Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

transformasi Uppryckandets

Wong-wong sing wis tilar donya ing Kristus bakal teka metu saka kubure ing slompret. Padha bakal rubah karo kita manggen.

Nalika Gusti Yesus nggawa ngarep wong-wong sing pracaya marang Panjenengané, banjur padha pindhah enggal.

pepindahan bakal arang banget cepet. Iku bakal kelakon "ing wayahe, ing wayahe." teks dhasar ditulis ing saiki "a atomo" sing ateges minangka "wektu bagéan," ing wayahe (a ofthalmú mateng) "luwih cepet saka mripat bisa kedhip."


Av Sven Thomsson
måndag, 30 september 2019 02:35
Läsarmejl

immensely

We sing pracaya lan apa wayahe pengangkatan ana, bebarengan karo wong-wong sing njedhul rubah. pepindahan bakal kelakon "ing wayahe, ing wayahe, ing unine kalasangka kang wekasan." Paul nyerat babagan iki lan kita maca ing Jawa, 1 Korinta. 15: 51-53:

"Lah, aku pitutur marang kowe misteri: Kita ora bakal ngalami mati kabeh, nanging kita kabeh bakal padha malih rupa, Ing wayahe, ing sakedheping mripat ing unine kalasangka kang wekasan. Awitdene kalasangkane bakal muni, wong mati bakal tangi lan kita bakal rubah. Kanggo rusak iki kudu sugih dhewe karo ing rusak, lan kang kena ing pati iki kudu sugih ing pati. "

Nalika slompret pungkasan muni, iku sinyal sing mati bakal wungu. Wong-wong sing wis tilar donya ing Kristus bakal teka metu saka kubure ing slompret. Padha bakal rubah karo kita manggen.

pepindahan bakal arang banget cepet. Iku bakal kelakon "ing wayahe, ing wayahe." teks dhasar ditulis ing saiki "a atomo" sing ateges minangka "wektu bagéan," ing wayahe (a ofthalmú mateng) "luwih cepet saka mripat bisa kedhip."

kono kadonyan kita

"Iki rusak" nuduhake marang wong-wong mati, nalika "mati" nuduhake wong-wong sing urip. ? 2 Cor. 5: 1-5 menehi jawaban:

"Nanging kita padha sumurup, yen ing Tarub sing manggon bumi kita wis bejat mudhun, supaya kita duwe bangunan saka Gusti Allah, omah kang ora kagawé déning tanganing, langgeng ing langit. Kanggo ing kita desahan banget, lan longs kanggo sidik wewangunan kita kang saka ing swarga, kanggo yen kita sing disandangi ing kita ora bakal tinemu wuda. Kanggo kita kang ana ing tarub iki sighs lan kabotan, ora amarga kita arep unclothed, nanging sandhangan liwat, supaya kena bisa nguntal urip. Nanging sing wis ngéné iki Allah, cepengan, kang uga wis maringi kita Roh. "

A tarub Luwih banget, sing sawetoro wektu, kono sawetara. Ing gesang kapenuhan trials, kita desahan lan yearn kanggo wektu sing bakal rauh bakal nang nalika Gusti Allah nempatno akhir kanggo urip kene lan nyantosakake karajane.

pepindahan uga diterangake ing Phil. 3: 20-21

”Men vi har vårt medborgarskap i himlarna, varifrån vi även väntar Frälsaren, Herren Jesus Kristus, som ska förvandla vår förnedringskropp, så att den blir lik hans härlighetskropp, genom den kraft varmed han också förmår underlägga sig allt”.

Vi suckar av längtan att bli iklädda den himmelska kroppen, som är Jesu härlighetskropp. Vårt hopp är att slippa avkläda oss och i stället få överkläda oss med härlighetskroppen. Och det är just det som Gud har berett oss till. När de heliga ikläds härlighetskroppen kommer de som inte är troende att vara nakna och få bära skammen. Tack vare att vi är himmelska medborgare blir vår härlighetskropp den nationaldräkt som vi får bära i den himmelska världen.


Publicerades måndag, 30 september 2019 02:35:50 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 2 juli 2020 17:49
Be för min man som mår psykiskt och fysiskt dåligt. Be att vi kan prata ned varann igen.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp