Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

pati World Evangelist Reinhard Bonnke kang

Yuta dibukak rapat-rapat lan wong padha tansah disimpen.

Reinhard Boonke martakake ing Afrika.

Akeh wong padha disimpen sawise khutbah lan banjur ndedonga kanggo lara. Banjur Panjenengané rawuh maneh kanggo wong wadon ing kursi rodha, nyelehake tangan kang entheng ing bathuk lan lelungan dheweke banjur, lan dheweke wiwit lumaku.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag 7 december 2019 21:17

donya Evangelist

Reinhard Bonnke ana evangelist donya Kristen lan Gusti. Piyambakipun makarya Evangelistic ing taun 1970-an lan wis rapat-rapat ing tarub amba. Salajengipun, nalika rapat-rapat tak ageng, piyambakipun pindhah metu ing lapangan amba. Ing Nigeria dibukak yuta kang rapat-rapat.

Reinhard Bonnke yuswa 79 taun. Gambar ndhuwur iku saka 2014 lan dijupuk saka Wikipedia.

Wong padha tansah disimpen

Aku wis krungu Reinhard Bonnke martakaké sawetara kaping lan wong tansah tak disimpen. Punika pitados bilih nganti 75 yuta ditampa Gusti Yesus Kristus lan disimpen dening layanan Evangelistic kang!

Martakaké ing kampanye kawentar gedhe ing saindhenging donya, lan makarya kanggo 60 taun minangka evangelist. Saperangan kaping uga dibukak Kabeh Swedia. Uga kene padha wong disimpen liwat pelayanan.

Sawetara taun kepungkur nalika aku lunga menyang Kitab Suci School Pentakosta ing pasamuwan Jönköping Pentecostal kita tindak ing trip kelas ing Eropah Wétan, nanging mbutuhaké trip bis kita menyang kutha Hannover ing Jerman Barat kontemporer lan mirengke Reinhard Bonnke ing rapat umum kampanye.

Woman in kursi rodha

Akeh wong padha disimpen sawise khutbah lan banjur ndedonga kanggo lara. Aku ngeweruhi wong wadon lungguh ing kursi rodha. Panjenenganipun sijine kang tangan ing wong-wong sing wis teka, dadi malah wong wadon ing kursi rodha, lan banjur tindak ing. Aku kapandeng banget kasebut kanthi teliti, kanggo ndeleng yen apa kedaden. Nanging boten punapa.

Banjur Panjenengané rawuh maneh kanggo wong wadon ing kursi rodha, nyelehake tangan kang entheng ing bathuk lan lelungan dheweke banjur, lan dheweke wiwit lumaku. Kita padha ing trip padha cetha kaget lan ora bisa pracaya kita mata. Aku ora ngerti apa ana salah karo dheweke, nanging aku ngerti dheweke nuli.

mayuta-yuta menang Yesus Kristus

Pimpinan Swedish Pentecostal Daniel Alm nulis ing twitter :

"Reinhard Bonnke menang yuta kanggo Kristus. Aku ngormati wong akeh banget. Dheweke ana Pentecostal Gusti klasik. Aku elinga nalika aku mirengke marang ing Berlin, Swedia lan minangka pungkasan minangka 2018 ing Helsinki. Rest in peace, Mr." Ich bin Evangelist! " .

Dina iki, evangelist Reinhard Bonnke ngarep Gusti Yesus sawise Performing evangelist kang Deed uga!


Publicerades lördag 7 december 2019 21:17:55 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 3 juni 2020 15:17
Ber om hjälp för ung kvinna. Att hon kommer in i Guds vilja för henne. Det är bråttom!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp