Language

Apg29.Nu

BUTIK NY! | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Ditt stöd behövs!
SWISH: 072 203 63 74

REKLAM:
Salvation

Semesta iki digawe dening Gusti Allah

Padha nglirwakake kasunyatan sing ing kabeh kaping wong pracaya yen bumi punika bunder. Malah ing Kitab Suci ngandika saka bumi babak!

Babak bumi.

Ngapusi saka tanah bakal warata wis teka saka atheists sing wanted kanggo discredit lan guyonan Kristen. Dadi ngapusi iki saka mungsuh saka iman Kristen! iki ana wis mangkono sawetara Kristen isin lan ditampa!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 16 oktober 2019 23:49

Sing ngerti, aku duwe artikel lan video ketemu sing bumi kita punika bunder. Iki perlu ora dadi ilmuwan mangertos. Sampeyan mung kudu metu ing wengi langit lan katon munggah ing lintang bisa ndeleng sing padha ngluwihi ndonya.

Nanging nalika njupuk munggah subyek minangka micu sawetara miwiti tengen adoh lan nyoba karo piwucal meh obsessive njaluk liyane kita pracaya ing bumi warata. Minangka biasanipun, padha ora akeh sing martakaké sesat, nanging padha nindakake djalmo luar biasa. Lan ora cukup bantahan, kang temenan padha nindakake, banjur siji utawa dadi agresif. Lan iki bab soko marang sing ana soko salah lan nglarakake.

Siji bisa mikir sing ora Matter yen sawetara Kristen (kanggo ana tenan sawetara Kristen) sing pracaya ing bumi warata, nanging ora resik. Ngeculake goroh, banjur iku gampang kanggo supaya liyane iku banget. Wonten sing panyengkuyung bumi warata, kayata ora pracaya numbali enem yuta wong Yahudi njupuk Panggonan ing Perang Donya II. 

Ngapusi saka atheists

Ngapusi saka tanah bakal warata wis teka saka atheists sing wanted kanggo discredit lan guyonan Kristen. Dadi ngapusi iki saka mungsuh saka iman Kristen! iki ana wis mangkono sawetara Kristen isin lan ditampa!

Iku ana maneh ing 1800 minangka atheists teka munggah karo ana ing sing Kristen pitados utawa wis pitados bilih bumi punika warata. Sampeyan mbokmenawa wis krungu ngapusi kanggo Kristen Tengah abad pasamuwan pracaya ing bumi warata lan para imam dielingake Christopher Columbus kanggo ngubengi donya amarga padha wedi Mudhun mati saka pojok warata bumi. Nanging iki goroh lan wis disebut  factoid . Sing ngapusi sing wis dadi bukti nanging isih mung goroh.

Lan nyelehake kawulo ing gesang, bisa galau iman Kristen supaya sampeyan miwiti mangu-mangu Gusti Yesus lan pungkasanipun bisa ninggalake wong. Dadi iki banget mbebayani. Ana saben villoläras gol sing bakal njaluk bingung, miwiti mangu supaya ninggalake Gusti Yesus supaya sampeyan ora bakal disimpen.

Martakaké bumi babak

Ing kutbah ing abad tengahan dianakaké nalisir apa akeh pracaya ora ing Latin nanging ing vernacular. Lan ing kutbah padha dianggep rencana nggawe, kalebu bentuke bunder bumi.

Norwegia Konungaspegeln saka 1200s iku publikasi oyot kang nyebutake wangun bumi lan pendidikan nerangake menyang maca kang kudu mikir bumi minangka apple hanging bebas. Yen banjur kanggo cahya saindhenging apel, minangka diterangno dina lan wengi, lan beda usum antarane negara Nordic lan negara ing sekitar ekuator.

Petrus de Dacia, umum diarani minangka pengarang Swedia kang, ana biksu Dominika saka Gotland. Ing tulisan kang ana ing bumi wangun bal ketok.

Dome nanging ora Semesta

Plat mukmin wong bumi punika babak disk warata lan disk iki Dome a. Ing kubah iki, sun kang lintang lan rembulan ditempelake nanging iki kanggo diminish Allah. Gusti Allah adhedhasar pracaya durung nggawe Semesta, nanging wis digawe lemah karo Dome lan lintang, srengenge lan rembulan ing. Ana apa-apa ing papan.

Apa Gusti Allah cilik, aku ora pracaya. Padha suda Allah. Aku pracaya ing Allah amba kuat sing digawe kabèh Semesta.

Iki salah siji saka alesan aku tak disimpen nalika aku pisanan krungu bab Gusti Allah. Aku panginten yen Gusti Allah punika wonten, kang kudu digawe kabeh amba iki. Mangkono ing jagad bumi lan kabeh. Lan Allah gedhe tresna kula.

Semesta iki digawe dening Gusti Allah

Pracaya yen Gusti Allah wis digawe disk warata karo Dome lintang lan rembulan lan srengenge sing ditempelake ing ngisor iki bener-bener ngurangi Allah kita gedhé lan kwasa. Gusti Allah iku dadi kuat lan dadi gedhe kang wis digawe ing kabèh Semesta lan bumi kanthi Firman!

Ibrani 13: 3 "Marga saka pracaya kita ngerti sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah , supaya katon ora digawe saking apa kita bisa ndeleng."

panyengkuyung bumi Flat lali orane semesta. Nanging ing kene iku cetha sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah. Jemuwah ana ngluwihi mangu - Kitab Suci ngandika supaya.

Marga saka pracaya kita ngerti

Yen saiki golek angel mangertos bilih Gusti Allah nitahaken Semesta sungguh kabèh, sampeyan kudu apa kita maca ing ayat:

Ibrani 13: 3 " Marga saka pracaya kita ngerti sing Semesta iki digawe dening pangandikaning Allah ..."

We kudu pracaya ! Lan marga saka pracaya ngerti  kita sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah. Yen sampeyan pengin ngerti: iman! Marga saka pracaya, sampeyan ngerti. Nanging sampeyan ora bisa ngerti mantan iman. Iman bakal tansah dadi mantan. pangerten rawuh sawise. Marga saka pracaya bakal ngerti.

Kanggo surprise sandi gedhe

Iku ing 2017 aku katutup kanggo surprise sing ana kang pracaya sing bumi punika warata. Ana sing ora Kristen sing pracaya iku, lan kanggo surprise luwih, ana sing Kristen sing pracaya!

Pendhapat bilih iku goroh conspiratorial saka panguwasa kita sing bumi bakal babak. Padha nglirwakake kasunyatan sing ing kabeh kaping wong pracaya yen bumi punika bunder. Malah ing Kitab Suci ngandika saka bumi babak.

Ing bumi warata bunder

Apa sampeyan ngerti sing crita nggawe Kitab Suci kang ing Purwaning Dumadi describes bumi babak? Yen kita maca bokstsavligt Kitab Suci, kita ndeleng iku describes a bumi babak, srengenge babak, rembulan babak lan lintang babak. 

Ana sing wis reacted sawise artikel bab piwulangé bumi warata mbebayani ana kang pracaya ing bumi warata lan uga propagate iku. Padha golek banget aneh. Sadurunge aku teka tengen iki, aku ora mikir ana dadi akeh banget sing panginten bumi iki warata.

ketemu 

A kanca Kristen panginten iku aneh nalika wus maca bab iki ing situs blog, nanging banjur dheweke ketemu awake loro iji nggawe percoyo sing bumi punika warata.

Dangu kepungkur aku weruh program televisi ing umum TV Swedia sing ana babagan Amérika bilih bumi punika platt.De kanthi manteb ing ati kita wis cidra lan sing iku goroh paling sejarah lan komplotan sing bumi bakal babak. Uga ora bisa argue karo wong-wong mau, awit wis alesan kanggo pitakonan sing bumi punika warata. Poin sampeyan ana gambar supaya padha mung waving iku mati, pangandikane: "! Padha foto mlumpat"

Distorting teks Kitab Suci

Ya ana malah Kristen sing kuwat nggawe percoyo sing bumi punika warata. Lan nalika padha deleng Kitab Suci. Ana pracaya bumi warata sing dijanjèkaké agama liyane minangka Islam lan New Age sing nggawe percoyo dadi salah. Iku misale jek kaya warata pracaya bumi ekumeniker banjur padha bisa setuju bab Bumi warata.

Nanging kanggo Kristen duwe Kitab Suci kanggo ateges bumi punika warata banjur kudu molak teks Alkitab banget lan entuk metu saka wahana. Kanggo maca Kitab Suci minangka iku pancene iku, sampeyan bisa ndeleng kalawan cetha sing Kitab Suci mucalaken bilih bumi punika bunder!

Ing kasunyatan ora malah kudu ilmu kanggo mbuktekaken sing bumi punika bunder. Sampeyan mung kudu maca Kitab Suci liwat abad wis bener, lan iku bener saiki.

Titah 

Låt oss titta på vad Bibeln säger om skapelsen. Gud skapade jorden i begynnelsen. Detta gjorde han på första dagen. Fyra dagar senare skapade Gud solen månen och stjärnorna. Det var de stora ljusen. Bibeln säger att solen var större än månen. De var inte lika stora.

De platt jord troende säger att solen och månen är lika stora och att de har samma avstånd från jorden. Detta stämmer inte med Bibeln. Bibeln säger att månen är mindre än solen. De är alltså inte lika stora.

De som säger att solen och månen är lika stora talar emot Guds ord. Här ger alltså Bibeln vetenskapen rätt och förresten när jag tänker efter så är det bara att titta upp mot skyn för att se att de är olika stora och att dessa himlakroppar är olika.

Iki guru-guru palsu uga ngomong yen srengenge lan rembulan iku padha. Padha apik padha cahya. Iku mung sing cahya rembulan kang cemlorot sethitik ora pati roso. Padha tegese kanggo wong rembulan Orb kobong ing cara sing padha kaya srengéngé. Ya pancene werni kobong. Para tradisionalis kagungan pendhapat sing ana lampu Kawigaten marang bumi, lan banjur padha ngomong yen srengenge iku jenis lampu sing cemlorot ing bumi.

Kita tumenga ing srengenge lan aku wus padha sing ana werni kobong. Yen rembulan kang uga bakal Orb kobong, lah Gambar padha rembulan lan kawah sawijining dadi taun kang padha sawisé taun? Apa ora ngganti malang lunar rembulan kasusun saka inferno kobong? Iki tegese iku ngapusi sing rembulan nuduhake cahyo srengenge menyang bumi.

Kanggo ndeleng iki wis scramble tembung saka Kitab Suci, lan sing persis apa sing dilakoni nalika padha nyoba kanggo meksa tampilan kanthi ngakoni yen Gusti Allah nitahaken loro lampu witjaksono. Ing tembung liyane, ing cahya rembulan dadi padha kaya srengéngé, nanging kanggo ngowahi bebarengan iki sampeyan kudu molak lan pangerti pangandikaning Allah sadar.

Nalika Gusti Allah ngandika bab lampu sing ora ateges padha karo sing jenis padha cahya. Panjenenganipun ngandika srengenge iku luwih dhuwur lan rembulan cilik ing teks Alkitab. Dadi rong jinis cahya.

Menapa malih, ing Kitab Suci ora risalah ilmiah. Kitab Suci wis ditulis kanggo sampeyan mikir lan golek cara kanggo kawilujengan liwat Gusti Yésus Kristus, Anaké Gusti Allah. Sing kok Kitab Suci Book ana. Iku ora ditulis kanggo menehi risalah ilmiah. Nanging baris kaliyan pamanggihan èlmiah. Loro ora bisa diajak saben liyane.

sesat 

Srengenge bakal ngwasani dina lan rembulan bakal ngwasani wengi. Malah kene sampeyan bisa ndeleng sing bumi punika bunder. Digunakake, iku ora bakal dadi dina lan wengi. Yen kita maca Kitab Suci minangka iku nalika tau nemu sembarang bisnis lucu. Nanging nalika kita wiwiti sijine atine lan pikirane manungsa banjur bakal edan, lan kita bisa njaluk salah wae. Iku bisa mimpin kanggo wulangan sesat punapa wae, kang wis padha dakdeleng akeh conto.

Flat hysteria bumi ndadékaké kanggo masogsag liyane. Padha pracaya wong-wong Yahudi sing konco kabeh ala ing donya. Aku wis teka pracaya bumi warata ora pracaya ing Holocaust, pembantaian Yahudi sak Perang Donya II, nalika enem yuta wong Yahudi dipatèni mung amarga padha Yahudi.

Nanging, padha pracaya iki ngapusi digawe dening wong-wong Yahudi piyambak mangkono njaluk empathy supaya padha bisa bali menyang tanah Israel. Malah supaya padha ora pracaya iku Allah sing konco Tanah Israel.

Padha ora prentah marang wong-wong Yahudi saka Israel ing taun 1948. Nanging, padha pracaya iku Iblis. Aja sok dong mirsani yakin bumi warata nggawe bisa mimpin kanggo? - Malah liyane goroh lan Deceptions! 

Bumi, srengenge, rembulan, lintang-lintang

Saiki ayo padha bali apa ngandika tembung Gusti Allah. Wong-wong sing pracaya ing bumi warata tegese bumi punika babak disk flat sing mudhun. Padha uga wong srengenge iku babak disk warata lan rembulan uga. Nanging iki ora supaya gampang kanggo mangerteni. Iku mung tumenga ing langit saka srengenge lan rembulan lan sampeyan bakal bisa ndeleng padha babak bal.

Saiki, sing ati-ati nalika ndeleng srengenge. Iku bisa mbebayani kanggo katon ing srengenge. Sampeyan bisa dadi wuta. Mulane, sampeyan kudu duwe pangayoman gedhe kanggo mata nalika ndeleng srengenge.

Kaya srengéngé lan rembulan iku babak, banjur iku mesthi uga babak bumi. Apa Gusti Allah dadi ambivalent kang nggawe ing cara? Mesthi ora! Bumi lan srengenge lan rembulan sing digawe babak. Gusti Allah wis ora mlaku adoh saka asas nggawe. Kang migunakake asas padha nalika kang digawe ing bumi, bulan sun lan lintang-lintang. 

We kudu pindhah marang supaya Gusti Allah tumitah kanggo ngowahi bebarengan dadi salah. Mulane kita kudu pindhah marang pituturé Gusti Allah, apa wis ditulis bab crita lan crita tumitah.

mete kaping 

Srengenge lan rembulan bakal mete kaping, nanging kaping bisa mung dicekel yen bumi punika bunder. Yen ora, ora Chronology kanggo karya. Dina lan sasi bisa tau dietung metu yen bumi ana babak.

Maneh, sampeyan ndeleng saiki ing tumitah iki sing Kitab Suci nerangaken bumi babak. Ana panggonan liya ing Kitab Suci bab bumi babak nanging malah kene ing Kitab Suci kang agul-agul, sepisanan ngandharaken bumi babak babak lan boten liya. Ngandharaken bumi babak minangka diterangake rembulan babak, lan uga diterangake stars babak. Point!

Rembulan menarik kanggo ngerti sing rembulan ora tansah babak? Kadang iku mung Crescent a. Kadang iku mung wujud Mbulan Sabit cilik, lan sok-sok ora bisa ndeleng rembulan ing kabeh kaping beda. Iki amarga bumi mbandingake layang ideran Bulan. Iku bakal mokal kanggo njaluk Shadow kuwi yen bumi wis babak.

Kanggo mundhakaken lemah warata sampeyan kudu pindhah marang atine. Sampeyan kudu pindhah marang apa mata ndeleng lan lali kasunyatan. Yakin ing kasunyatan lan pracaya karo kowe, amarga kowe ora bakal salah.

We saiki duwe sing nyawang nitahaken saka Kitab Suci lan nyimpulaké yèn Gusti Allah nitahaken bumi babak, srengenge babak, rembulan babak lan lintang babak. Gusti Allah ngandika saka bumi babak ing panggonan liyane uga ing Kitab Suci.

Banyu ndhuwur ambara

Sadurunge kita mungkasi artikel iki, aku kudu sebutno titik penting kanggo warata panyengkuyung bumi tani murup. Padha wong ing lemah warata, iku Dome a. kubah punika langit, padha ngomong, lan ndhuwur Dome ana akèh banyu.

Iki bisa uga muni carane edan sembarang wektu nanging kasunyatan iku sing bener bisa nemokake tulisan ing. Ana tulisan sing Gusti Allah nggawe langit ing satengahe banyu, lan misahake banyu ing ndhuwur lemari wesi lan banyu ing Wikipedia. Kene bumi warata pracaya pitakonan. Lan padha mikir padha wis ketemu pitakonan apik tenan. Lan angel kanggo mbantah yen sampeyan duwe kawruh miskin Sabdanipun Allah ing Kitab Suci. Iku bener ing Kitab Suci teks sing ana banyu ing ndhuwur ambara.

Nanging kita ngerti saiki sing ana banyune. Nalika padha lunga menyang rembulan saka 1969 kanggo 1972 supaya kita marang apa-apa bab sing padha lunga liwat segara banyu ndhuwur ambara. Alesan mesthi iku ora ana banyu ana. Kitab Suci nerangaken ing cara banget prasaja carane iku bener sing. Amarga iku, kita kudu tansah maca Kitab Suci. Banjur kita njaluk jawaban.

Nalika Gusti Allah nitahake bumi kang ana tenan banyu sak langit. Mergo aku ora bisa ngerti teks Kitab Suci. Iku supaya, nanging amarga kita ngerti sing banyu ora ana dina, soko kudu kedaden menyang ilang. Nalika iki dumadi, lan nalika banyu ilang? Kadospundi sing kelakon? Kitab Suci wis respon Fantastic.

Nuh lan banjir 

Wong urip ing dosa, lan bumi iki kebak panganiaya lan ala. Nalika Gusti Allah mutusaké kanggo nyirnakake kabeh kang urip ing bumi kanthi soaking ing banyu. Nanging Gusti Allah ora Gusti Allah bloodthirsty sing kepengin kanggo mati dadakan. Ora, iku Allah cinta sing kepengin kanggo ngluwari lan kawilujengan. Mulane, wong wanted kanggo nyimpen Nuh mursid lan kulawarga.

Iki bakal rampung dening, banjur yasa prau, prau buta. Padha bakal nggawa loro saka pasangan saben kewan ing bumi, lan supaya disimpen. Nuh dibangun prau, banjur ana banjir gedhé. Kabeh urip sing padha ora ana ing prau, manungsa lan kéwan, klelep, matèni lan dipatèni nalika banjir teka.

Nalika banjir teka, iki rampung banget cepet. Cepet kapenuhan bumi banyu. Bumi ana planet banyu. Carane bisa bumi bakal rampung kapenuhan banyu? Carane wong iku kelakon lan carane wong iku pindhah dadi cepet?

Kitab Suci nyariosaken bilih Gusti Allah mbikak windows langit lan sumber jero. Banjur ana banyu ngungkuli langit, ndhuwur ambara. Iku banyu sing wis ngedika bab. Allah mbukak jendhela swarga supaya banyu bisa gush mudhun kanggo bumi. Panjenenganipun lemes wadhuk mung swarga. Panjenenganipun lemes nawakke banyu swarga. Banyu sing ana ing ndhuwur langit lan kapenuhan bumi karo banyu karo banyu saka sumber jero. Makane aku ora weruh banyu sembarang dina ndhuwur ambara.

Kitab Suci tansah duwe jawaban kanggo menehi. Kitab Suci menehi iman sehat. Aja maca iku sampeyan ora bakal salah.


Publicerades onsdag, 16 oktober 2019 23:49:59 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jag är ej sjuk i Covid-19


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 24 november 2020 18:34
BED FÖR DÖDSDÖMDE AHAMADREZA DJALALI SOM SITTER FÄNGSLAG I IRAN FÖR SPIONERI BED ATT GUD UPPHÄVER DÖDSDOMEN MOT HONOM OCH ATT HAN FÅR EN RÄTTVIS RÄTTEGÅNG (GUD VET) OCH BLIR FRIKÄND OCH FÅR KOMMA HEM!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp