DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

TV

Therese Basourus Ivarsson Ing kursi ngarep - Diagnosis MS nganti 17 taun, dina iki sehat banget

"Therese didiagnosis ngalami Multiple Sclerosis, MS. Sertifikat medis kasebut ora bisa diobati, nanging dheweke ngalami mukjizat nalika Yesus nambani dheweke."

Program Ing kursi ngarep saka Himlen TV7 karo Per Åkvist.

Av: Christer Åberg
torsdag 19 november 2020 14:29 📧

Ing seri "Ing kursi ngarep", Per Åkvist njupuk wong sing apik nganggo mobil sing nyenengake lan ngobrol karo dheweke nalika arep ngopi.

Crita urip wong bisa menehi rasa nyaman lan kekuwatan kanggo wong liya ing sekitar. Tindakake nalika tamu saka macem-macem latar crita bab pengalaman babagan Gusti Allah. Endi papan obrolan sing luwih santai tinimbang kursi ngarep?

Host Per Åkvist muter ing mobil olahraga utawa klasik Amerika karo tamu anyar saben minggu!

Program awal

Waca liyane ing Himlen TV7

Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube

Failed to load