Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg Ny! | Kommentarer | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Semesta iki digawe dening Gusti Allah

Padha nglirwakake kasunyatan sing ing kabeh kaping wong pracaya yen bumi punika bunder. Malah ing Kitab Suci ngandika saka bumi babak!

Babak bumi.

Ngapusi saka tanah bakal warata wis teka saka atheists sing wanted kanggo discredit lan guyonan Kristen. Dadi ngapusi iki saka mungsuh saka iman Kristen! iki ana wis mangkono sawetara Kristen isin lan ditampa!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 16 oktober 2019 23:49

Sing ngerti, aku duwe artikel lan video ketemu sing bumi kita punika bunder. Iki perlu ora dadi ilmuwan mangertos. Sampeyan mung kudu metu ing wengi langit lan katon munggah ing lintang bisa ndeleng sing padha ngluwihi ndonya.

Nanging nalika njupuk munggah subyek minangka micu sawetara miwiti tengen adoh lan nyoba karo piwucal meh obsessive njaluk liyane kita pracaya ing bumi warata. Minangka biasanipun, padha ora akeh sing martakaké sesat, nanging padha nindakake djalmo luar biasa. Lan ora cukup bantahan, kang temenan padha nindakake, banjur siji utawa dadi agresif. Lan iki bab soko marang sing ana soko salah lan nglarakake.

Siji bisa mikir sing ora Matter yen sawetara Kristen (kanggo ana tenan sawetara Kristen) sing pracaya ing bumi warata, nanging ora resik. Ngeculake goroh, banjur iku gampang kanggo supaya liyane iku banget. Wonten sing panyengkuyung bumi warata, kayata ora pracaya numbali enem yuta wong Yahudi njupuk Panggonan ing Perang Donya II. 

Ngapusi saka atheists

Ngapusi saka tanah bakal warata wis teka saka atheists sing wanted kanggo discredit lan guyonan Kristen. Dadi ngapusi iki saka mungsuh saka iman Kristen! iki ana wis mangkono sawetara Kristen isin lan ditampa!

Iku ana maneh ing 1800 minangka atheists teka munggah karo ana ing sing Kristen pitados utawa wis pitados bilih bumi punika warata. Sampeyan mbokmenawa wis krungu ngapusi kanggo Kristen Tengah abad pasamuwan pracaya ing bumi warata lan para imam dielingake Christopher Columbus kanggo ngubengi donya amarga padha wedi Mudhun mati saka pojok warata bumi. Nanging iki goroh lan wis disebut  factoid . Sing ngapusi sing wis dadi bukti nanging isih mung goroh.

Lan nyelehake kawulo ing gesang, bisa galau iman Kristen supaya sampeyan miwiti mangu-mangu Gusti Yesus lan pungkasanipun bisa ninggalake wong. Dadi iki banget mbebayani. Ana saben villoläras gol sing bakal njaluk bingung, miwiti mangu supaya ninggalake Gusti Yesus supaya sampeyan ora bakal disimpen.

Martakaké bumi babak

Ing kutbah ing abad tengahan dianakaké nalisir apa akeh pracaya ora ing Latin nanging ing vernacular. Lan ing kutbah padha dianggep rencana nggawe, kalebu bentuke bunder bumi.

Norwegia Konungaspegeln saka 1200s iku publikasi oyot kang nyebutake wangun bumi lan pendidikan nerangake menyang maca kang kudu mikir bumi minangka apple hanging bebas. Yen banjur kanggo cahya saindhenging apel, minangka diterangno dina lan wengi, lan beda usum antarane negara Nordic lan negara ing sekitar ekuator.

Petrus de Dacia, umum diarani minangka pengarang Swedia kang, ana biksu Dominika saka Gotland. Ing tulisan kang ana ing bumi wangun bal ketok.

Dome nanging ora Semesta

Plat mukmin wong bumi punika babak disk warata lan disk iki Dome a. Ing kubah iki, sun kang lintang lan rembulan ditempelake nanging iki kanggo diminish Allah. Gusti Allah adhedhasar pracaya durung nggawe Semesta, nanging wis digawe lemah karo Dome lan lintang, srengenge lan rembulan ing. Ana apa-apa ing papan.

Apa Gusti Allah cilik, aku ora pracaya. Padha suda Allah. Aku pracaya ing Allah amba kuat sing digawe kabèh Semesta.

Iki salah siji saka alesan aku tak disimpen nalika aku pisanan krungu bab Gusti Allah. Aku panginten yen Gusti Allah punika wonten, kang kudu digawe kabeh amba iki. Mangkono ing jagad bumi lan kabeh. Lan Allah gedhe tresna kula.

Semesta iki digawe dening Gusti Allah

Pracaya yen Gusti Allah wis digawe disk warata karo Dome lintang lan rembulan lan srengenge sing ditempelake ing ngisor iki bener-bener ngurangi Allah kita gedhé lan kwasa. Gusti Allah iku dadi kuat lan dadi gedhe kang wis digawe ing kabèh Semesta lan bumi kanthi Firman!

Ibrani 13: 3 "Marga saka pracaya kita ngerti sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah , supaya katon ora digawe saking apa kita bisa ndeleng."

panyengkuyung bumi Flat lali orane semesta. Nanging ing kene iku cetha sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah. Jemuwah ana ngluwihi mangu - Kitab Suci ngandika supaya.

Marga saka pracaya kita ngerti

Yen saiki golek angel mangertos bilih Gusti Allah nitahaken Semesta sungguh kabèh, sampeyan kudu apa kita maca ing ayat:

Ibrani 13: 3 " Marga saka pracaya kita ngerti sing Semesta iki digawe dening pangandikaning Allah ..."

We kudu pracaya ! Lan marga saka pracaya ngerti  kita sing Semesta iki digawe dening Gusti Allah. Yen sampeyan pengin ngerti: iman! Marga saka pracaya, sampeyan ngerti. Nanging sampeyan ora bisa ngerti mantan iman. Iman bakal tansah dadi mantan. pangerten rawuh sawise. Marga saka pracaya bakal ngerti.

Kanggo surprise sandi gedhe

Iku ing 2017 aku katutup kanggo surprise sing ana kang pracaya sing bumi punika warata. Ana sing ora Kristen sing pracaya iku, lan kanggo surprise luwih, ana sing Kristen sing pracaya!

Pendhapat bilih iku goroh conspiratorial saka panguwasa kita sing bumi bakal babak. Padha nglirwakake kasunyatan sing ing kabeh kaping wong pracaya yen bumi punika bunder. Malah ing Kitab Suci ngandika saka bumi babak.

Ing bumi warata bunder

Apa sampeyan ngerti sing crita nggawe Kitab Suci kang ing Purwaning Dumadi describes bumi babak? Yen kita maca bokstsavligt Kitab Suci, kita ndeleng iku describes a bumi babak, srengenge babak, rembulan babak lan lintang babak. 

Ana sing wis reacted sawise artikel bab piwulangé bumi warata mbebayani ana kang pracaya ing bumi warata lan uga propagate iku. Padha golek banget aneh. Sadurunge aku teka tengen iki, aku ora mikir ana dadi akeh banget sing panginten bumi iki warata.

ketemu 

A kanca Kristen panginten iku aneh nalika wus maca bab iki ing situs blog, nanging banjur dheweke ketemu awake loro iji nggawe percoyo sing bumi punika warata.

Dangu kepungkur aku weruh program televisi ing umum TV Swedia sing ana babagan Amérika bilih bumi punika platt.De kanthi manteb ing ati kita wis cidra lan sing iku goroh paling sejarah lan komplotan sing bumi bakal babak. Uga ora bisa argue karo wong-wong mau, awit wis alesan kanggo pitakonan sing bumi punika warata. Poin sampeyan ana gambar supaya padha mung waving iku mati, pangandikane: "! Padha foto mlumpat"

Distorting teks Kitab Suci

Ya ana malah Kristen sing kuwat nggawe percoyo sing bumi punika warata. Lan nalika padha deleng Kitab Suci. Ana pracaya bumi warata sing dijanjèkaké agama liyane minangka Islam lan New Age sing nggawe percoyo dadi salah. Iku misale jek kaya warata pracaya bumi ekumeniker banjur padha bisa setuju bab Bumi warata.

Nanging kanggo Kristen duwe Kitab Suci kanggo ateges bumi punika warata banjur kudu molak teks Alkitab banget lan entuk metu saka wahana. Kanggo maca Kitab Suci minangka iku pancene iku, sampeyan bisa ndeleng kalawan cetha sing Kitab Suci mucalaken bilih bumi punika bunder!

Ing kasunyatan ora malah kudu ilmu kanggo mbuktekaken sing bumi punika bunder. Sampeyan mung kudu maca Kitab Suci liwat abad wis bener, lan iku bener saiki.

Titah 

Låt oss titta på vad Bibeln säger om skapelsen. Gud skapade jorden i begynnelsen. Detta gjorde han på första dagen. Fyra dagar senare skapade Gud solen månen och stjärnorna. Det var de stora ljusen. Bibeln säger att solen var större än månen. De var inte lika stora.

De platt jord troende säger att solen och månen är lika stora och att de har samma avstånd från jorden. Detta stämmer inte med Bibeln. Bibeln säger att månen är mindre än solen. De är alltså inte lika stora.

De som säger att solen och månen är lika stora talar emot Guds ord. Här ger alltså Bibeln vetenskapen rätt och förresten när jag tänker efter så är det bara att titta upp mot skyn för att se att de är olika stora och att dessa himlakroppar är olika.

Iki guru-guru palsu uga ngomong yen srengenge lan rembulan iku padha. Padha apik padha cahya. Iku mung sing cahya rembulan kang cemlorot sethitik ora pati roso. Padha tegese kanggo wong rembulan Orb kobong ing cara sing padha kaya srengéngé. Ya pancene werni kobong. Para tradisionalis kagungan pendhapat sing ana lampu Kawigaten marang bumi, lan banjur padha ngomong yen srengenge iku jenis lampu sing cemlorot ing bumi.

Kita tumenga ing srengenge lan aku wus padha sing ana werni kobong. Yen rembulan kang uga bakal Orb kobong, lah Gambar padha rembulan lan kawah sawijining dadi taun kang padha sawisé taun? Apa ora ngganti malang lunar rembulan kasusun saka inferno kobong? Iki tegese iku ngapusi sing rembulan nuduhake cahyo srengenge menyang bumi.

Kanggo ndeleng iki wis scramble tembung saka Kitab Suci, lan sing persis apa sing dilakoni nalika padha nyoba kanggo meksa tampilan kanthi ngakoni yen Gusti Allah nitahaken loro lampu witjaksono. Ing tembung liyane, ing cahya rembulan dadi padha kaya srengéngé, nanging kanggo ngowahi bebarengan iki sampeyan kudu molak lan pangerti pangandikaning Allah sadar.

Nalika Gusti Allah ngandika bab lampu sing ora ateges padha karo sing jenis padha cahya. Panjenenganipun ngandika srengenge iku luwih dhuwur lan rembulan cilik ing teks Alkitab. Dadi rong jinis cahya.

Menapa malih, ing Kitab Suci ora risalah ilmiah. Kitab Suci wis ditulis kanggo sampeyan mikir lan golek cara kanggo kawilujengan liwat Gusti Yésus Kristus, Anaké Gusti Allah. Sing kok Kitab Suci Book ana. Iku ora ditulis kanggo menehi risalah ilmiah. Nanging baris kaliyan pamanggihan èlmiah. Loro ora bisa diajak saben liyane.

sesat 

Srengenge bakal ngwasani dina lan rembulan bakal ngwasani wengi. Malah kene sampeyan bisa ndeleng sing bumi punika bunder. Digunakake, iku ora bakal dadi dina lan wengi. Yen kita maca Kitab Suci minangka iku nalika tau nemu sembarang bisnis lucu. Nanging nalika kita wiwiti sijine atine lan pikirane manungsa banjur bakal edan, lan kita bisa njaluk salah wae. Iku bisa mimpin kanggo wulangan sesat punapa wae, kang wis padha dakdeleng akeh conto.

Flat hysteria bumi ndadékaké kanggo masogsag liyane. Padha pracaya wong-wong Yahudi sing konco kabeh ala ing donya. Aku wis teka pracaya bumi warata ora pracaya ing Holocaust, pembantaian Yahudi sak Perang Donya II, nalika enem yuta wong Yahudi dipatèni mung amarga padha Yahudi.

Nanging, padha pracaya iki ngapusi digawe dening wong-wong Yahudi piyambak mangkono njaluk empathy supaya padha bisa bali menyang tanah Israel. Malah supaya padha ora pracaya iku Allah sing konco Tanah Israel.

Padha ora prentah marang wong-wong Yahudi saka Israel ing taun 1948. Nanging, padha pracaya iku Iblis. Aja sok dong mirsani yakin bumi warata nggawe bisa mimpin kanggo? - Malah liyane goroh lan Deceptions! 

Bumi, srengenge, rembulan, lintang-lintang

Saiki ayo padha bali apa ngandika tembung Gusti Allah. Wong-wong sing pracaya ing bumi warata tegese bumi punika babak disk flat sing mudhun. Padha uga wong srengenge iku babak disk warata lan rembulan uga. Nanging iki ora supaya gampang kanggo mangerteni. Iku mung tumenga ing langit saka srengenge lan rembulan lan sampeyan bakal bisa ndeleng padha babak bal.

Saiki, sing ati-ati nalika ndeleng srengenge. Iku bisa mbebayani kanggo katon ing srengenge. Sampeyan bisa dadi wuta. Mulane, sampeyan kudu duwe pangayoman gedhe kanggo mata nalika ndeleng srengenge.

Kaya srengéngé lan rembulan iku babak, banjur iku mesthi uga babak bumi. Apa Gusti Allah dadi ambivalent kang nggawe ing cara? Mesthi ora! Bumi lan srengenge lan rembulan sing digawe babak. Gusti Allah wis ora mlaku adoh saka asas nggawe. Kang migunakake asas padha nalika kang digawe ing bumi, bulan sun lan lintang-lintang. 

We kudu pindhah marang supaya Gusti Allah tumitah kanggo ngowahi bebarengan dadi salah. Mulane kita kudu pindhah marang pituturé Gusti Allah, apa wis ditulis bab crita lan crita tumitah.

mete kaping 

Srengenge lan rembulan bakal mete kaping, nanging kaping bisa mung dicekel yen bumi punika bunder. Yen ora, ora Chronology kanggo karya. Dina lan sasi bisa tau dietung metu yen bumi ana babak.

Maneh, sampeyan ndeleng saiki ing tumitah iki sing Kitab Suci nerangaken bumi babak. Ana panggonan liya ing Kitab Suci bab bumi babak nanging malah kene ing Kitab Suci kang agul-agul, sepisanan ngandharaken bumi babak babak lan boten liya. Ngandharaken bumi babak minangka diterangake rembulan babak, lan uga diterangake stars babak. Point!

Rembulan menarik kanggo ngerti sing rembulan ora tansah babak? Kadang iku mung Crescent a. Kadang iku mung wujud Mbulan Sabit cilik, lan sok-sok ora bisa ndeleng rembulan ing kabeh kaping beda. Iki amarga bumi mbandingake layang ideran Bulan. Iku bakal mokal kanggo njaluk Shadow kuwi yen bumi wis babak.

Kanggo mundhakaken lemah warata sampeyan kudu pindhah marang atine. Sampeyan kudu pindhah marang apa mata ndeleng lan lali kasunyatan. Yakin ing kasunyatan lan pracaya karo kowe, amarga kowe ora bakal salah.

We saiki duwe sing nyawang nitahaken saka Kitab Suci lan nyimpulaké yèn Gusti Allah nitahaken bumi babak, srengenge babak, rembulan babak lan lintang babak. Gusti Allah ngandika saka bumi babak ing panggonan liyane uga ing Kitab Suci.

Banyu ndhuwur ambara

Sadurunge kita mungkasi artikel iki, aku kudu sebutno titik penting kanggo warata panyengkuyung bumi tani murup. Padha wong ing lemah warata, iku Dome a. kubah punika langit, padha ngomong, lan ndhuwur Dome ana akèh banyu.

Iki bisa uga muni carane edan sembarang wektu nanging kasunyatan iku sing bener bisa nemokake tulisan ing. Ana tulisan sing Gusti Allah nggawe langit ing satengahe banyu, lan misahake banyu ing ndhuwur lemari wesi lan banyu ing Wikipedia. Kene bumi warata pracaya pitakonan. Lan padha mikir padha wis ketemu pitakonan apik tenan. Lan angel kanggo mbantah yen sampeyan duwe kawruh miskin Sabdanipun Allah ing Kitab Suci. Iku bener ing Kitab Suci teks sing ana banyu ing ndhuwur ambara.

Nanging kita ngerti saiki sing ana banyune. Nalika padha lunga menyang rembulan saka 1969 kanggo 1972 supaya kita marang apa-apa bab sing padha lunga liwat segara banyu ndhuwur ambara. Alesan mesthi iku ora ana banyu ana. Kitab Suci nerangaken ing cara banget prasaja carane iku bener sing. Amarga iku, kita kudu tansah maca Kitab Suci. Banjur kita njaluk jawaban.

Nalika Gusti Allah nitahake bumi kang ana tenan banyu sak langit. Mergo aku ora bisa ngerti teks Kitab Suci. Iku supaya, nanging amarga kita ngerti sing banyu ora ana dina, soko kudu kedaden menyang ilang. Nalika iki dumadi, lan nalika banyu ilang? Kadospundi sing kelakon? Kitab Suci wis respon Fantastic.

Nuh lan banjir 

Wong urip ing dosa, lan bumi iki kebak panganiaya lan ala. Nalika Gusti Allah mutusaké kanggo nyirnakake kabeh kang urip ing bumi kanthi soaking ing banyu. Nanging Gusti Allah ora Gusti Allah bloodthirsty sing kepengin kanggo mati dadakan. Ora, iku Allah cinta sing kepengin kanggo ngluwari lan kawilujengan. Mulane, wong wanted kanggo nyimpen Nuh mursid lan kulawarga.

Iki bakal rampung dening, banjur yasa prau, prau buta. Padha bakal nggawa loro saka pasangan saben kewan ing bumi, lan supaya disimpen. Nuh dibangun prau, banjur ana banjir gedhé. Kabeh urip sing padha ora ana ing prau, manungsa lan kéwan, klelep, matèni lan dipatèni nalika banjir teka.

Nalika banjir teka, iki rampung banget cepet. Cepet kapenuhan bumi banyu. Bumi ana planet banyu. Carane bisa bumi bakal rampung kapenuhan banyu? Carane wong iku kelakon lan carane wong iku pindhah dadi cepet?

Kitab Suci nyariosaken bilih Gusti Allah mbikak windows langit lan sumber jero. Banjur ana banyu ngungkuli langit, ndhuwur ambara. Iku banyu sing wis ngedika bab. Allah mbukak jendhela swarga supaya banyu bisa gush mudhun kanggo bumi. Panjenenganipun lemes wadhuk mung swarga. Panjenenganipun lemes nawakke banyu swarga. Banyu sing ana ing ndhuwur langit lan kapenuhan bumi karo banyu karo banyu saka sumber jero. Makane aku ora weruh banyu sembarang dina ndhuwur ambara.

Kitab Suci tansah duwe jawaban kanggo menehi. Kitab Suci menehi iman sehat. Aja maca iku sampeyan ora bakal salah.


Publicerades onsdag, 16 oktober 2019 23:49:59 +0200 i kategorin och i ämnena:


16 kommentarer


x
Sandra
torsdag, 17 oktober 2019 12:57

Ursäkta Christer en liten rättelse. När månförmörkelse sker skuggar jorden månen som då är full för att en månförmörkelse ska kunna inträffa. Den är full eftersom solen står i position så att hela månen lyses upp, nämligen nästan bakom jorden! När solen sedan står precis bakom jorden i förhållande till månen inträffar förmörkelsen.

Men när månen är halv och en skärva och inte månförmörkelse sker beror det på att solen lyser på en del av månen som vi inte ser. Jorden skuggar bara månen vid månförmörkelse. Det där kan du nog egentligen. Det blev bara lite tokigt! 😊

Svara

x
Sven Thomsson
torsdag, 17 oktober 2019 13:04

Tack, Christer för detta ditt klargörande.
Det är ofattbart att kristna människor tror att jorden är platt. Det är ju som du skriver, att man behöver bara läsa Bibeln för att få klarhet över att den är rund. Hoppas många läser och tar till sig din undervisning om detta, som borde vara självklart för alla troende.

Men varför har du inte publicerat mitt läsarmejl med titeln "Att födas in i Guds rike"? Var det villfarelse jag skrev - eller?
Önskar dig Guds rika välsignelse.

Svara

x
Christer Åberg svarar Sven Thomsson
torsdag, 17 oktober 2019 13:28

Den försvann bland mejlen och så glömde jag bort den, men nu har jag hittat den igen. Publiceras under dagen.

Svara

x
Emma
torsdag, 17 oktober 2019 14:41

Lars Bråmå, att säga att de som inte tror som dig i denna fråga, att de är bakom och utan förstånd, är mycket starka, och inte kristliga ord. Jag vet en som sa att vi inte skulle kalla någon broder (medtroende) för "du dåre".

Svara

x
Sven Thomsson svarar Christer Åberg
torsdag, 17 oktober 2019 15:37

Tack så mycket!

Svara

x
AnnMarie svarar Emma
torsdag, 17 oktober 2019 19:58

Nej vi bör inte kalla någon troende dåre.Inte någon icketroende heller.
(Men vi vet att Jesus ibland kallade skriftlärda och fariseer för ett och annat)

Svara

x
Suse
torsdag, 17 oktober 2019 20:58

https://samnytt.se/statstelevisionen-i-attack-mot-5g-motstandarna-kopplar-dem-till-rysk-konspiration/

Svara

x
Stefan Jonasson
fredag, 18 oktober 2019 00:30

Dårarna säger i sina hjärtan det finns ingen GUD ps 53.. Tala inte för en dåres öron han föraktar dina kloka ord ordspråksboken 23:9.. En dåre lyssnar inte vad man än säger.. Så visst finns det dårar.. Men det behövs stor vishet att vara troende bland människor som redan bestämt sig för att inte tro... Man bör inte smäda någon. Skaka av stoftet från skorna och gå bort från dom.. Gå till dom som vill lyssna

Svara

x
Leif svarar
lördag, 19 oktober 2019 09:37

Jag tror heller inte på all vetenskap, dvs den som går emot Guds Ord!

Universum behöver dock inte alls vara en dålig översättning som du påstår Steven! Det grekiska ord som är översatt är "aion" vilket egentligen kanske mer betyder att Gud har skapat evighetens värld, men även Strongs lexikon innehåller tolkningsmöjligheten "världar eller universum", vilket då mest talar om allt synligt skapat som en gång framöver skall försvinna.

Sammanfattningsvis tror jag därför att det mest riktiga budskapet med (Heb 11:3) är att Gud med Sitt blotta Ord har skapat alla världar, både den andliga och osynliga med änglaskaror och andevärlden men, alltså också den synliga, dvs hela universum, rymden, alla stjärnor och planeter inkluderat jorden och allt därpå. Allt är skapat genom Guds Ord!

Det jag menar är att det känns ganska oväsentligt och felaktigt i mina ögon att klaga på översättningarna i just detta fall.

Men skulle man finna ett bättre ord att tolka om "Aion" till än världar och universum, så kunde det kanske för enkelhets skull översatts till (Absolut allting!)

Svara

x
Leif svarar
lördag, 19 oktober 2019 09:57

Sen står det väl inte så oerhört mycket i Bibeln om att jorden skulle vara platt eller stå still, eller gör det det?
Jag har då i alla fall aldrig sett något Bibelställe som ens skulle vara en liten gnutta åt det hållet. Visst kan man tolka om väldigt mycket med illvilja men inte med ärligt uppsåt. Man kan läsa Bibeln med mörka glasögon likt det när Jesus Fridsfursten säger att Han inte kommit för att skapa fred.

:Tro inte att jag har kommit för att skapa fred på jorden. Jag har inte kommit för att sända fred, utan svärd: (Matt 10:34)

De med mörka glasögon förstår inte vad Jesus andligen säger, och menar omedelbart, DÄR SER MAN, DE KRISTNA VILL BARA STRIDA OCH BRÅKA, OCH SÅ SNACKAR DE OM KÄRLEK, JO JAG TACKAR JAG, FULLA MED DUBBELMORAL!

Jag förstår egentligen inte alls ditt problem med att jorden skulle snurra?
Det är ju åtminstone något som snurrar hela tiden eftersom Månen dagligen och nattligen kommer och går i samma bana år ut och år in. Samma sak med Solen! Varje morgon ser vi Solen stiga upp samtidigt som Månen försvinner osv.

Svara

x
Stefan Jonasson
lördag, 19 oktober 2019 10:06

Gud skapade kosmos står det... Kosmos solen planeterna stjärnorna galaxer världs altet.. Astronomi är en intressant vetenskap den visar bara på GUDS storhet beroende på hur man tolkar den.

Svara

x
Steven
lördag, 19 oktober 2019 11:40

Rannsaka dig själv!

Svara

x
Sven Thomsson
lördag, 19 oktober 2019 12:17

Jorden snurrar därför att Herren har satt den i rotation. Den snurrar, för det finns inget som stoppar rotationen. Försök att stoppa något som Herren har bestämt att vara i rörelse.

Man kan inte heller öppna där Herren har stängt, eller stänga där han har öppnat. När arken med Noa och hans familj landat på berget Ararat och de skulle gå ut ur arken, kunde Noa inte öppna dörren på den, för "Gud hade stängt igen om honom". Noa måste ta av talet för att han och hans anhöriga skulle kunna komma ut (1 Mos. 8:13).

Svara

x
Leif
lördag, 19 oktober 2019 16:52

Det räcker med att titta på Månens alla olika ljuslägen några ggr så kan man förstå att åtminstone Månen och Jorden är runda och snurrar... Det behöver man inte vara en vetenskapsman eller astrolog för att begripa 👌

Svara

x
Emma svarar
söndag, 20 oktober 2019 23:08

Lars Bråmå
Vill bara säga att jag själv sagt sånt som inte heller är överdrivet kristligt sagt... Så du nu inte tror att jag själv tycker mig vara så from, för det är jag sannerligen inte! Gud vet detta. Utan Jesu Kristi blod så vore det fullständigt ute med varenda en av oss.


Svara

x
Benjamin Antell svarar Leif
måndag, 21 oktober 2019 15:28

Man ser rörelsen tydligt när man fotograferar på natten och exponerar på lite längre tid, stjärnorna bildar kurvade linjer då.

Svara

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 18 januari 2020 15:09
Hjälp mig Jesus att få tecken på din närvaro idag och dagar som kommer! Jag behöver dig! Tack för din kärlek! Möt de sjuka med helande och ge frid till de oroliga. Hör min bön nu i Jesu namn!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



Stöd Apg29:

Mer info hur du kan stödja finner du här!

Kontakt:

MediaCreeper Creeper

↑ Upp