Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Himlen TV7

Therese Basourus Ivarsson Ing kursi ngarep - Diagnosis MS nganti 17 taun, dina iki sehat banget

"Therese didiagnosis ngalami Multiple Sclerosis, MS. Sertifikat medis kasebut ora bisa diobati, nanging dheweke ngalami mukjizat nalika Yesus nambani dheweke."

Program Ing kursi ngarep saka Himlen TV7 karo Per Åkvist.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
torsdag, 19 november 2020 14:29

Ing seri "Ing kursi ngarep", Per Åkvist njupuk wong sing apik nganggo mobil sing nyenengake lan ngobrol karo dheweke nalika arep ngopi.

Crita urip wong bisa menehi rasa nyaman lan kekuwatan kanggo wong liya ing sekitar. Tindakake nalika tamu saka macem-macem latar crita bab pengalaman babagan Gusti Allah. Endi papan obrolan sing luwih santai tinimbang kursi ngarep?

Host Per Åkvist muter ing mobil olahraga utawa klasik Amerika karo tamu anyar saben minggu!

Program awal

Waca liyane ing Himlen TV7


Publicerades torsdag, 19 november 2020 14:29:24 +0100 i kategorin TV och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jag är ej sjuk i Covid-19


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 24 november 2020 20:48
Be för mitt vänstra öga, att Gud helar.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp