangkono tansah diganti dening chip lan PIN dibutuhake. kode bisa ngetik salah siji liwat kertu maca, liwat tampilan cilik ing kertu utawa nggunakake istilah software "keyboard terpadu" disimpen ing kertu katampil ing apparatus maca. MasterCard lan Visa pasukan saka sade perusahaan teknologi anyar iki dening pedagang nggunakake magnetremsetekniken lawas dicekel tanggung jawab dhuwit ing kasus penipuan. Iki wis strangely ora ditampa dening Amerika Serikat minangka negara mung ing donya. Visa wis makarya kanggo akselerasi transisi kanggo teknologi EMV ing Amerika Serikat kalebu

18 EMV - "Kind Balung" soko disebut Teknologi Program Inovation. Sertifikat digawa metu dening soko disebut EMVCo.


Publicerades fredag 1 november 2019 18:17:29 +0100 i kategorin och i ämnena:


0 kommentarer


Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 15 november 2019 12:40
Åh stora Gud, älskade Gud. Jag ber för att min impotens ska bli botad. Guds vrede blev så tydlig för mig när undersökningen visade positiv till 7 könssjukdomar. Jag ber med hela min själ, bota mig.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp