Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Viktigt meddelande: Ta emot Jesus, då blir du frälst och räddad och får alla dina synder förlåtna!

Sister Zipora lan sesanti Rachael kang pengangkatan

"Apa kowe, kok cepet-cepet ora evangelism? Bisa ora ndeleng? Boten wonten wektu!"

Bibit dandelion

Kabeh ketoke dadi normal, ora ana ngandika utawa martakaké bab pengangkatan. Everyone ketoke disibukaké karo urip dhewe. Banjur dumadakan ana pengangkatan.


Av Nils
söndag, 15 december 2019 00:57

Aku takon, lan nalika kita takon teka nalika Gusti Yésus Kristus, lan malaekat kaetung ing kamar. Nalika Michael lan Gabriel, lan padha paving dalan kanggo kamulyan King nalika Panjenenganipun teka. Gusti Yesus ana susah banget. Sesambat lan nuduhake apa iki kedados ing langit rong dina kepungkur.

Gusti Allah banjur paring supaya malaekat ndamu slompret pungkasan. Nalika malaékat mau kanggo jotosan saw Yesus ing bumi. Panjenenganipun weruh cabul, laku jina, ala, wong wis ora manungsa waé kanggo Gusti Allah.

Nalika Gusti Yesus mirsa, Panjenengane kesusu kanggo kaki karo Bapaké, sumungkem lan miwiti nangis, lan takon kanggo liyane wektu lan ngandika:

"Padha lagi ora siap!"

Gusti Yésus terus mbengok supaya akeh, lan Rama dadi welasan ndonya, nanging ngandika:

"Ing wektu wis teka!"

Iku kesel postponing.

Nanging bapakné banjur matur marang malaekat:

"Stop!"

angel durung jotosan slompret, nanging tetep ing posisi sing padha. Gusti Yesus banjur ngandika, sing wis dijupuk Panggonan rong dina sadurungé. Gusti Yésus terus mbengok lan ngandika:

"Apa jenis jantung apa padha? Stone Ati? Yen aku wis teka rong dina sadurungé, akeh wis ngiwa, uga sawetara anggota kulawarga. Dina bakal dadi dina ing sangsara gedhé."

Ngandika,

"Anak O My, teka kanggo kula saiki. Ing Mangsa Kasangsaran gedhe bakal dadi elek. Aku janji ora kanggo ninggalake utawa ninggal sampeyan, nanging kok wis ninggal Aku? Kula pines jantung kanggo anak kawula kiwa kula!"

Kekasih, wengi pungkasan aku wahyu saka pengangkatan. Aku weruh bumi banget sibuk karo aktivitas. Iku kabeh bakal terus kaya ènèng kabeh bebarengan. Aku kapandeng alon mlaku mudhun werna kita, seneng nalika aku noleh kula, Gusti Yesus. Ngandika,

"Apa kowe, kok cepet-cepet ora evangelism? Bisa ora ndeleng? Boten wonten wektu!"

Kabeh ketoke dadi normal, ora ana ngandika utawa martakaké bab pengangkatan. Everyone ketoke disibukaké karo urip dhewe. Banjur dumadakan ana pengangkatan.

Aku weruh sing kedaden ing Minggu, lan akeh padha kiwa konco. Ing greja mung pastur lan bojoné ditarik munggah, wong-wong mau mung setya. meteng Maternal ilang, nanging padha tetep.

Aku banjur weruh Kristen sing panginten padha setya, nanging padha ninggal, lan padha muter kang dosa sing kacathet. Aku weruh pastur sing wis ana nalika piyambakipun pikantuk muter dosa sing nyebabake kang tetep. Panjenenganipun wiwit padha surak-surak:

"Oh ora. Ooh!"

"Mulane dadi kowé uga siap: kanggo ing jam kayata kowé ora mikir, Putraning Manungsa rawuh!" Matius 24: 44

"Elinga Lot hustru.den sing ngupaya kanggo gain urip iku bakal kelangan nyawane, nanging sapa kang kélangan nyawané, iku bakal nylametaké nyawané!" Lk.17: 32, 33

Publicerades söndag, 15 december 2019 00:57:16 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 31 mars 2020 16:48
Bed för mej!Har det dåligt ekonomiskt nu på grund av sjukdom,har satt ut lite saker till försäljning so ja inte behöver.Bed till herren att ja får sälja allt så ja får råd med mat,kläder,skor,mm

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp