Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

kudung punika pratelan Islam

Kudung lan rasukan nekseni yen lagi Muslim.

A girl ngagem kudung a - kudung punika pratelan Islam

A girl ngagem kudung a.

Nalika enom wadon Swedia dadi Muslim, padha njupuk banjur cepet menyang kahyangan Muslim. Padha ora nindakake iki sadurunge padha Muslim. The Selendang utawa kudung wis mangkono dadi pratelan sing saiki lagi Muslim lan dadi kagungane Islam.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
söndag, 22 september 2019 14:12
Apg29

Biasanipun werna pemandangan

Aku manggon wolung kilometer saka Forserum. Ing Forserum manggon akeh Muslim. Nalika aku teka kanggo Forserum aku ndeleng langsung saka mobil wanita Muslim lumaku ing lurung-lurung. Iku pemandangan werna umum. 

Aku bisa ngerti sing ana wanita Muslim? Aku ndeleng iku ing sandhangané. Padha duwe scarves ing sirahe lan sandhangan lengkap. Mulane sandhangan sing nyekseni yen lagi Muslim. 

Aku weruh wong-wong sing ora duwe sandhangan iki, aku mikir ora amarga lagi Muslim. Ing tembung liyane, sandhangan pratelan sing lagi Muslim. Padha nuduhake donya sing lagi Muslim. 

Nutupi sing rambute lan dodo sing

Ngandika ing Qur'an sing muslim wanita ngirim surat sing rambute lan dodo karo selendang utawa kudung. Kanggo ing cara kanggo nuduhake sing lagi Muslim supaya wong ora bakal miturut website Muslim islam.se molest wong. Mangkono rudo pekso wong. Padha bakal nuduhake yen padha ora babu utawa wong kang ora pracaya iku free kanggo wong kanggo molest lan rudo pekso.

Quran: Lan ngomong marang wanita pracaya padha kudu murah kang ndeleng lan njaga pribadi bagean lan ora kanggo nuduhake luwih saka adornment sing saka decency uga katon; Mulané wong-wong mau tarik veils sing (Khimar) supaya bosoms ...

Iku ayat iki, nomer 31 saka bab 24 Quran kang, kang basis kanggo nganggo kudung. Nalika Muslim ngrembakaken ayat iki nyebataken tembung Khimar diterjemahaké minangka "kudung". Mohammed Knut Bernström nulis iki ing Referensi kanggo ayat ing maknane saka Quran:

Karakteristik Khimar (plur. Khumur) nyukani arti kudung sing wadon Arab sadurunge lan sawise tekane Islam ing sajarah wis pakulinan kang Masang rambute. Miturut commentators klasik rusak kudung liyane utawa kurang ornamental, kahanan nggandhol mudhun maneh lan amarga apparel wanita ing fashion banjur berlaku klebu urip décolletage ngarep, ana dhadha sisih bar. Ing wanita sing takon kene apa kanggo ndhelikake karo bantuan saka Khimar a.

nutupi sirah

Salah commentators klasik minangka Bernström nyebutke punika Ibnu Kathir (d. 1373) penjelasan tembung Khimar nggantosi soko sing isine lan sing digunakake kanggo nutupi sirah. Masang geber tegese kanggo narik iku watara lan wis aman. Iki bakal rampung liwat gulu lan dodo supaya apa bisa katon saka wong-wong mau. Ibnu Kathir uga nyebut nabi saka bojo Islam Muhammad kang 'A'ishah:

Uga rahmat Allah marang wong-wong wadon saka emigrants awal. Banjur Gusti Allah déwé ayat: 'Mulané wong-wong mau tarik veils sing kanggo nutupi bosom' padha nyuwek-nyuwek bodices lan sijine ing wong-wong mau.

Tujuan saka kudung lan sandhangan Muslim iku padha ora narik kawigaten manungsa waé. Nanging Aku pitutur sing ngelawan. mripat kawula sing digambar langsung kanggo sandhangan lan veils dening wanita Muslim nyandhang. Padha ngadeg metu ing akeh. 

sugih wanita

Kanggo motong bakal dianggep bener sawetara kahanan sing kudu ketemu. Iki kalebu:

  1. Iku bakal nutupi kabeh awak, kaya ing ndhuwur.
  2. Sampeyan ora bisa ngirim lan adornment ing dhewe. The buntel Ing tembung liyane, ora tarik manungsa waé bayangan dhewe, kang mesthi salah siji saka connotations saka ayat 24:31.
  3. Sandhangan ngirim ora transparan.
  4. Wong sing arep ngeculke lan ora Dodge liyane supaya padha nuduhake formulir awak utawa wewangen.
  5. Padha ora ngirim meh podo sandhangan wong utawa sandhangan saka kafir.

sandhangan wong kang

Companion Abu Umamah marang wong krungu Nabi Muhammad - saw - ngomong:

Njamin kula enem iku lan aku bakal njamin sampeyan Paradise: nalika siji sing nganggo, kang ora bakal ngapusi; kang kapasrahake soko wong ora bakal ngulungaké dateng sing; yen ndadekake janji kang ora break; murah mata; terus bali tangan lan nglindhungi pribadi [awak] bagean.

Kaya ana aturan carane sugih wanita kudu supaya dadi bener, ana uga ketentuan kanggo klambi khusus wong kang. Iki kalebu sing padha diijini (halal), kang tegese contone sing padha ora kudu digawe saka sutra utawa ngemot emas nalika rong bahan sing dilindhungi undhang-undhang kanggo wanita. Padha uga ora dadi lancip utawa transparent supaya padha nuduhake salah siji bagéan awak Mannan ora kompatibel (awrā '). Padha ora kudu niru wong kafir sandhangan lan dianjurake (mustahabb) kanggo nyandhang sandhangan putih. Kajaba iku, iku uga pareng kanggo nyandhang sandhangan sing ngadeg metu ing cara sing padha tarik manungsa waé kanggo awake dhewe lan kanggo operator kesuwur lan misuwur iku.

bocah cilik nganggo veils

Padha ngomong yen anak teka menyang remaja, padha nyandhang veils iki, nanging aku kerep ndeleng bocah enom nganggo veils. Ing cara iki, anak wis dadi sexualized lan dijanjèkaké kelingan marang Allah. 

Nalika enom wadon Swedia dadi Muslim, padha njupuk banjur cepet menyang kahyangan Muslim. Padha ora nindakake iki sadurunge padha Muslim. The Selendang utawa kudung wis mangkono dadi pratelan sing saiki lagi Muslim lan dadi kagungane Islam.

Mona Sahlin lan Lena Hjelm-Wallens scarves

On September 11, 2001 weruh serangan teroris elek ing Amerika Serikat sing matèni nganti 3.000 Amerika lan digawe perang liyane elek. Nalika nindakake anggota Government Mona Sahlin lan Lena Hjelm-Wallén menyang masjid Swedish karo syal ing sirahe. Iki upset mesthi akeh lan bisa koyone kaya tumindak boten. 

Yen jenis, ora luwih conspiratorial, iku mbok menawa kanggo nuduhake dhukungan, nanging saiki selendang iku pratelan saka iman Muslim, kang kita wis rembugan ing rinci ing artikel iki, kang ana wulune sing apa-apa nanging pratelan kanggo iman Muslim! 

Apa sampeyan mikir Muslim mikir nalika padha weruh wong loro selendang anggota dihiasi pemerintah? Padha panginten padha Kristen? Utawa diarani wong Muslim? Padha ngalangi paseksiné dening Shawls sing padha Muslim.

Paseksi sing Mona Sahlin iku Muslim

Nanging kasunyatan iku ana seksi, utawa ing paling Petunjuk sing Mona Sahlin iku bener Muslim. sing ngomong ngono asalé saka wong wadon Muslim Nalin Pekgul madhep pemilihan umum:

"Wong Mona Sahlin, contone, sing bakal obah liyane Tensta awit kowé mikir dheweke jaminan saka hak liyane dadi ing negara iki saka mbok menawa akeh Muslim sing tau obah."

Kula kandel. lan:

"Aku seneng banget dheweke (Sahlin) menang dhaftar amarga aku pracaya iku, aku bisa ngedol sembarang ing Tensta, nanging Mungkin aku ora bakal ngedol sembarang Muslim ing cara sing padha"

Kula kandel. 

State Visit kanggo Iran ing 2017

Ing sambungan karo riko pemerintah kanggo Iran ing Februari 2017 digawa wadon mentri kudung. Iki mesthi banget aneh diwenehi sing peserta wadon ing kunjungan negara liyane 'ora felt kepekso kanggo nindakake padha. 

Dadi soko unik kanggo duta Swedish. Iki ana apa-apa luwih saka expression saka simpati utawa flattery? Apa pratelan marang iman Muslim?

Ann Linde kudung marang privasi dheweke

Ing saiki Menteri Luar Ann Linde Perdagangan nganggo kudung ing Iran ngunjungi 2017.

Akeh bungah mesthi kabar sing Margot Wallström bakal mundur, nanging kabungahan iki cukup short diwenehi sing Commerce Ann Linde eftertädde dheweke. 

Wong ing riko kanggo Iran ing Februari 2017 lan veiled piyambak (https://media.publika.md/en/image/201702/full/_94625808_annlindeirna_41696400.jpg) bebarengan karo mentri wadon liyane. Ngelingi dheweke njupuk kudung supaya iki menehi Petunjuk dheweke ora bot-sih ing konflik antarane Israel lan Otoritas Palestina. 

Dheweke mesthi marang mung demokrasi Timur Tengah kang, Israel lan dadi ing HBS leluhur Margot Wallström kang.

taun palestinavän

2011 diangkat Association Palestina Ann Linde "taun Palestina" karo statement ing ngisor iki: 

Ann Linde, liwat karya lan pengabdian, ndlajahi ing Palestina lan Israel, kontak lan diskusi karo loro katelu sing, nandheske kahanan Palestina 'karo Lucidity, kajelasan lan wani, mentas minangka pengakuan Yerusalem Timur minangka ibukutha saka mangsa Palestina negara lan pangenalan Palestina minangka nomer anggota 194 PBB. perjuangan Ann Linde kang rukun lan kaadilan tansah kedah fokus ing hukum internasional lan prinsip hak manungsa.

kudung marang apa iku privasi Timur Tengah, dheweke commerce obah. Wong kene dheweke ngandika ing dalan demokrasi ing Tel Aviv ing 2008: 

"Ing konflik antarane Israel lan Palestina prasyarat paling penting kanggo tentrem iku pendhudhukan Israel ends, iki tombol kanggo kabeh Wétan Tengah bisa dikembangaké ing arah tentrem."

Kabar sing dheweke ngandika "Palestina" minangka negara wis ing 2008, rong taun sadurunge pamaréntah sosial demokratis dikenali minangka negara, sanadyan iku ora negara.

kudung ora bisa nylametaké panjenengan

Ing Tehran, Iran dadi wong wadon ing 2018 dihukum rong taun ing pakunjaran, kanggo angkara Muslim kanggo publik dibusak kudung kang . Rong sasi dipenjara 30 wanita ing latar sing padha gelem nganggo jilbab ing. 

Angger-anggering Toret ing nganggo kudung kanggo loro wanita Muslim lan non-Muslim ing Iran wis ing pasukan wiwit 1979th revolusi Islam getih 

Ayo kula ngomong iku cetha: kudung ora bisa mitulungi kowé. Nanging, iku sarana kanggo nindhes lan subjugate sampeyan, apa sing Muslim utawa ora. 

Mung siji sing tenan bisa nylametaké panjenengan lan sijine sing rampung free Kristus Yésus. 

Gusti Allah tresna sampeyan

Gusti Allah tresna kabeh wong, nanging ora kudung bisa salah siji disimpen utawa ndadekake keparenge Gusti Allah. Sampeyan kudu bisa disimpen lan saestu mangga Allah, sampeyan kudu nampa Putra Gusti Yesus Kristus kang dikirim menyang donya mati ing salib kanggo nyimpen.

Yesus punika urip iki - wis tangi saka ing antarane wong mati. Nalika nampa Dèkné bakal disimpen lan gratis. Gusti Yesus Kristus tenan mranata wong free.

Bible

Kitab Suci uga nuduhake kudung utawa selendang, nanging ing babak iku cetha sing ana hukum tanpa adat. Gusti Yésus wis digawe wong free, ora amarga lagi sepisan maneh arep sijine ing panangkaran, nanging padha tetep free.


sumber:


Publicerades söndag, 22 september 2019 14:12:52 +0200 i kategorin Islam och i ämnena:


10 kommentarer


x
Sam G Ö
söndag, 22 september 2019 18:12

Palestina är inget land och det finns inga palestinier, de är alla araber.

Svara

x
bo svensson
söndag, 22 september 2019 18:30

VILKEN VILLFARELSE .
DET ÄR INTE KLÄDERNA SOM AVGÖR VAD DU TROR PÅ.
EFESEBREVET 6 .

Svara

x
Sven Thomsson svarar Sam G Ö
måndag, 23 september 2019 08:44

Du har rätt, Sam GÖ
Palestina är inget land. Det hjälper inte att vår förre utrikesminister, Margot Wallström har erkänt Palestina som stat. Hon och de övriga sossarna kan göra det hur många gånger som helst. Det landet finns inte i alla fall.

Svara

x
Sven Thomsson svarar bo svensson
måndag, 23 september 2019 08:53

STACKARS MUSLIMER!
De är så vilseledda och förförda av sin villolära. När jag ser muslimska kvinnor med sina slöjor, burka och kjolar som når till fötterna blir jag beklämd.

Jag tycker så synd om dem. Jag brukar tänka: "Arma människor som är så förvillade. Om de tog emot Jesus skulle de bli befriade från sin falska religion."

Svara

x
Troende svarar bo svensson
måndag, 23 september 2019 20:19

Jo, när det gäller den Gudsfönekande religionen islam, är det deras yttre, som visar vad de tror på.
Andra religioner har ju också avvikande kläder, men de är inte så aggressiva och föraktfulla. De tvingar inte heller vanliga människor.

Du får läsa på mer, bo svensson !

Svara

x
Sven Thomsson
måndag, 23 september 2019 21:03

Gud älskar muslimer, men hatar deras lära och religion. Herren har sagt: "Du ska inte ha andra gudar jämte mig". Men muslimerna har Muhammed och Allah, som är deras gudar.

Jesus vill, att muslimer ska bli frälsta och en del blir det. Men när de konverterar till kristendomen blir de hotade och förföljda av sina trosfränder, ja till och med av sina egna familjer. Det är synd om dem, för de får lida för sin tros skull.

Men vi får tacka Herren för de muslimer som tar emot Jesus. Om de håller fast vid Honom, kommer deras namn aldrig att utplånas ur Livets bok. De kommer till himlen.

Svara

x
Sam G Ö svarar Sven Thomsson
tisdag, 24 september 2019 10:17

Du har rätt att Gud älskar muslimer, men de tillber en avgud. Vi får be för dem att de får uppleva Kristus Jesus.

Svara

x
Adilce Schmidt Lindgren
tisdag, 24 september 2019 17:20

Gud älskar muslimer, men hatar deras lära och religion. Herren har sagt: "Du ska inte ha andra gudar jämte mig". Men muslimerna har Muhammed och Allah, som är deras gudar.
Precis som de använder sjal eller slöja, människor kan se att de är muslimska Jag tro att vi borde använda bibeln. Ta med oss Bibeln när vi går i kyrkan,de kan se att vi är kristna.





Svara

x
Tommy
tisdag, 24 september 2019 18:31

Det är synd det där med Kläd kod. Bara Iran, Muslimska landet så ändrades Klädkoden. Men innan dess kunde man ju inte se i yttre mening vad de trodde, om de var muslimer. Tvång är alltid fel. Fria Viljan hos människan måste finnas. Vare sig vad människan än tror på. Paulus talar väl om hur Kvinnan skall täcka sitt hår i något av breven om vi går åt andra hållet. Det jag är mest rädd för egentligen, är inte kläder, vad de egentligen tror på. "Det kan vi inte heller Tvinga fram." Men det är ju bara ett Andetags avstånd vad som hände forna Jugoslavien. Fredliga vänliga Grannar, börja skjuta på varandra. Så här i Europa. Sånt vansinne kan ju faktiskt bryta ut. Alltså fina vänner innan och barnen lekte med varandra, trots olika tro. Kanske vi har ett Osynligt beskydd ännu, som vi aldrig tänker på över Sverige, Guds Änglar som beskyddar från ett sådant vansinne igen i EUROPA.

Svara

x
Troende
söndag, 29 september 2019 05:28

Dessa kvinnor som har slöja m.m. har ju också själva ett personligt ansvar. Lägg inte hela skulden på förtrycket på de muslimska männen.

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 22 november 2019 13:02
Jag önskar förbön. Jag har sökt ett jobb som jag vill så gärna ha. Jag går och tänker på det hela tiden!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp