Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

munggah Swedia lan populasi - Part 2

Siji bisa ngomong sing kita wis ngalami munggah lan tiba loro Swedia.

munggah lan tiba Swedia.

Kakaisaran Romawi munggah lan tiba punika konsep menowo. Iku bab carane kekaisaran donya iki teka kanggo dadi gedhe lan unggul, nanging uga bab carane banjur ambruk.


Av Holger Nilsson
torsdag, 30 januari 2020 12:54

Kurangé populasi Swedia

Swedia wis ganti, iku ora ana maneh ngarep wong lawas kang.

Siji bisa ngomong sing kita wis ngalami munggah lan tiba loro Swedia.

Kakaisaran Romawi munggah lan tiba punika konsep menowo. Iku bab carane kekaisaran donya iki teka kanggo dadi gedhe lan unggul, nanging uga bab carane banjur ambruk.

Wong-wong ngadeg metu saka ngeyek mabuk ing 1800-an lan negara kesejahteraan sing digawe sak taun 1900-an, ana paseksi apa bisa kelakon kanggo negara.

Ing dekade anyar, sayangé, minangka paseksi marang apa bisa kabongkar. Watu pondasi masyarakat, marriage wis diganti dening sambungan ngeculke, kulawargané bejat ngendi anak papindhahan akomodasi lan transportasi antarane macem-macem omah-omahé.

Aman amarga sing kudu ditambahake sajrone sawetara taun pisanan gesang anak kang wis gonjang-ganjing. Experts setuju yen taun awal dhasar kanggo pembangunan wong. anak sangsoro lemah aman, ana resiko gedhe sing padha dadi wong aman lan aman ing mangsa.

Saben taun kira-kira 50,000 anak saka divorce tuwane '. Mengkono taun sawise taun sawisé taun lan tearing tatune gedhe ing masyarakat, kang ora sugih ing donya bisa waras. Anak digawe pain utama sing angel waras lan akèh anak manggon karo pitakonan apa iku fault sing iku nguripake metu minangka padha.

Marriage iku salah siji basis needed kanggo masyarakat stabil. basis liyané yaiku sinau apa hak lan apa salah. Malarapan penting kanggo masyarakat fungsi. Kita waca ora mung kanggo hukum, nanging utamané ing kompas internal - nilai sing apik, loro kanggo individu lan kanggo wong-wong sak.

utos

Gusti Allah wis diwenehi sawetara tembung dhasar prasaja kanggo manungsa, lagi ora akeh, padha mung sepuluh ing nomer. Yen wong donya kita wis dijupuk wong kanggo donya wis rampung beda!

Siji bisa takon apa salah karo conto sing kanggo ngurmati bapa lan biyungé?

Sampeyan ora bakal matèni - iku ora apik kanggo wis mbusak kanggo wong?

Sampeyan ora bakal nyolong - carane idyllic ora bakal masyarakat kono ora nyolong siji?

Sampeyan ora bakal goroh marang Paduka pepadhamu - kawulo lan dakwaan - carane akeh durung rusak dening iku?

Sampeyan ora laku jina - ana apik ing toko supaya!

Apa resistance kuwi marang pepakoning Allah iku wong kang paling apik?

Sampeyan mung pengin urip dhewe

Iku utamané bab ora kepingin njupuk Allah sing urip, wong mung arep kanggo urip piyambak lan ora kanggo yakin ing siji Gusti Allah. Iku bakal wadhi kanggo kudu ngitung ing wong - supaya kita ngilangi pikirane bab Gusti Allah - dadi akeh pamikiran lan makarya kanggo.

Antarane wong-wong sing wis rampung, iku sawetara politikus sing di-push kanggo dechristianize Swedia. Utamané ing 60-an tindak ing nyerang kanggo ngilangke warisan Kristen. Banjur uga conducted usulan paling gedhé conducted ing negara kita (1963); populasi banjur bab 7,5 yuta. Saka cacah iki mau, rong yuta satus ewu (!), Sing wrote ing topik konservasi Kristen ing sekolah!

Nanging politisi kontemporer njupuk ora akun saka support gedhe kanggo tetep ing ajaran Kristen ing sekolah - iku isih adoh. Iki kaputusan paling serius sing wis dijupuk ing negara iki!

Carane akeh milyar wis masyarakat biaya, lan carane akeh wong ngrusak sing diindari, ana data ora. Ing dina pangadilan, kabeh jalaran anduwèni dhampak gedhé iki digawa karo wong, teka kanggo cahya.

Regime sing ana banjur wis rubah menyang lam akeh sekolah. Siswa usil saben hard liyane, sawetara wis milih kanggo njupuk urip, anak telu minggu makes! Others ora dipengini kanggo sekolah tanpa truancy. Guru kaancam dening siswa lan asil sekolah wis tiba banget.

Wong-wong aran Samsaya Awon

Wong-wong sing gerah, klinik-klinik kejiwaan sing queues dawa kanggo nyoba kanggo bantuan wong ing perlu. Ing release penet saka 2015, kita maca:

"Ing 23 taun, nggunakake obatan psikotropika wis tambah dramatically antarane wong enom. Dening adoh paling gedhé yaiku munggah saka antidepressants, kang tambah 140 melu antarane wanita 15-19 taun lan 70 kaping antarane wong ing klompok umur padha. "

Coba njupuk iki tokoh ngalami 70 kaping lan 140 kaping nambah!

ala

bebayan njupuk liwat ing masyarakat: panganiaya ing lurung-lurung, rojo pati, perkosaan, mobil nyetel ing geni. wong enom kriminal malah sadurunge padha sekolah rampung, kita krungu bab rojo pati digawa metu dening anak. Ing sawetara tetanggan bisa ora ambulans lan geni ketik tanpa ngiringan polisi.

Politikus anjog kudu direksa dening pengawal keamanan, politikus lokal kaancam pati ing media sosial.

Villas lan Apartemen kudu diwenehi weker efektif kanggo njaga pengunjung bayangan adoh.

Swedia milih kanggo lumaku adoh saka Gusti Allah - asil iki anduwèni dhampak gedhé.


Publicerades torsdag, 30 januari 2020 12:54:28 +0100 i kategorin Gästblogg och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Tältmöte med Christer Åberg - Tisdag 4 augusti 20120


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 5 augusti 2020 17:43
Jag behöver förbön gällande mitt röksug. Jag har varit rökfri några veckor nu men jag håller på att bli tokig av röksuget. Be att Gud hjälper mig, jag vill inte ta en cigarett....

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp