Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Yen sampeyan pengin Witness Yesus apg29?

Kirim mirengake opo Panjenengan, ditulis, video, gambar utawa berkas audio.

Kowe arep ngomong bab Gusti Yésus kanggo wong liya? Punapa panjenengan marang kita carane sampeyan tak disimpen? Banjur sampeyan bisa nindakake iku ing apg29! 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 00:02

Hello!

Apg29 punika blog sing ngomongké Gusti Yesus. Adil punika nalika wong ngunjungi iku bakal bisa kanggo mangerteni carane nampa Gusti Yésus lan disimpen.

Swara taun, akeh wis ditampa Gusti Yesus lan wis disimpen sing wis dibukak blog Apg29.nu.

Punapa pesen kawilujengan Gusti Yesus, kakepung, banjur ora isi apg29 fungsi lan wis ilang sawijining raison d'être. 

Salajengipun, duwe aku Penginjil dilecehke pagawean lan ora rampung apa wis ngutus Yesus kula.

Aku dhewe iki disimpen dening sing nampa Gusti Yésus, banjur, aku wis mesthi wis ati-ati sing kudu nampa Gusti Yesus minangka Gusti kanggo disimpen. Iki apa Kitab Suci ugi mucalaken:

"Nanging sapa bae kang nampani Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Kowe arep ngomong bab Gusti Yésus kanggo wong liya? Punapa panjenengan marang kita carane sampeyan tak disimpen? Banjur sampeyan bisa nindakake iku ing apg29! 

Kirimi paseksi kanggo Aku saka christer@apg29.nu . Mangga ngirim kita video sing duwe, utawa link kanggo video sing wis duwe ing web, kalebu YouTube. 

Sawise disetujoni, aku bakal nerbitaké. Wong kudu krungu lan maca babagan paseksi carane padha disimpen lan ketemu Gusti Yésus.

Bönesidan  wis mlaku meh minggu saiki lan wis 147 bönämnen . Wong sing sengsara lan perlu. Kirim bönämne Panjenengan uga. Ana akeh sing takon pengunjung bönesidan.

Ana 13 artikel blog sing wis ngatur kanggo bisa diterbitake wiwit re-launch lan wis wis ana 106 komentar. Komentar sampeyan uga!

Cukup elinga nalika komentar sing ana sing arep Yesus ing tengah dadi ora nyegah wong karo komentar saka nampa Gusti Yésus. 

Kajaba iku, iku kudu karo bönämnen. Dadi kowe ora karo bönämnen Panjenengan nyegah wong kanggo nampa Gusti Yésus lan disimpen.

Sincerely,

Christer Åberg


Publicerades onsdag, 25 september 2019 00:02:12 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 2 juni 2020 20:17
Be för mig och min familj. Herren vet vad det gäller. Hjälp oss gode Gud!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp