Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Ora Kristen ora counterweight marang ala ing masyarakat?

Panguwasa wis dipeksa kanggo nutup pakunjaran, lan malah pakunjaran Riva, wong wis gaya dening Gusti Yesus rubah urip.

Nelayan terus imbangan.


Av Sven Thomsson
torsdag, 19 september 2019 19:13
Läsarmejl
We shudder nalika kita njagong ing ngarepe TV set lan ndeleng kabeh panganiaya, kabeh debauchery ing, angkara lan ing. Nalika kita katon ing perang karo gambar saka badan lan wong nangis ing kasusahan kanggo sederek matèni getihen ngerti kita bisa tega kanggo wayahe. Kita ngomong, "Oh, tyilaka, elek" nalika kita ndeleng lan krungu warta elek.

Nanging iku kabeh prasetya kita entuk? We nglilani dhéwé wareg karo? Apa kita Kristen dadi counterbalance kanggo kabeh evils?

Aku wis krungu saka negara ngendi ana Rohing Allah ana bab kanggo kelakon. Where wong pasa, nangis lan sesambat marang Gusti Allah kanggo daya kawentar. Gusti mireng pangastawan lan katon nangis lan dikirim kawentar kuwat.

Roh Suci wis makarya dadi powerfully sing ora mung "wong prayoga biasa" wis disimpen, nanging uga seneng mendem, addicts tamba lan kriminal.

Kawilujengan supaya pindhah ing ambane saka wong miskin, padha dadi rampung free saka loro vices lan angkara.

Panguwasa wis dipeksa kanggo nutup pakunjaran, lan malah pakunjaran Riva, wong wis gaya dening Gusti Yesus rubah urip.

Nanging apa sing kita nyaman Kristen ing Swedia? Apa kita manggon supaya kita bisa mbentuk counterweight marang dosa lan ala? Shrugging kita mung ing pundak kanggo nalika sawise kita wus Unit seneng ing "Report" lan "Saiki"?

We Perjuangan ing pandonga marang kabeh ala, dosa lan defilement sing lubèr ing negara iki? Kita cumadhang kanggo kurban dhéwé ing bönekampen kanggo entuk urutan beda iku. We kudu ngerti nèk Gusti Allah ngersakaken kita bakal "kepethuk ing tembok"

Ing Ezek. 13: 5 kita temokake tembung-tembung sing serius lan tantangan:

"Sampeyan wis ora munggah nang kesenjangan, sanadyan arupi pager kanggo turune Israel, supaya wis bisa ngadeg ing perang ing dina Gusti."

Kita uga maca ing Ezekiel. 22:30:

"Aku ngupaya antarane wong-wong mau, sing kudu nggawe munggah pager, lan ngadeg ing longkangan sadurunge kula tanah, sing aku ora kudu ngrusak; nanging aku ketemu ana. "

Aku ora ngerti Gusti, Gusti Allah bisa mundur, nanging bener katon dadi nalika diwenehake ngandika, "nanging aku ketemu ana." Apa tragedi! Gusti ngarepake kita ngadeg lan njaluk melu. Panjenenganipun ketemu wong ing Swedia? Ora, ora! Akeh wong Kristen ing turu marga lukewarm jero turu.

Ana ora ana kang bakal "ngadeg ing longkangan" ing nimbali bangsa miskin kita lan kita wong. Tanggung jawab dumateng akeh banget ing kita Kristen. We kudu nggawe minangka Abraham. Panjenenganipun "teka nyedhaki Gusti Allah" nalika takon sing Sodom bakal disimpen.

Nanging pangandikane sing ing awal ayat 2 ing hymn lawas dening Lars Linderot:

"Ing alangan akeh, sing resisting nyawa kawula. Iblis ora ngétokké kabetyikané sampeyan nyenengi. String ing advance saka apa sing bakal women uga Panjenengan. Nglirwaaken Wells donya.



Publicerades torsdag, 19 september 2019 19:13:46 +0200 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Jesus kommer - Apg29.Nu med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

fredag 25 september 2020 07:56
Jag är förtvivlad, deprimerad. Jag vet inte o vågar inte att vända mig till någon för hjälp. Det är otrohet det min man håller på. Jesus’ upprätta detta o uppenbara dig för dem. I ditt namn!tack Jesus

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp